Rakousko – Česko 6:7 (po pr.)
po prodl.
Rakousko
6:7 (2:3, 0:2, 4:1 - 0:1)
Česko
Sobota 22.08.2015, 17:30Reprezentace do 16 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Drama až do konce rozhoduje svou střelou pod horní víko ZDENĚK SEDLÁK. Bez asistence.
     
    58:58
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Jen chvíli před koncem Rakušané srovnávají v početní výhodě, když NIKLAS BAUMGARTNER z kruhu poslal puk přímo pod víko. Asistence: Niklas Bretschneider.
     
    52:56
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Ze zápasu bude ještě pořádné drama! Jeden z Rakušanů vyrazil sám na branku a zkusil to z boku. Český brankář ale dokázal jeho střelu vyrazit betonem, odkud FABIO ARTNER dorazil kotouč po zemi až za záda Kořénka. Asistence: Niklas Bretschneider, Niklas Gehringer.
     
    51:04
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Domácí trestají českou nedisciplinovanost. ALEXANDER MAXA dokázal z brankoviště dorazit puk až do brány. Asistence: Marco Rossi.
     
    47:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    I Češi využívají početní výhodu. ZACK MALÍK od modré jen nahodil puk na bránu a trefil se přesně pod horní tyčku. Rakouský brankář neměl šanci zasáhnout, přes bránící hráče totiž nic neviděl. Asistence: Matěj Pekař.
     
    43:43
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané ukazují, jak jsou v přesilovkách nebezpeční a snižují náskok českého výběru. JEAN SINGER zavezl puk do pásma a mířil přes bránícího českého hráče přesně nad rameno Kořénka. Bez asistence.
     
    35:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAKUB VESELÝ zavezl puk středem kluziště až do mezikruží, odkud vystřelil zápěstím nad vyrážečku brankáře domácích. Střela českého útočníka brankáři propadla až do brány. Bez asistence.
     
    33:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kvasnica s Kropáčkem se dostali do útoku v situaci dva na jednoho. Kvasnica před bránou přibrzdil a přes ležícího obránce poslal puk VOJTĚCHU KROPÁČKOVI, který mířil přesně pod víko do prázdné svatyně. Rakouský brankář se proti střele nestihl přesunout. Asistence: Michal Kvasnica.
     
    19:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ještě chvíli před koncem první periody si česká reprezentace bere vedení zpět, když se trefuje MATĚJ BLÜMEL. Bez asistence.
     
    12:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    I český výběr využívá početní výhodu. Druhou branku hráčů s lvíčkem na dresu přidává MICHAL KVASNICA, který si tak připisuje svůj druhý gól. Asistence: Tomáš Dajčar, František Klejna.
     
    07:17
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Už v klasické přesilovce přidává JEAN SINGER další branku, a Rakousko tak otáčí vývoj utkání. Asistence: Jacob Mitsch.
     
    06:21
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A domácí dvojnásobné početní výhody využívají. BENJAMIN BAUMGARTNER vyslal střelu, která skončila až za zády českého gólmana. Asistence: Felix Vonbun, Julian Pusnik.
     
    03:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se ujímají vedení. Po přihrávce Dajčara nasměroval puk přesně do rakouské brány MICHAL KVASNICA. Asistence: Tomáš Dajčar.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 7. Baumgartner (Vonbun, Pusnik), 8. Singer (Mitsch), 44. Singer, 52. Maxa (Rossi), 53. Artner (Bretschneider, Gehringer), 59. Baumgartner (Bretschneider) – 4. Kvasnica (Dajčar), 13. Kvasnica (Dajčar, Klejna), 20. Blümel, 34. Kropáček (Kvasnica), 36. Veselý, 48. Malík (Pekař), 65. Sedlák


    Rakousko: Schmidt – Payer, Vonbun, Valtiner, Auer, Pfeffer, Rattensberger – König, Bretschneider, Artner, Gehringer, Singer, Baumgartner, Pusnik, Trothan, Wohlfarht, Maxa, Rossi, Moosmann, Mitsch, Fassler.
    Česko: Kořének (Dostál) – Malík, Bernáth, Dajčar, Klejna, Zábranský, Kowalczyk, Adámek, Procházka – Jeník, Blümel, Matiášek – Kvasnica, Dufek, Kropáček – Koblížek, Pekař, Veselý – Sedlák, Gajarský.
    bahis siteleri