HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Zlín – Opava 12:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 0:4 (kon.) | Olomouc – Vsetín 9:2 (kon.)
Chomutov – Kladno 7:3 (kon.) | Havířov – Poruba 2:3 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 6:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 1:2 (po pr.) | Jihlava – Letňany 5:1 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
3:5 (1:2, 1:3, 1:0)
HC Oceláři Třinec
Pátek 11.09.2015, 17:00 • Ostrava aréna • Extraliga staršího dorostu • 3. kolo
Partner:
     
    43:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácím se podařilo snížit, Raška poslal puk na JAROSLAVA VEŘMIŘOVSKÉHO, který prostřelil Loubala – 3:5. Asistence: Dominik Raška.
     
    39:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostující Imrich nahrál na PATRIKA HREHORČÁKA, který si vyjel zpoza branky a zvýšil – 2:5. Asistence: Ondřej Imrich.
     
    30:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kalus vyslal do pásma JANA HLADONÍKA, který se vyhnul bránícímu hráči a poslal puk přesně za Daňova záda, který nestihl ani mrknout – 2:4- Asistence: Jan Kalus.
     
    23:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zpoza branky poslal kotouč do mezikruží Raška, najetý RADIM TOMAN přesně snižuje na 2:3. Asistence: Dominik Raška, Ondřej Stareček.
     
    20:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká úvod snů – Hosté doslova vtrhli do pásma, po nahrávce Kvasnici střílel PATRIK HREHORČÁK, puk se odrazil od helmy za Daňu – 1:3. Asistence: Michal Kvasnica, Dan Przybyla.
     
    16:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velmi nešťastný gól pro domácí, ONDŘEJ IMRICH nahodil kotouč na branku, Daňa se již přesouval, aby jej lapil, ale jeden z domácí hráčů máchl rukavicí a poslal puk do branky – 1:2. Asistence: Dominik Molin.
     
    10:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno!! Snaha hostů byla přece jen korunována gólem, po spolupráci Vochozky s JANEM HLADONÍKEM je stav vyrovnaný na 1:1. Asistence: Tomáš Vochozka.
     
    07:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu – vítkovičtí se natlačili před branku, s pomocí třinecké obrany puk zapadl za Loubala, gól je připsán JÁNU BLAŠKOVI – 1:0. Asistence: David Gřesík, Jakub Maxner.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 8. Blaško (Gřesík, Maxner), 24. Toman (Raška, Stareček), 44. Veřmiřovský (Raška) – 11. Hladoník (Vochozka), 17. Imrich (Molin), 21. Hrehorčák (Kvasnica, Przybyla), 31. Hladoník (Kalus), 40. Hrehorčák (Imrich)


    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Kardinál) – Kaláb, Veřmiřovský, Ficek, Slíž, Stareček, Malík, Bartek, Gřesík – Tauwinkl, Maxner, Baláž, Richtár, Cháňa, Blaško, Pastor, Franz, Kosina, Raška, Toman
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Ovčaří) – Hrachovský, Krzak, Valíček, Radzienciak, Klocek, Brabec, Marguš, Haman, Imrich – Plitko, Vochozka, Mach, Hrehorčák, Przybyla, Kvasnica, Hladoník, Lacka, Kalus, Najsar, Molin

    Rozhodčí: Libiger – Štěpán, Hanzlík
    bahis siteleri