Česko – Německo 2:0 (kon.)
konec
Česko
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
Německo
Sobota 29.08.2015, 11:00 • Zimní stadion Sokolov • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Ale bohužel následuje ještě jeden trest. Tereza Vanišová (CZE) je vyloučena za vražení na hrazení.
     
    57:32
    Závěr dvojzápasu vychází o kus lépe německým hokejistkám, které jdou na další přesilovku. Martina Zedníková (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    52:31
    Německo je kompletní a naopak si zahraje přesilovku. Tereza Vanišová (CZE) zastavila soupeřku hákováním, hra se po dlouhé době stěhuje před Peslarovou.
     
    50:17
    Podruhé ve třetí třetině si vyzkoušíme početní výhodu. Monika Bittnerová (GER) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    43:09
    Vyloučení na obou stranách. Aneta Lédlová (CZE) pyká za podražení, Monika Bittnerová (GER) za sekání. Dnes už poněkolikáté budeme sledovat hru ve čtyřech na obou stranách.
     
    40:14
    Dobrý vstup do hry nám zajistil rychlou početní výhodu. Daria Gleissnerová (GER) je vyloučena za hru tělem.
     
    34:59
    Tereza Vanišová se v oslabení hnala dopředu, tou dobou už měla hlavní sudí zvednutou pravici. Jessicu Ujcikovou (GER) vykazuje za vysokou hůl, německá přesilovka je minulostí.
     
    34:30
    Klára Hymlárová (CZE) lehce přiložila hokejku pod ruku německé kapitánky Zornové a je z toho menší trest za hákování. Jdeme po dlouhé době do čtyř.
     
    25:52
    Zmatky v německé obraně nám nevynesly gólovou šanci, ale aspoň přesilovku. Bernadette Karpfová (GER) – 2 minuty za hrubost.
     
    16:59
    Jenže to nevydrželo dlouho a jdeme znovu do čtyř. Vyloučenou hráčkou je Klára Hymlárová, která si odpočine na dvě minuty za hákování. Tedy doufejme, že si odsedí kompletní dvě minuty.
     
    14:28
    Právě Noemi Neubauerová (CZE) je ale následně vyloučena za nedovolené bránění a česká přesilovka končí.
     
    13:49
    A další početní výhoda! Kerstin Spielbergerová (GER) si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění, i když se to Němkám vůbec nelíbí.
     
    13:17
    Němky jsou pod velkým tlakem a znovu faulují! Daria Gleissnerová (GER) je vyloučena za hru tělem, čtyři sekundy pět na tři.
     
    11:20
    Čeká nás 17 sekund přesilovky pět na tři! Monika Bittnerová (GER) pyká za hákování.
     
    09:37
    Sophie Kratzerová (GER) – 2 minuty za podražení. Další hra čtyři na čtyři.
     
    08:17
    Tohle německé střídání přineslo velký nápor, který vede k českému vyloučení. Tereza Brotánková (CZE) si odpyká dvě minuty za hákování.
     
    06:28
    Z velké třenice plyne menší trest pro obě strany. Tereza Vanišová (CZE) a Carina Strobelová (GER) jsou vyloučeny za hrubost, budeme sledovat hru čtyři na čtyři.
     
    01:52
    Paráda, hned po dvou minutách jdeme na přesilovou hru. Yvonne Rothemundová (GER) je vyloučena za podražení.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 14. Horálková (Přibylová), 29. Křížová (Povová)


    Česko: Peslarová (Škodová) – Horálková "C", Herzigová, Brotánková, Flachsová, Zíková, Zedníková – Vanišová, Přibylová, Lédlová – Povová, Bukolská, Křížová – Patočková, Hymlárová, Neubauerová – Vonková, Forejtová. Trenér: Jiří Vozák.
    Německo: Alblová (P. Bysziová) – Gleissnerová, Strobelová, Richterová, Ujciková, Rothemundová, Botthofová, Brendelová, Sabusová – Zornová "C", Bittnerová, Spielbergerová – Schmidová, Kratzerová, E. Bysziová – Seitzová, Karpfová, P. Nixová – E. Nixová, Lanzlová, Feldmeierová. Trenér: Benjamin Hinterstocker.

    Rozhodčí: Malá – Novotná, Štreitová.
    bahis siteleri