Poprad – Žilina 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 1:1 (kon.) | K. Vary – Litoměřice 3:2 (kon.)
Vsetín – Nový Jičín 5:8 (kon.) | Břeclav – Mor. Budějovice 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 6:0 (kon.)
Jindř. Hradec – Písek 3:6 (kon.)
konec
HK Poprad
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
MsHK Žilina
sk Pátek 04.09.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:01
    Žilina bude 52 sekúnd v oslabení o dvoch hráčov. Václav Stupka dostáva menší trest za hákovanie.
     
    55:53
    Poprad bude hrať v početnej prevahe. Rastislav Konečný si odsedí trest za seknutie.
     
    52:28
    Žilinčania sa budú brániť. Jaroslav Ninik inkasuje menší trest za nedovolené bránenie.
     
    47:04
    Domáci hráč Gápa len pred chvíľočkou naskočil na ľadovú plochu a už je vylúčený ďalší popradský korčuliar. Ján Ťavoda dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    44:51
    Hráčska lavica Popradu dostáva menší trest za nešportové správanie, trest si odišiel odsedieť Peter Gápa.
     
    43:01
    Paukovček prihral puk od mantinelu medzi kruhy, kde bol Bartečko, ktorý na viac ráz dorážal, ale Tomek tých viacero pokusov likvidoval.
     
    41:49
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči prekvapujú Žilinu hneď od úvodu! Z medzikružia nahodil puk na bránu Branislav Rapáč, pred bránkou dorážala agresívne hneď dvojica popradských hráčov a úspešným strelcom sa stal RICHARD RAPÁČ!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Tomáš Török.
     
    39:45
    Martin Krčula vypálil z prvej na ľavom kruhu a Kostúr sa mal čoho obávať! Pri ľavom uchu mu totižto zazvonila žŕdka! Následne však situáciu spoluhráči ustrážili a hra bola prerušená.
     
    39:06
    Poprad sa bude v závere druhej tretiny a v úvode tretej dvadsaťminútovky brániť. Ľubomír Malina dostáva dve minúty za krosček.
     
    38:05
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie na rozdiel dvoch gólov! ANDREAS ŠTRAUCH sa napokon po niekoľkých sekundách dostal k ďalšej streleckej príležitosti aj za pomoci svojich spoluhráčov a využil to naplno. Strelou od pravého kruhu prekvapil brankára Tomeka!
    Asistencie: Matej Síkela a Arne Kroták.
     
    35:14
    Do samostatného úniku cez stred klziska sa dostal krídelník prvej žilinskej formácie Dominik Rehák, jeho pokus švihom Kostúr bezpečne vyrazil svojou výstrojou!
     
    34:24
    Arne Kroták sa dostal k dorážke z tesnej blízkosti Tomekovej brány a v tom zhone pred bránkou trafil hornú žŕdku!
     
    31:50
    Žilinskí Vlci budú hrať so štyrmi korčuliarmi. Michal Grman dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    26:49
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú oslabenie na to, aby sa dostali do vedenia! Paukovček získal puk v obrannom pásme, prekorčuľoval do útočného a vystrelil z pravého kruhu. Tomek odrazil puk na ľavý kruh, kde bol ĽUBOŠ BARTEČKO a ten nekompromisnou dorážkou skóroval aj pri žilinskej presilovke!
    Asistencia: Lukáš Paukovček.
     
    26:07
    HK Poprad bude hrať vo štvorici. Richard Rapáč odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    19:45
    Kroták zle prihral na modrú čiaru Gáborčíkovi, využil to Jakub Drábek, ktorý získal rýchlosť cez stred ihriska a pálil z ľavého kruhu, no Kostúr dokázal puk zneškodniť na svojej výstroji!
     
    18:50
    Žilina dala gól!
    Tentokrát to do bránky Žilinčanom už padlo! Z ľavého kruhu vystrelil na bránu Konečný, popradskí hokejisti nedokázali puk urýchlene dostať do bezpečia a z toho ťažil VÁCLAV STUPKA, ktorý dorazil cez Kostúra!
    Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    18:32
    Vo veľkej šanci boli žilinskí hokejisti! Richard Huna zrýchlil po ľavom krídle a vystrelil z ľavého kruhu. Kostúr vyrazil puk do opačnej strany, kde prikorčuľoval Dominik Rehák, ale tomu sa nepodarilo trafiť priestor bránky.
     
    15:30
    Domáce mužstvo sa bude brániť. Lukáš Paukovček fauloval Richarda Hunu a dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    14:40
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa ujímajú vedenia! Rusnák získal puk na pravom kruhu, prihral ho do medzikružia Bajarunsovi. Ten okamžite pálil, Tomek vyrážal pred seba a spred žilinského brankára dopravil puk dorážkou do brány PETER GÁPA!
    Asistencie: Lauris Bajaruns, Ondrej Rusnák.
     
    09:23
    Síkela skvelo z rohu klziska našiel pred bránkoviskom korčuľujúceho Richarda Rapáča, jeho okamžitá strela však mierila iba do Tomeka.
     
    07:56
    Žilina sa bude brániť, Emil Mendrej dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    06:29
    Lukáš Paukovček peknou zadovkou z rohu klziska našiel pred bránkoviskom Ľuboša Bartečka, no jeho strelu z prvej z tesnej blízkosti Tomek lapil na svojej hrudi.
     
    05:08
    Branislav Rapáč posunul za bránu na Tomáša Töröka, ktorý sa šikovne otočil okolo brány a bekhendom sa snažil prekvapiť Tomeka, no ten sa pritlačil ku žrdi a puk vo výstroji zachytil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 15. Gápa (Bajaruns, Rusnák), 27. Bartečko (Paukovček), 39. Štrauch (Síkela, Kroták), 42. R. Rapáč (B. Rapáč, Török) – 19. Stupka (Konečný)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Ťavoda, Dinda, Fabian (A), Malina, Obšut, Gáborčík, Pitka – Bartečko (A), Paukovček, Hvila – Kroták (C), Síkela, Štrauch – Török, R. Rapáč, B. Rapáč – Gápa, Rusnák, Bajaruns
    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Kurali, Grman (A), Makovský, Krčula, D. Brejčák, Mendrej, Ninik, Michálek – Richard Huna, Róbert Huna, Rebák – Stupka (A), Švec, Konečný – Drevenák (C), Ježek, Drábek – Kubiš, Schroner, A. Lipovský

    Rozhodčí: Orolin – Bednár, Šoltés
    bahis siteleri