Dinamo Záhřeb – Skënderbeu 4:1 (kon.) | Malmö – Celtic 2:0 (kon.) | Maccabi Tel Aviv – Basilej 1:1 (kon.)
Šachtar – Rapid 2:2 (kon.) | Monaco – Valencia 2:1 (kon.)
konec
AS Monaco
2:1 (1:1)
Valencia CF
Úterý 25.08.2015, 20:45 • Stade Louis II. - Monako • Liga mistrů (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem ŠEST minut! Monako tak má ještě dost času na vstřelení "vyrovnávací" branky!
     
    86
    Další zajímavý centr z pravé strany přilétl z kopačky Fabinha, jehož nadýchaný centr našel ve vápně hlavu střídajícího Guido Carrilla. Hlavička argentinského útočníka však mířila těsně mimo! Mathew Ryan situaci kontroloval!
    83. Lemarovu střelu dokázal Ryan skvěle vyrazit!
     
    83
    Nabil Dirar zakombinoval na hranici vápna s Carrillem, nicméně Monako o míč přišlo! Následně se k nebezpečné střele dostal Thomas Lemar! Střídajícímu hráči však pokazil radost Mathew Ryan, který předvedl parádní zákrok!
     
    81
    Všichni se věnovali ležícímu Eldersonovi, který je otřesený po souboji s Dani Parejem. Na pravé straně se však uvolnil Fabinho, který poslal před Ryana velmi nebezpečný centr. Obrana Valencie příliš jistě nezareagoval a míč prošel vápnem bez povšimnutí!
     
    77
    Valencia připravila také poslední střídání tohoto zápasu! Kouč Nuno Espírito Santo stahuje ze hry Enza Péreze, který rozhodně nespěchá. Na jeho místo přichází Danilo Barbosa!
    75. ELDERSON - 2:1
     
    75
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Monako se patnáct minut před koncem dostává do vedení a nás čeká parádní závěr! Rozehrávky se ujal opět Thomas Lamar, který poslal před Mathew Ryana přízemní centr, který australský gólman vyrazil pouze před sebe a pohotový ELDERSON dokázal dostat míč do sítě! Monaco však potřebuje vstřelit ještě jednu branku!
     
    73
    I argentinský záložník Enzo Peréz dostává žlutou kartu. Na pravé straně si pomohl v souji s Bernardem Silvou rukou a žlutý trest byl rovněž zasloužený!
     
    72
    Další žlutou kartu dostává střídající Elderson, který ve středu hřiště podrazil Enza Péreze! V tomto případě byla žlutá karta zcela na místě!
    70. Střelu Martiala zblokoval jeden z obránců na roh.
     
    70
    Bernardo Silva poslal krásnou křížnou přihrávku na Eldersona, který poslal centr do vápna. Nabil Dirar sklepl hlavičkou míč na nohu Anthony Martiala, který se opřel do míče zprvní. Jeho ránu zblokoval někdo z hárčů Valencie na rohový kop!
     
    65
    Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Rodrigo, přichází Pablo Piatti.
     
    64
    Již v 64. minutě Monako vyčerpalo všechyn možnosti střídání! Ze hřiště odchází portugalský útočník Ivan Cavaleiro, který nepředvedl ideální výkon! Na hřiště jde argentinský střelec Guido Carrillo!
     
    62
    Monako provádí druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází právě francouzský obránce Layvin Kurzawa, kterého nahrazuje obránce Elderson!
     
    60
    Alžírský záložník však míč ztratil a je na řadě střídání! Ze hřiště odchází střelec jediné branky španělského celku, Álvaro Negredo! Na jeho místo přichází mladý ódchovanec Valencie Paco Alcácer!
     
    56
    Na druhé straně však zahrozila Valencie! Do slibného protiútoku se dostával Sofiane Feghouli. Hvězdu Valencie však zastavil tvrdým nedovoleným zákrokem Jérémy Toulalan, který dostává žlutou kartu!
     
    55
    Parádní individuální akci předvedl před vápnem Valencie domácí Anthony Martial, který prokličkoval kolem čtyř protihráčů! Následně mu však míč utekl, velká škoda!
     
    52
    První střídání v tomto zápase! Domácí kouč stahuje ze hry nevýrazného Maria Pašaliće, který předvedl už i lepší výkony. Na jeho místo přichází mladý francouzský záložník Thomas Lemar.
     
