Příbram – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:0 (kon.) | Jablonec – Sparta 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Liberec 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
3:0 (1:0)
FK Mladá Boleslav
Pondělí 24.08.2015, 14:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Třinec právě vstřelil branku!
    O vítězi je definitivně rozhodnuto, Třinec korunuje vítězství třetím gólem! DAVID MARTYNEK sám rozehrál přímý kop z nějakých dvaceti metrů. Jeho střelu na zadní tyč viděl Godula až na poslední chvíli, na míč si sáhl, ale vyrazil jej jen do tyče, od níž zamířil do branky – 3:0!
     
    90
    Poslední slovo, co se týče střídání, mají domácí. Ze hry je stažen Lukáš Salachna, atmosféru Juniorské ligy ještě zažije sedmnáctiletý Michal Lanc.
     
    89
    Mladá Boleslav naposled v zápase střídá. Hřiště opustil Jakub Kocourek, na závěr ho nahradil Almin Bečirević. Na útočné polovině byl faulován Martynek.
     
    82
    Čtvrtá výměna hráče na straně Mladé Boleslavi. V závěru zápasu posílí své mužstvo na hřišti Roman Lukeš, ze hry odešel Jiří Kateřiňák.
     
    80
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je příchod na hřiště, jak se patří! Salachna se v rozhozené obraně hostí dostal k balonu, přihrál doprava rozběhnutému PETERU KUČEROVI, a ten se po několika sekundách na hřišti trefil placírkou přesně k levé tyči – 2:0!
     
    79
    Třinečtí střídají počtvrté v zápase. Ze hry odchází Tomáš Pustka, na posledních jedenáct minut ho na hřišti vystřídá Slovák Peter Kučera.
     
    79
    Kocourek se na pravém křídle nakonec protlačil k centru a nadělal velké problémy bránícím domácím! Brych jedovatý balon nadvakrát zkrotil, Bojda už dorážet nemohl.
     
    75
    Wolf dostal na pravé straně spoustu prostoru k centru a poslal míč před branku! Balon proskákal až k Houžvičkovi, jehož střelu ze slibné pozice naštěstí pro domácí zablokoval Zimka!
     
    74
    Maria Latochu už chytají křeče, a tak střelec jediné branky střídá. Místo něj odehraje závěr zápasu Lukáš Foitzik. U míče je Brych a bude rozehrávat.
     
    67
    To není příliš povedený vstup Adama Lacka (MBL) na hrací plochu. Lacek na půlce hřiště fauloval Samiece a ihned obdržel žlutou kartu.
     
    66
    Potřetí v zápase střídá také Mladá Boleslav. Ze hřiště je stažen Patrick Junior Travys Albina, místo něj nastupuje Adam Lacek. Godula mezitím musí z branky, aby odkopl.
     
    66
    Bojda se otočil okolo bránících domácích, ale už se s míčem octl v zámezí. V rámci druhého střídání Třince odchází Jiří Janoščín, na hřiště nastupuje Jakub Kalfas.
     
    63
    Poprvé střídají domácí. Václava Tomečka nahrazuje na hřišti osmnáctiletý Václav Bujok. Latocha ve vápně nastřelil ruku Wolfa, penalta se však nepíská.
     
    46
    Mladá Boleslav vstoupila do druhé půle se dvěma změnami. Ze hřiště byli staženi Tomáš Ladra a Adam Pajer. Novými muži jsou Sylvain Mirval Raphael a Daniel Bojda.
     
    45+2
    Nastavení se ještě protáhlo. Tomáš Wolf (MBL) stáhl k zemi unikajícího Tomečka a uviděl žlutou kartu. Martynkův přetažený centr našel Latochu, pak už se k míči dostal Godula.
     
    43
    Postupnou kombinací na útočné půlce Třince se balon dostal až k Zimkovi! Na jeho centr si k přední tyči naběhl Latocha a zakončoval těsně mimo!
     
    39
    Salachna získal další míč pro Pustku, ten si znovu naváděl balon na pravou nohu, ani tentokrát ale neuspěl. Míč se však odrazil k Zimkovi, který střílel z voleje nádherně, jen těsně vedle!
     
    36
    Wolfův centr z pravé strany byl hodně nebezpečný, Brych na balon nedosáhl, před Ladrou odvracel Martynek na roh! Nebýt Martynka, Ladra by hlavičkoval do prázdné branky!
     
    32
    Hlavička Pajera už pro Brycha tak nebezpečná nebyla. Mladá Boleslav přežila třinecké manévrování v šestnáctce a sama měla další obrovskou příležitost! Ladra ťukl balon Kateřiňákovi v pokutovém území, druhý jmenovaný však špičkou okolo Brycha zakončoval pouze vedle!
     
    31
    Albina unikl třineckým obráncům, zbýval pouze Čelůstka, a tak už rodák z Karibiku mohl pálit! Jenže místo toho balon zasekl a později o něj přišel.
     
    24
    Houžvička pronikl po levé straně a přihrál do tandemu Ladrovi. Ten si poradil se Salachnou, avšak jeho centr skončil na hlavě Čelůstky. Zpoza vápna pak kroutil svou přízemní ránu na zadní tyč Kateřiňák, Brych byl na zemi včas a míč vyrazil!
     
    20
    Mladá Boleslav postupovala do zajímavého přečíslení, akci táhl s balonem na noze Houžvička. Lukáš Salachna (TRI) ho přistrčil zezadu a obdržel žlutou kartu.
     
    14
    Třinec balon svou bojovností znovu získal. Z levé strany odcentroval Janoščín, k hlavičce se procpal Samiec, balon skončil těsně vedle tyče!
     
    9
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za aktivní hru v prvních minutách odměněni vedoucím gólem! Tomeček rozehrál druhý rohový kop přesným centrem na hlavu MARIA LATOCHY, který svým zakončením nedal Godulovi šanci – 1:0!
     
    4
    Zimka se probil po pravém křídle, protlačil se k centru, na ten však Pustka nedosáhl. Balon ale prošel na nabíhajícího Janoščína, jenž zpoza velkého vápna pálil jen těsně vedle!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 9. Latocha, 80. Kučera, 90. Martynek

    Karty:   20. Salachna (TRI) – 45+2. Wolf (MBL), 67. Lacek (MBL)


    FK Třinec: Brych – Martynek, Minařík (C), Čelůstka, Janoščín (66. Kalfas) – Salachna (90. Lanc) – Zimka, Pustka (79. Kučera), Samiec, Tomeček (63. Bujok) – Latocha (74. Foitzik).
    Trenér: Lubomír Vašek.

    Náhradníci: Orawski – Kalfas, Kučera, Foitzik, Lanc, Bujok, Pieter.

    FK Mladá Boleslav: Godula – Wolf, Kozma (C), Koch, Houžvička – Milla, Kateřiňák (82. Lukeš) – Kocourek (89. Bečirević), Albina (66. Lacek), Ladra (46. Raphael) – Pajer (46. Bojda).
    Trenér: Milan Pechanec.

    Náhradníci: Truksa – Raphael, Bojda, Lacek, Gabriel, Lukeš, Bečirević.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Petr Vysloužil, Valter Boček

    Diváci: 168 (8 % celkové kapacity)
    bahis siteleri