Poruba 2011 – Vsetín 6:1 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 0:6 (kon.)
Děčín – Řisuty 1:9 (kon.) | Klatovy – Kobra 6:5 (kon.)
konec
HC Tábor
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
BK Havlíčkův Brod
Úterý 08.09.2015, 18:00 • Zimní stadion Tábor • Přípravné zápasy
Partner:
     
    24:10
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí jsou v tlaku, který dokázali zhodnotit v gólovou radost! Martin Havran poslal milimetrový křížný pas na JAKUBA MATUŠÍKA, který uklidil puk za bezmocného Dusíka. Asistence: Martin Havran.
     
    20:47
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Lukáš Endál nedokázal vyhodit puk z pásma, ke kotouči se tak dostal Stanislav Polodna, jenž přesnou přihrávkou našel MARTINA SEMRÁDA, který dokázal kličkami zblízka vymíchat Lukáše Dusíka a poslat černý kus gumy za jeho záda! Asistence: Stanislav Polodna, Jakub Krätzer.
     
    17:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslařům se v přípravě zatím přesilové hry daří na výbornou a teď to znovu potvrdili! David Vala projel celým hřištěm, aby následně nabil LUKÁŠI ENDÁLOVI, jehož rána se zastavila až v domácí síti! Asistence: David Vala, Lukáš Dusík.

    Richard Wagner

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 21. Semrád (Polodna, Krätzer), 25. Matušík (Havran) – 18. Endál (Vala, Dusík)


    HC Tábor: Klestil (Novák) – Havran, Semrád, Klíma, Kanov "A", Heršálek "A", Hlaveš, A. Hájek – Kellner, Krätzer, Polodna, Vaniš, Matušík "C", Seidl, Blažek, Zayml, Březina, Mrkvička, T. Hájek
    BK Havlíčkův Brod: Dusík (30. Zvolánek) – Pecen, Vala, Kořínek, Mendl, Loginovskij, Kolda – Přidal, Třetina "A", Endál "A" – Chlubna, Kozlík, Kuchta – Kondratěv, Vlasov, Ludvík – Havel, Cejpek, Hlídek

    Rozhodčí: Michal Talpa – Karel Deim, Michael Hřídel
    bahis siteleri