Poruba 2011 – Vsetín 6:1 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 0:6 (kon.)
Děčín – Řisuty 1:9 (kon.) | Klatovy – Kobra 6:5 (kon.)
konec
HC Děčín
1:9 (0:4, 0:3, 1:2)
HC Řisuty
Úterý 08.09.2015, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:06
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Nedáš dostaneš. Hosté se z protiútoku znovu prosazují. KRYŠTOF RACLAVSKÝ střílí již devátou branku svého celku. Asistence: Martin Čurda.
     
    48:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Medvědi dočkali. ŠTĚPÁN KUCHYNKA se prosadil z pravého kruhu a připravuje tak Ilašenka o jeho čisté konto. Asistence: Marek Klement.
     
    43:08
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Na druhé straně se do rychlé akce dostali Buldoci a znovu se trefují naprosto přesně. V samostatné akci se nyní prosadil MARTIN ČURDA a hosté vedou rozdílem osmi branek. Bez asitence.
     
    32:57
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Z následné akce se už ale hosté prosazují znovu. TOMÁŠ SLAVÍČEK došťoural puk do domácí branky a kompletuje tak svůj dnešní hattrick. Asistence: Petr Veselý.
     
    27:29
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Obrana s děčínským brankářem si nyní moc dobře nerozuměla a je z toho šestá branka v síti Medvědů. DANIEL ARNOŠT této nesouhry využil a posílá kotouč do odkryté klece. Asistence: Martin Kašák, Matěj Kos.
     
    25:12
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Janeček našel před domácí brankou úplně volného KRYŠTOFA RACLAVSKÉHO a ten svou střelou nedává domácímu brankáři vůbec žádnou šanci. Asistence: Petr Janeček.
     
    15:11
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Z rychlého protiútoku se k puku dostal TOBIÁŠ SLAVÍČEK, jenž se znovu dokázal prosadit. Svou přízemní střelu umístil přesně a Medvědi prohrávají čtyřbrankovým rozdílem. Asistence: Jiří Kalla.
     
    08:56
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Pěkná akce hostí ve vlastním oslabení. TOBIÁŠ SLAVÍČEK dostal přihrávku přímo před odkrytou domácí klec a jeho tým vede rozdílem tří branek. Asistence: Petr Veselý, Jiří Dostál.
     
    06:34
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vzápětí se znovu prosazují hosté, kteří jdou do dvoubrankového vedení. MICHAL FORTELKA se v blízkosti děčínské branky nemýlil a rozvlnil podruhé síť. Asistence: Matěj Kos.
     
    05:30
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Po pěkné souhře hostí se Řisuty ujímají vedení. PETR JANEČEK se svou střelou neváhal a posílá svou střelou puk za záda Štichy. Asistence: Martin Čurda, Vojtěch Šilhavý.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 49. Kuchynka (Klement) – 6. Janeček (Čurda, Šilhavý), 7. Fortelka (Kos), 9. Slavíček (Veselý, Dostál), 16. Slavíček (Kalla), 26. Raclavský (Janeček), 28. Arnošt (Kašák, Kos), 33. Slavíček (Veselý), 44. Čurda, 58. Raclavský (Čurda)


    HC Děčín: Šticha (Lavinger) – Havlíček, Molnár, Buďa, Hříbal, Klement, Michajličenko – Hašek, Kment, Fojt – Faigl, Oliverius, Kuchynka – Bačák, Strnad, Rubeš – Bejšovec
    HC Řisuty: Ilašenko (Škubal) – Kašák, Kužel, Bílek, Raclavský, Babický, Muláček, Vacek, Dostál, Arnošt, Kos, Fortelka, Záleský, Brém, Krpata, Čurda, Janeček, Šilhavý, Kalla, Veselý, Slavíček
    bahis siteleri