Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | Košice – Žilina 5:4 (po pr.) | Trenčín – Martin 3:1 (kon.)
Skalica – Piešťany 3:5 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HK VITAR Martin
sk Pátek 11.09.2015, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Partner:
     
    58:50
    Tib.Varga vybojoval puk pri mantineli, poslal do ohňa, kde z tesnej blízkosti Špirko neprekonal brankára.
     
    56:46
    Hosťujúci kouč Dornič si vzal time-out, keďže sa bude vhadzovať pred bránou Dukly.
     
    56:30
    Už mohlo byť rozhodnuté, keď Petrovický z ľavej strany nabil na pravý kruh Koyšovi, tomu sa však puk nepodarilo zdvihnúť a Dzubina rýchlym presunutím udržal nádeje pre svoj tím.
     
    52:40
    Hlinka, Dukla, 2 min – napadnutie
     
    50:21
    Hudec, Dukla, 2 min – hrubosť
    Bačík, MHC, 2 min – hrubosť
     
    49:17
    Petrovický, Dukla, 2 min – seknutie
     
    46:51
    Trefný dlhým pasom ideálne vysunul do jazdy Jakúbeka na útočnej modrej, ten si chystal puk na blafák, keď sa mu Dzubina šikovne hodil do jazdy a puk vypichol.
    PAVLIKOVSKÝ - 3:1
     
    42:49
    Trenčín dal gól!
    V závere oslabenia Trenčania získali puk a vyrazili vo väčšom počte dopredu. Petrovický skúsene puk podržal a poslal Hlinkovi, ktorý sa neunáhlil, počkal kým mu obranca spadne a poslal nezištne pred bránu RICHARDOVI PAVLIKOVSKÉMU, ktorý medzi betóny brankára skóroval. Následne dal dole prilbu a Hlinkovi sa za asistenciu poďakoval.. Asistencie Hlinka, Petrovický.
     
    40:40
    R.Dlouhý, Dukla, 2 min – vyhodenie puku
     
    39:35
    Naďalej hostia pred bránou, vyhrali bully, pred bránu dostali puk k Jurášekovi, ktorý bol sám nekrytý pred Cháberom, ale bekhendom ho neprekonal.
     
    39:30
    Veľmi dobrý úsek hry od Martinčanov. Dukla teraz nedokáže vyjsť z pásma. Hostia však po Špirkovej prihrávke potrebovali lepšiu koncovku Tibora Vargu, tomu však nesadol puk.
    Šanca hostí.
     
    38:51
    Hostia vyvinuli tlak v závere druhej časti, strela Tabačeka od modrej bola stečovaná a Chábera musel reflexívne meniť svoj pohyb, aby puk zachytil.
     
    37:37
    Dvořák v snahe odčiniť hrubku nabehol na puk v útočnom pásme, ale chýbala mu pohotovejšia koncovka.
     
    35:30
    Špirko ukázal skúsenosti a kvalitu, povedľa beka zrýchlil a pretlačil sa až k bránkovisku do koncovky, Chábera mal čo robiť, aby jeho prienik zastavil.
    DRGOŇ - 2:1
     
    32:57
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa udržala v útočnom pásme po vyhratom bully, ADAM DRGOŇ využil, že pred bránou je veľmi husto, nahodil puk do klbka tiel a ten sa prešmykol za bezmocného brankára.
    Asistencie: Petrovický, Koyš
     
    29:14
    Trenčín dal gól!
    Napriek tomu, že Dukla hrala presilovku zle, dokázala ju nakoniec využiť. Drgoň si vypýtal pohybom puk, vystrelil spomedzi kruhov a vyrazený puk dopravil do brány VLADIMÍR NEMEC.
    Asistencie Drgoň, Vozdecký
     
    27:17
    Kokavec, MHC, 2 min – zdržiavanie hry
     
    27:17
    Štvrtý útok Dukly pokračoval v tlaku, Hudec sa dostal k strele spomedzi kruhov, netrafil bránu. Puk sa mu však od zadného mantinelu odrazil na dorážku, pri ktorej hostia úmyselne posunuli bránu.
     
    27:07
    Rozhodca rozpažil, gól nebol dosiahnutý, vhadzuje sa v martinskom pásme.
     
    27:07
    Hudec sa z rohu natlačil pred bránu, puk ešte po vyrazení chcel dotlačiť do brány Zlocha, akciu prerušil hvizd rozhodcu. Trenčania sa ale tešili, rozhodca tak ide pozrieť video.
     
    26:26
    Podobná akcia na druhej strane, aj Hlinka prečíslenie riešil z ľavého kruhu strelou, tá však bola nepresná.
    SUROVKA - 0:1
     
    25:39
    Martin dal gól!
    Trenčania prepadli a hostia mierilli dvaja na jediného beka. FILIP SUROVKA z ľavej strany avizoval prihrávku, potom využil, že Chábera sa presúval a puk mu zavesil pod hornú žrdku.
     
    23:52
    Nechala šikovnou prihrávkou od modrej našiel pred bránou dobre postaveného Jakubeka, ten však z prvej neumiestnil puk do odkrytej brány.
     
    23:05
    J.Dlouhý dostal puk do tandemu, mohol páliť na bránu, ale trochu zbytočne akciu skomplikoval prihrávkou na Pokrivčáka, ktorý následne len nahodil na bránu.
     
    18:46
    Za bránou dohral tvrdo Špirka Dlouhý a Dukla tak získala puk, po prihrávke od Melichárka strieľal z dobrej pozície Gašparovič, puk sa obtrel o ľavú žrdku.
     
    18:02
    Gašparovič vybojoval puk za bránou, videl nabiehajúceho Melichárka a tak mu puk na pravý kruh posunul, Melichárek z prvej strieľal, ale Dzubina dokázal puk zachytiť.
     
    09:55
    Zlocha dostal puk do jazdy a od modrej sa rútil sám na bránu, skúšal "Forsbergovský" blafák, ale Dzubina sa roztiahol na ľade a puk zachytil betónom.
     
    09:30
    Pri mantineli vyšiel zo súboja víťazne Matejka, rútil sa k bráne, no tesne pred Cháberom nezvolil takú strelu, aby prekonala brankára Dukly.
     
    08:59
    Dukla vyhrala bully v útočnom pásme, Hlinka sa dostal do šance, tesne pred Dzubinom puk bekhendom neprepasíroval do siete.
     
    00:27
    Tabaček, MHC, 2 min – hákovanie

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 30. Nemec (Drgoň, Vozdecký), 33. Drgoň (Petrovický, Koyš), 43. Pavlikovský (Hlinka, Petrovický) – 26. Surovka


    HK DUKLA Trenčín: Chábera (Kompas) – P.Mikuš, Rich. Pavlikovský, Hatala, Zaťko, Holenda, Drgoň, Trefný, Nechala – Melichárek, R.Dlouhý, Gašparovič – Vozdecký, Nemec, Olvecký – Hlinka, Petrovický, Koyš – Jakúbek, Zlocha, D.Hudec. Tréneri: J.Kobezda, M.Hanzal
    HK VITAR Martin: Dzubina (Orčík) – Matejka, Tabaček, Dvořák, J.Dlouhý, Bačík, Jáchym, Trávniček, Tom.Varga – Surovka, Špirko, Tib.Varga – Poliaček, Murček, Pokrivčák – Jokeľ, Dírer, Kokavec – Kabáč, Jurášek, Rzavský. Tréner: I.Dornič

    Rozhodčí: D.Konc – Holienka, Junek
    bahis siteleri