Vítkovice – Něman Grodno 3:1 (kon.) | Grenoble – Blues 2:1 (kon.) | Fribourg – Luleå 4:3 (kon.)
Zürich – Eisbären 3:2 (kon.) | Djurgården – Zug 5:3 (kon.)
konec
Fribourg-Gottéron
4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Luleå Hockey
Pátek 04.09.2015, 19:45 • BCF Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina 11
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:53
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět své ztracené vedení. Domácí jeli dva na jednoho a tuto situaci vyřeši MARC-ANTOINE POULIOT střelou do levého horního rohu. Larsson byl proti této střele krátký. Bez asistence.
     
    44:12
    Luleå právě vstřelila branku!
    O chvíli později se však hostům daří vyrovnat. Kotouč si vzal za brankou PETER CIHLÁRIK, jenž si s ním vyjel k bližší tyči a dokázal skórovat pod přesouvajícím se Conzem. Bez asistence.
    39:57. SPRUNGER - 3:2
     
    39:57
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Domácí trestají ošklivý faul Sylvegarda nejlépe, jak to jde. Tři vteřiny před koncem druhé třetiny se mezi kruhy dostal ke střele JULIEN SPRUNGER, který tvrdou ránou posílá domácí do vedení. Bez asistence.
    34:37. MICFLIKIER - 2:2
     
    34:37
    Luleå právě vstřelila branku!
    Hosté ustáli oslabení a právě před chvílí potrestaný JACOB MICFLIKIER dostal kotouč před branku. Tam se mu střela nepovedla, ale kotouč se štěstím doputoval mezi betony Conza do branky domácích. Je opět vyrovnáno. Asistence: Toni Rajala, Jan Sandstrom.
    27:14. BYKOV - 2:1
     
    27:14
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Domácí jeli dva na jednoho, kotouč si vzal ANDREJ BYKOV, který zvolil střelu tahem a udělal dobře. Kotouč zapadl přesně za záda Larssona. Bez asistence.
    08:36. SALMINEN - 1:1
     
    08:36
    Fribourg-Gottéron právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Domácí uzamkli svého soupeře v jeho obranném pásmu, kde dokázal odraženou střelu dorazit za záda Larssona SAKARI SALMINEN. Asistence: Yannick Rathgeb.
    04:28. Jan SANDSTROM - 0:1
     
    04:28
    Luleå právě vstřelila branku!
    Domácí se sice ubránili přesilové hře, ovšem téměř s jejím koncem dostal kotouč na levou stranu JAN SANDSTROM, který vymetl levý horní roh domácí branky. Asistence: Marcus Oskarsson, Johan Harju.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 9. Salminen (Rathgeb), 28. Bykov, 40. Sprunger, 47. Pouliot – 5. Sandstrom (Oskarsson, Harju), 35. Micflikier (Rajala, Sandstrom), 45. Cehlárik


    Fribourg-Gottéron: Conz (Lory) – Ngoy, Kamerzin, Abplanalp, Maret, Picard, Rathgeb, Camperchioli – Neukom, Gardner, Pluss – Bykov, Sprunger, Salminen – Pouliot, Mottet, Fritsche – Pivron, Vauclair, Schmutz
    Luleå Hockey: Larsson (Lassinantti) – Schira, Mikkelson, Oskarsson, Melart, Savilahti-Nagander, Sandstrom, Jaroš, Ekarv – Lagace, Micflikier, Rajala – Cehlárik, Hedman, Harju – Petrell, Granstrom, Forsberg – Fabricius, Mastomaki, Sylvegard

    Rozhodčí: Bauer (GER), Eichmann – Wüst, Borga (všichni SUI)
    bahis siteleri