Příbram – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Jablonec – Sparta 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:0 (1:0)
FK Mladá Boleslav
Pondělí 24.08.2015, 14:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Poslední slovo, co se týče střídání, mají domácí. Ze hry je stažen Lukáš Salachna, atmosféru Juniorské ligy ještě zažije sedmnáctiletý Michal Lanc.
     
    89
    Mladá Boleslav naposled v zápase střídá. Hřiště opustil Jakub Kocourek, na závěr ho nahradil Almin Bečirević. Na útočné polovině byl faulován Martynek.
     
    82
    Čtvrtá výměna hráče na straně Mladé Boleslavi. V závěru zápasu posílí své mužstvo na hřišti Roman Lukeš, ze hry odešel Jiří Kateřiňák.
     
    79
    Třinečtí střídají počtvrté v zápase. Ze hry odchází Tomáš Pustka, na posledních jedenáct minut ho na hřišti vystřídá Slovák Peter Kučera.
     
    74
    Maria Latochu už chytají křeče, a tak střelec jediné branky střídá. Místo něj odehraje závěr zápasu Lukáš Foitzik. U míče je Brych a bude rozehrávat.
     
    66
    Potřetí v zápase střídá také Mladá Boleslav. Ze hřiště je stažen Patrick Junior Travys Albina, místo něj nastupuje Adam Lacek. Godula mezitím musí z branky, aby odkopl.
     
    66
    Bojda se otočil okolo bránících domácích, ale už se s míčem octl v zámezí. V rámci druhého střídání Třince odchází Jiří Janoščín, na hřiště nastupuje Jakub Kalfas.
     
    63
    Poprvé střídají domácí. Václava Tomečka nahrazuje na hřišti osmnáctiletý Václav Bujok. Latocha ve vápně nastřelil ruku Wolfa, penalta se však nepíská.
     
    46
    Mladá Boleslav vstoupila do druhé půle se dvěma změnami. Ze hřiště byli staženi Tomáš Ladra a Adam Pajer. Novými muži jsou Sylvain Mirval Raphael a Daniel Bojda.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 9. Latocha, 80. Kučera, 90. Martynek

    Karty:   20. Salachna (TRI) – 45+2. Wolf (MBL), 67. Lacek (MBL)


    FK Třinec: Brych – Martynek, Minařík (C), Čelůstka, Janoščín (66. Kalfas) – Salachna (90. Lanc) – Zimka, Pustka (79. Kučera), Samiec, Tomeček (63. Bujok) – Latocha (74. Foitzik).
    Trenér: Lubomír Vašek.

    Náhradníci: Orawski – Kalfas, Kučera, Foitzik, Lanc, Bujok, Pieter.

    FK Mladá Boleslav: Godula – Wolf, Kozma (C), Koch, Houžvička – Milla, Kateřiňák (82. Lukeš) – Kocourek (89. Bečirević), Albina (66. Lacek), Ladra (46. Raphael) – Pajer (46. Bojda).
    Trenér: Milan Pechanec.

    Náhradníci: Truksa – Raphael, Bojda, Lacek, Gabriel, Lukeš, Bečirević.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Petr Vysloužil, Valter Boček

    Diváci: 168 (8 % celkové kapacity)
    bahis siteleri