Jokerit – CSKA Moskva 3:0 (kon.) | Jaroslavl – Kazaň 3:1 (kon.) | Petrohrad – N.Novgorod 1:3 (kon.)
Spartak Moskva – Toljatti 1:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 29.08.2015, 16:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    CarlKLINBERG - 1:3
     
    40:47
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Na počátku byla střel od modré, kterou srazil Videll do výstroje Ježova. Puk poté doputoval na hokejku CARLA KLINBERGA a jeho střela se stala gólovou. Asistence: Linud Videll, Stanislav Jegoršev.
    Alexej PEPELJAJEV - 1:2
     
    16:07
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Neskutečná dělovka od modré! ALEXEJ PEPELJAJEV dostal puk přes šířku hřiště na hůl a odeslal je expresně do horního růžku brány. Asistence: Alexandr Frolov, Vladimir Galuzin.
    Vadim ŠIPAČJOV - 1:1
     
    09:53
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Čudinovova střela se odrazila od zadního mantinelu na hokejku VADIMA ŠIPAČJOVA. Ten kotouč ihned poslal do nechráněné klece a srovnává stav. Asistence: Jegor Jakovlev, Maxim Čudinov.
    Danill ILJIN - 0:1
     
    04:49
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná akce. Puk se k DANILLOVI ILLJINOVI dostal ve středním pásmu a forvard Torpeda s ním ihned vyrazil na bránu. Před brankovištěm zkusil střelu bekhendem a ta propadla Ježovovi mezi výstrojí do sítě. Vše se událo v neskutečné rychlosti, mnozí fandové pomalu ani gól nepostřehli. Asistence: Dan Spang, Alexandr Frolov.

    Antonín Domanický

    Branky a nahrávky: 10. Šipačjov (Jakovlev, Čudinov) – 5. Iljin (Spang, Frolov), 17. Pepeljajev (Frolov, Galuzin), 41. Klinberg (Videll, Jegoršev)


    SKA Petrohrad: Ježov (Koskinen) – Chafizulin, Čudinov, Rukavišnikov, Jakovlev, Kalinin, Judin, Bělov – Lindström, Kovalčuk, Kablukov – Ketov, Dadonov, Šipačjov – Chochrjakov, Arťuchin, Burdasov – Grebešnikov, Ponikarovskij, Chacej.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Lisutin) – Jegoršev, Pepeljajev, Chomitskij, Piganovič, Spang, Budkin, Kondraťjev – Dvurečenskij, Potapov, Kuljomin – Galuzin, Videll, Klingberg – Ashton, Mozer, Sjomin – Kosticin, Iljin, Frolov.

    Rozhodčí: Gofman, Ravodin – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri