Lipt. Mikuláš – Michalovce 4:3 (kon.) | Trnava – Nové Zámky 1:8 (kon.) | Bardejov – Detva 4:3 (po pr.)
Senica – Topoľčany 5:4 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 1:0 (po pr.)
po prodl.
HC Prešov
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 11.09.2015, 18:00 • ICE Aréna, Prešov • 1. liga (SR) • 2. kolo
Partner:
     
    61:41
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Obrovská radosť na strane domácich. A po toľkých šanciach im tam padol gól, ktorý možno sami nečakali. Od modrej napriahol švihom k bližšej tyči ONREJ BRIJÁK a rozvlnil sieť za Borárošom.

    Asistencie: Martin Tkáč, Juraj Prokop
     
    60:15
    Hneď na úvod predĺženia mali veľké šance Koky a Smotrila, obaja boli slabo bránení, no Marton situáciu zachránil.
     
    55:03
    Pri tlaku Prešova sa previnil Branislav Cvengroš hákovaním.
     
    55:00
    Neskutočné šance Prešova, Kristián Horvát prešiel cez troch protihráčov do nájazdu, v ktorom ho Borároš zmazal, následne dvakrát dorážal Igor Halás, no brankár na ľade ešte pochytal tieto strely!
     
    54:30
    Celý štadión sa už tešil z gólu, Ľuboš Fajčák napriahol z kruhu na buly nechytateľne do horného rohu brány, rozhodca ale tento parádny gól neuznal pre postavenie hráča v bránkovisku.
     
    54:20
    Po buly prišla hneď strela, tú brankár vyrazil a dorážal Richard Šechný, puk len tesne ramenom vyrazil a následne zachytil Borároš.
     
    53:00
    Najprv sa do pásma vrútil Halás, ten namieril švihom k bližšej tyči, puk lízol bočnú sieť. Následne z medzikružia poslal tvrdú ranu vedľa Juraj Prokop.
     
    49:50
    Veľmi dobrý únik predviedol Jozef Ištocy, jeho pokus bekhendom poslal Martona na ľad, no domáci brankár úspešne kryje.
     
    48:40
    Azda najväčšiu šanca zápasu! Pred prádznu bránku dostal puk Ľuboš Fajčák, vo veľkej šanci ho ale zmazal Borároš, strelec sa chytá za hlavu.
     
    41:54
    Martin Bdžoch inkasuje dve minúty za držanie.
     
    37:45
    Novického strelu od mantinelu tečoval pred brankárom Igor Halás, Borároš so šťastím vyrazil, následne dorážal aj Kohutiar, trafil ale len tyčku! Niektorým sa dokonca zdalo, že to bol gól, no rozhodca rozpažil.
     
    37:25
    Kristián Horvát ponúkol šancu Igorovi Halásovi, ten ešte naznačil strelu a mierni si potiahol puk na strelu, no Borároš sa nenechal oklamať a zmazal strelca.
     
    37:10
    Tkáčovi nevyšla prihrávka do útočného pásma z čoho vyťažil Michal Findura, dostal sa do kratšieho nájazdu na brankára, Marton ale dobre zmenšil strelcovi strelecký uhol a vychytal ho.
     
    32:20
    Pred bránku dostal od mantinelu prihrávku Lukáš Bališ, okamžite vystrelil, ale Marton sa znova rýchlo presunul a zlikvidoval strelca.
     
    31:25
    Spišiaci točili súpera až prišla strela obrancu Janovčíka, po ktorej sa puk odrazil pred bránku, Marton sa hodil po puku, nezachytil ho, do veľkej šance sa dostal Findura, vystrelil, avšak Marton ďalším skokom vytiahol lapačku a puk zachytil!
     
    30:20
    Lesňák dostal krížnu prihrávku a vystrelil, avšak Marton sa presunul, počkal na strelu a pohodlne ju chytil, hoci strelec mieril dobre.
     
    30:10
    Ďalší trest pre Prešov, za držanie je vylúčený Damián Novický.
     
    28:34
    Onrej Briják inkasuje trest za hrubosť. Spišiaci hrajú presilovku.
     
    28:00
    Následne snáď ešte väčšia príležitosť, za bránkou zabojoval Peter Horváth, poslal puk pred ňu kde stál Marko Ferenc a mladý útočník hneď aj vystrelil, no Borároš bol pripravený a výborne zasiahol.
     
    27:10
    Skvelá šanca Prešova, v ktorej bol Juraj Dancsák, dostal prihrávku od mantinelu, no puk poslal vysoko nad.
     
    25:15
    Vážna šanca na strane Spišskej Novej Vsi, Giľák nabil na druhú stranu Hamráčkovi, ktorý hneď aj vystrelil dobrú ranu, no Marton vyťahuje fantastický zákrok!
     
    24:00
    Prvá vážna šanca v tretine, do kruhu na buly dostal prihrávku Tartaľ, obranca Prešova švihom okamžite vystrelil, no mieril tesne nad!
     
    15:42
    Erik Nitriansky a Lukáš Piják inkasujú dvojminútové tresty za hrubosť, navyše prešovský obranca Nitriansky dostal aj osobný trest na 10 minút.
     
    15:42
    Tak a máme tu pästnú vložku, pri mantineli sa do seba pustil Erik Nitriansky a Lukáš Piják. Nitriansky uštedril svojmu protihráčovi poriadnu ranu do hlavy, rozhodca následne situáciu upokojil.
     
    12:25
    Prešov hrá bojovný hokej, aj teraz srdnato bojoval Potoček pri mantineli a vybojoval presilovku. Rudolf Janovčík odíde na trestnú lavicu za držanie.
     
    09:05
    V oslabení nabral rýchlosť Igor Halás, dostal sa až pred bránku kde dobre namieril, avšak Borároš ho vychytal!
     
    08:38
    Ani jeden tím sa nevie dostať do vyloženej šance, vidíme opatrný hokej. Prešov ale zbytočne teraz fauloval a je to opäť Richard Šechný, ktorý odchádza na trestnú lavicu za bránenie v hre.
     
    05:40
    Presilovka Prešova po necelej minúte končí, keď Hrubého poslal na ľad nekompromisne Richard Šechný.
     
    04:49
    Martin Bdžoch inkasuje dve minúty za nedovolené bránenie, Prešov bude hrať presilovku.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 62. Briják (Tkáč, Prokop)


    HC Prešov: Marton (Němec) – Tartaľ, Pástor, Novický, Tkáč, Briják, Nitriansky, Medvec – Fajčák, Šechný, Chalupa – Halás, K. Horvát, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Potoček – Ferenc, P. Horváth
    HK Spišská Nová Ves: Borároš – Hrubý, Janovčík, Hančák, Cvengroš, Bdžoch, Osuský, Zakopjan – Findura, Koky, Smotrila – Hamráček, Giľák, Lesňák – Piják, Kucirko, Bališ – Ištocy, Holášk, J. Lapšanský

    Rozhodčí: Kalina – Janiga, Smerek
    bahis siteleri