Real Sociedad – Gijón 0:0 (kon.) | Barcelona – Malaga 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Rayo Vallecano 3:0 (kon.)
Real Madrid – Real Betis 5:0 (kon.)
konec
Celta de Vigo
3:0 (1:0)
Rayo Vallecano
Sobota 29.08.2015, 22:00 • Estadio de Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Andreu FONTÀS - 3:0
     
    88
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    V závěru přichází třetí branka domácího celku! Rozehrávky standardní situace se ujal Nolito, který přízemným pasem našel ve vápně zcela volného ANDREU FONTASE, který poslal míč přesně k tyči! Nolito se tak dnes podílel na všech brankách domácího celku!
     
    87
    Další žlutou kartu z hostujícího celku dostává Roberto Trashorras, který si počínal nedovoleně v souboji s Nolitem na levé straně! Celta de Vigo má navíc k dipozici zajímavou standardní situaci!
     
    85
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Nemanja Radoja.
     
    79
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Pablo Hernández, přichází John Guidetti.
     
    72
    Vzápětí provádí své poslední střídání hostující celek! Kouč Paco Jémez stahuje ze hry útočníka z Angoly Manucha Goncalvese. Na jeho pozici přichází Nicolás Fedor.
     
    70
    Domácí trenér Eduardo Berizzo provádí první střídání v tomto zápase. Ze hřiště jde Johny Casto, který odvedl dobrý výkon. Na jeho místo přichází na posledních dvacet minut Planas.
     
    68
    Další žlutou kartu z domácího celku dostává středopolař Johny Casto, který zatahal za dres Bangouru, jenž následně spadl na zem. Španělský obránce se však následně férově omluvil.
    63. Velká šance Vallecana
     
    63
    Rayo mělo skvělou příležitost na snížení! Z pravé strany poslal do vápna Bangoura, který našel na zadní tyči Manucha Goncalvese, který si však míč zpracoval na hruď a nezakončoval hlavou! Nakonec byl však odmáván ofsjad, ve kterém se útočník z Angoly nacházel...
     
    61
    První žlutou karut z hostujícího celku dostává Manucho Goncalves, který ostrým zákrokem zastavil postup dánského záložníka Daniela Wasse. Celta de Vigo tak má k dispozici zajímavou standardní sitauci!
    57. Tečovaná rána Trashorrase mířila těsně mimo
     
    57
    Pravý obránce Quini předvedl skvělou individuální akci a dostal míč do středu hřiště k nohám Roberta Trashorrase, který vypálil. Jeho tečovaná střela skončila těsně mimo!
    50. NOLITO - 2:0
     
    50
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Po pěti minutách druhého poločasu přichází druhý zásah domácího týmu! Po chybné rozehrávce domácího týmu se ve středu hřiště dostal k míči Pedro Hernández, který našel na levé straně NOLITA. Španělský útočník vystřelil přes obránce a Juan Carlos toho příliš neviděl!
    42. Iago Aspas spálil další tutovku
     
    42
    Vzápětí přišel další protiútoku domácího Realu! Dopředu se po pravé straně dostal Nolito, který skvěle načasoval přihrávku pro Iaga Aspase. Španělský střelec si ani v tomto případě nedokázal poradit pro Juanu Carlosovi. Střídající brankář si připsal již několikátý zákrok!
     
    41
    Domácí útočník Nolito nakonec od hlavního rozhodčího dostává žlutou kartu za simulování. Těžko říct, zda-li tam kontakt byl, či ne. Posuďte sami ...
    31. Iago Aspas hlavičkoval na zadní tyči mimo!
     
    31
    Následný rohový kop si vzal na starost střelec první branky Nolito, jehož centr dolétl na zadní tyč, kde se nacházel Iago Aspas, který však nedokázal míč dopravit do branky! Velká škoda pro domácí celek!
     
    24
    Tak Rayo Vallecano dnes nezažívá povedený zápas! Zé Casto bohužel musí střídat, neboť mu zranění nedovolí pokračovat. Na jeho místo tak nastupuje další španělský obránce Antonio Amaya.
    22. Iago Aspas vyslal dobrou střelu, nicméně Juan Carlos dokázal zasáhnout
     
    22
    Další skvělou přihrávku mezi obránce dostal Iago Aspas, která se dokázal dostat ke střele a střílel chytře k blížší tyči. I další souboj se španělským útočníkem však vyhrál Juan Carlos, který jeho střelu vyrazil!
    16. Skvělé vyběhnutí Juana Carlose
     
    16
    První rohový kop rozehrál Roberto Trashorras, nicméně obrana domácích dokázala centr odvrátit. Následně Augusto Fernández vyslal do samostatného úniku Iaga Aspase, kterému však míč lehce skočil a výborně vyběhl brankář Juan Carlos, který byl u míče první a odkopl jej do zámezí!
    11. NOLITO - 1:0
     
    11
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Celta Vigo se dostává do vedení a Rayo Vallecano to teď bude mít neskutečně těžké! K exekuci pokutového kopu se postavil NOLITO, který poslal Juana Carlose na opačnou stranu a dostává svůj tým do vedení!
     
    10
    Hostující trenér logicky odpovídá střídáním, neboť do hry musí jít náhradní gólman. Tuto chybu odnesl portugalský útočník Bébé, který odchází už po deseti minutách hry a na "plac" jde Juan Carlos, který hned bude čelit pokutovému kopu!
    9. Zákrok Toňa na Daniela Wasse
     
    9
    Tak to je velký problém pro Rayo Vallecano! Skvělý pas za obranu dostal Daniel Wass, který udělal kličku a brankář Toňo poslal dánského záložníka k zemi! Přichází červená karta a velké oslabení pro Rayo!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Nolito (pen.), 50. Nolito (P. Hernández), 88. Fontàs (Nolito)

    Karty:   41. Nolito (CVG), 68. J. Castro (CVG) – 61. Manucho (VLL), 87. Trashorras (VLL)   9. Toño (VLL)


    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral, Fontàs, J. Castro (70. Planas) – Wass (85. Radoja), Augusto Fernández, P. Hernández (79. Guidetti) – Orellana, Aspas, Nolito.
    Náhradníci: Díaz – Sergi Gómez, Planas, Bongonda, Dražić, Radoja, Guidetti.

    Rayo Vallecano: Toño – Quini, D. Llorente, Zé Castro (24. Amaya), N. Martínez – Trashorras, Baena – Bangoura, Ebert, Bébé (10. Carlos) – Manucho (72. Fedor).
    Náhradníci: Carlos – Fedor, Dorado, Fariña, Amaya, Jo. Sánchez, Raţ.

    Rozhodčí: Juan Martínez – Diego Barbero, David Canales

    Diváci: 17 606
    bahis siteleri