Dinamo Záhřeb – Skënderbeu 4:1 (kon.) | Malmö – Celtic 2:0 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Basilej 1:1 (kon.)
Šachtar – Rapid 2:2 (kon.) | Monaco – Valencia 2:1 (kon.)
konec
AS Monaco
2:1 (1:1)
Valencia CF
Úterý 25.08.2015, 20:45 • Stade Louis II. - Monako • Liga mistrů (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! AS Monaco FC dokázalo velmi sympaticky zabojovat v domácím prostředí o postup, nicméně Valencie CF dokázala udržet postupový výsledek a postupuje po roční pauze do základní skupiny Ligy mistrů! Na Monaco čeká boj v základní skupině Evropské ligy!

    Do prvního poločasu vstoupili jednoznačně lépe hostující fotbalisté a už ve druhé minutě musel vytáhnou parádní zákrok Subašić, který vyrazil střelu Mustafiho. O dvě minuty později už se však radovala Valencie! Po chybě Fabinha se dokázal prosadit Álvaro Negredo. Valencia byla i nadále při chuti a v desáté minutě mohl navýšit vedení opět Negredo. Jeho rána však mířila nad! V 17. minutě Monako srovnalo krok! Ve vápně se zorientoval Andra Raggi, který napálil míč k tyči! Na úvodní parádní představení však oba týmy nedokázaly navázal a ve zbytku poločasu jsme již příliš šancí neviděli!

    Druhý poločas začal velmi opatrně! Až v 57. minutě přišla první šance, Parejo však z přímého kopu mířil pouze do středu branky. Monako se dokázalo připomenout až v 70. minutě! Dirar sklepl míč pro Martiala, jehož ránu však zablokoval Mustafi. V 75. minutě se však Monako dočkalo! Fabinho poslal do vápna nebezpečný centr a ve vápně se nejlépe zorientoval Elderson, který poslal domácí celek do vedení! Domácí tým se v závěru pokoušel o vstřelení branky, která by zajistila prodloužení. Valencia však závěr zvládla a postupový výsledek udržela!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:44:56)
    Radost hráčů španělského celku po postupu do základní skupiny LM
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Elderson se velmi pěkně uvolnil ve středu hřiště a pokoušel se dostat míč do vápna na střídajícího Guido Carrilla. Argentinský útočník byl však bráněn Mustafim a navíc na míč nedosáhl!
     
    90+5
    Valencia zvládá zatím nastavení parádně! Po dalším nedovoleném zákroku Nabila Dirara bude španělský celek rozehrávat a nastavený čas se blíží ke svému konci!
     
    90+4
    Monako mělo k dispozici standardní situaci, nicméně centr Fabinha dolétl pouze na hranici vápna, kde se míče zmocnil Barragán a poslal jej na útočnou polovinu. Příliš nechápu, proč do vápna nešel i gólman Subašić!
     
    90+3
    Na útočné polovině se míč vcelku šťastně odrazil na nohu Nabila Dirara, který neváhal a vyslal střelu! Jeho rána však letěla vysoko nad branku a Mathew Ryan mohl zůstat v klidu!
     
    90+2
    Valencia se teď krásnou kombinací na levé straně dokázala dostat do rychlého protiútoku, který táhl José Gayá. Jeho následný centr do vápna však nestihl Paco Alcácer a Danijel Subašić rychle rozehrává!
     
    90+1
    Teď se však dalším nedovoleným zákrokem prezentoval Anthony Martial, který poslal k zemi Dani Pareja. Hostující celek tak opět ušetří nějaké cenné vteřinky!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem ŠEST minut! Monako tak má ještě dost času na vstřelení "vyrovnávací" branky!
     
    89
    Valencia měla po delší době možnost rozehrávky z vlastní poloviny hřiště. Barragán se s tím však nemazal a míč poslal dlouhým odkopem na polovinu Monaka, kde o míč ještě zabojoval Rodrigo. Španělský útočník však nakonec míč nezískal.
     
    88
    Velmi pěknou individuální akci předvedl ve středu hřiště Sofiane Feghouli, který byl následně před vápnem sražen k zemi střídajícím Eldersonem. Hlavní rozhodčí však nedovolený zákrok neodpískal. Do protiútoku mohlo jít Monako, nicméně Valencia se velmi rychle dostala k míči zpět!
     
    87
    Domácí kouč Leonardo Jardim si neodpustil nějakou slovní připomínku na adresu hlavního rozhodčího, který právě portugalskému trenérovi razantně domlouvá!
     
    86
    Další zajímavý centr z pravé strany přilétl z kopačky Fabinha, jehož nadýchaný centr našel ve vápně hlavu střídajícího Guido Carrilla. Hlavička argentinského útočníka však mířila těsně mimo! Mathew Ryan situaci kontroloval!
     
    86
    Jérémy Toulalan teď zcela zbytečně šel do tří hráčů a míč ztratil! To by si tak zkušený záložník dovolit neměl. Jeho spoluhráči však zaváhání napravili a Monako je opět u míče!
     
    84
    Teď udělal velkou hloupost Anthony Martial, který poslal tvrdým skluzem k zemi Sofiane Feghouliho! Hostující celek tak má možnost opět ušetřit pár cenných vteřin!
    83. Lemarovu střelu dokázal Ryan skvěle vyrazit!
     
    83
    Nabil Dirar zakombinoval na hranici vápna s Carrillem, nicméně Monako o míč přišlo! Následně se k nebezpečné střele dostal Thomas Lemar! Střídajícímu hráči však pokazil radost Mathew Ryan, který předvedl parádní zákrok!
     
    82
    Jérémy Toulalan posílal dlouhým míč do vápna, nicméně stoper Mustafi jej dokázal odvrátit. Hra pokračovala a Toulalan tentokrát poslal míč na pravou stranu, odkud centroval Fabinho. Mathew Ryan však sitauci ve vápně kontroloval a míč lapil!

    Jan Havlovic

    Branky: 17. Raggi, 75. Elderson – 4. Negredo

    Karty:   38. Pašalić (ASM), 56. Toulalan (ASM), 72. Elderson (ASM) – 52. Vezo (VAL), 73. Peréz (VAL)


    AS Monaco: Subašić – Fabinho, Raggi, Ricardo Carvalho, Kurzawa (62. Elderson) – Pašalić (52. Lemar), Toulalan, Bernardo Silva – Dirar, Martial, Ivan Cavaleiro
    Náhradníci: Carrillo, Wallace, Nardi, Echiejile, El Shaarawy, Traoré, Lemar

    Valencia CF: Ryan – Barragán, Mustafi, Rúbec Vezo, José Gayá – Pérez, Javi Fuego, Dani Parejo – Feghouli, Negredo (60. Paco Alcácer), Rodrigo
    Náhradníci: Orbán, Paco Alcácer, Piatti, Danilo Barbosa, Yoel, de Paul, Santi Mina

    Rozhodčí: Rizzoli – Liberatore, Tonolini (vš. Itálie)
    19.08.2015
    Valencia - Monaco 3:1

    Branky: 4. Rodrigo (Feghouli), 59. Parejo, 86. Feghouli – 49. Pašalič (Martial)

    Karty:   79. Mustafi (VAL), 90+3. Feghouli (VAL) – 2. Silva (ASM), 90+3. Fabinho (ASM)

    bahis siteleri