    52
    Rozehrávky se ujal Rodrigo, který však svůj centr poslal přímo do rukavic brankáře Danijela Subašiće. Chorvatskému brankáři následně bránil ve výkopu Rúben Vezo, který dostává od Rizzoliho žlutou kartu!
     
    50
    Ve vápně spadl Bernardo Silva po souboji s Enzo Peréze. Nicolla Rizzoli však penaltu neodpískal, což se vůbec nelíbí domácím fanouškům!
     
    45+1
    I následného rohového kopu se ujal brazilský obránce Fabinho, ke kterému se centr vrátil a on si našel na hranici vápna svůj prostor a vyslal přízemní střelu. Jeho přízemní rána však skončila těsně vedle!
     
    38
    Na levé straně nasadil Rodrigo jesličky Pašalićovi, který to neustál a po španělském útočníkovi se ohnal! Žlutá karta pro chorvatského záložníka je v tomto případě zcela zasloužená!
    35. Hlavička Rodriga končí jen těsně mimo.
     
    35
    Sifiane Feghouli se v pravém rohu dokázal uvolnit od Fabinha a poslal do vápna nadýchaný centr, který našel hlavu Rodriga. Španělský útočník byl tísněn Raggim, i tak se dostal k hlavičce. Míč však skončil těsně mimo branky Subašiće!
    17. Andrea RAGGI - 1:1
     
    17
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Monako srovnává na 1:1 a máme tady zápletku! Centr Martiala z levé strany způsobil ve vápně Valencie pořádný zmatek! Nejlépe se zorientoval italský stoper ANDREA RAGGI, který se opřel do míče a poslal jej přímo k tyči! Mathew Ryan na míč nedosáhl!
    10. Střela Negreda míří jen těsně nad branku!
     
    10
    Mohlo to být 0:2! Na levé straně opět chyboval Fabinho, který nabídl míč Dani Parejovi. Španělský křídelník prodloužil míč na Rodriga, který jej pustil a na hranici vápna se opřel do míče Álvaro Negredo. Střela španělského kanonýra mířila těsně nad!
    4. Álvaro NEGREDO - 0:1
     
    4
    Valencia právě vstřelila branku!
    Valencia do dnešního utkání doslova vlétla a již ve čtvrté minutě jde do vedení! To je velká rána pro domácí Monako! Na pravé straně se prezentoval špatnou rozehrávkou Fabinho, který poslal míč přímo na nohu ÁLVARA NEGREDA. Bývalý útočník Manchesteru City poslal krásný lob, kterým překonal Subašiće! Nádherná branka!
    2. Neskutečný zákrok Subašiće
     
    2
    Rozehrávky se ujal Feghouli, který vybojoval rohový kop! Následného rohového kopu se ujal Rodrigo, který svůj centr namířil přímo před branku Monaca! Ve vápně se do zakončení dostal Shkodran Mustafi, nicméně Subašić předvedl neuvěřitelný zákrok! Parádní kousek chorvatského brankáře!

    Jan Havlovic

    Branky: 17. Raggi, 75. Elderson – 4. Negredo

    Karty:   38. Pašalić (ASM), 56. Toulalan (ASM), 72. Elderson (ASM) – 52. Vezo (VAL), 73. Peréz (VAL)


    AS Monaco: Subašić – Fabinho, Raggi, Ricardo Carvalho, Kurzawa (62. Elderson) – Pašalić (52. Lemar), Toulalan, Bernardo Silva – Dirar, Martial, Ivan Cavaleiro
    Náhradníci: Carrillo, Wallace, Nardi, Echiejile, El Shaarawy, Traoré, Lemar

    Valencia CF: Ryan – Barragán, Mustafi, Rúbec Vezo, José Gayá – Pérez, Javi Fuego, Dani Parejo – Feghouli, Negredo (60. Paco Alcácer), Rodrigo
    Náhradníci: Orbán, Paco Alcácer, Piatti, Danilo Barbosa, Yoel, de Paul, Santi Mina

    Rozhodčí: Rizzoli – Liberatore, Tonolini (vš. Itálie)
    19.08.2015
    Valencia - Monaco 3:1

    Branky: 4. Rodrigo (Feghouli), 59. Parejo, 86. Feghouli – 49. Pašalič (Martial)

    Karty:   79. Mustafi (VAL), 90+3. Feghouli (VAL) – 2. Silva (ASM), 90+3. Fabinho (ASM)

    bahis siteleri