Kadaň – Kladno 4:2 (kon.) | Havířov – Litoměřice 6:2 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 2:0 (kon.)
Třebíč – Přerov 3:1 (kon.) | Most – Šumperk 8:2 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 4:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 12.09.2015, 17:00 • K&K PNEU Aréna • Chance liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:14
    Mikliš sevřel kotouč a dostává dvě minuty za zdržování hry. Závěr utkání tak odehraje AZ v početní výhodě.
     
    57:34
    Za Havířov jsou vyloučeni Krisl a Bárta. Na druhé straně odchází Berger a Čáp, všichni dvě minuty za hrubost.
     
    57:34
    Nyní se nám strhla u branky Litoměřic pořádná mela! Do souboje přispěchal za Havířov Jiří Krisl jako správný kapitán, který ukázal hostům, že takovéto chování nemíní tolerovat.
     
    56:43
    Šulc a také Pechanec dostávají 2+2 minuty za hrubost.
     
    52:31
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Šťastný odraz kotouče, po kterém se Litoměřice dostávají ke snížení. MILAN VALÁŠEK je střelcem gólu. Zdeněk Doležal, David Švagrovský
     
    49:21
    Hezká nabídka na teč byla vyslyšena, po změně směru zazvonila tyč za Svobodou.
     
    48:35
    Jiří Krisl odchází na trestnou lavici za hákování a přesilovka Havířova tak skončila.
     
    47:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    Nakonec je havířovská dvojnásobná přesilovka přece jen využita. MARTIN LENĎÁK si sjel z levé strany na pravou a tvrdou ranou propálil Pavelku. Asistence: Aleš Staněk
     
    46:32
    Hosté špatně střídali a půjdou do tří. Dvouminutová přesilová hra pěti proti třem volá po gólu. Trest odpyká Václav Racek
     
    44:52
    Po souboji u mantinelu byl zasažen Jiří Krisl hokejkou do obličeje a Ondráček za to dostal 2+2 minuty za vysokou hůl. V obličeji havířovského kapitána zřejmě byla krev.
     
    40:59
    Velmi hezky se prezentoval Doležal, který si povodil postupně tři havířovské hráče, ale již neměl dostatek síly na lepší zakončení a Svoboda tak zasáhl.
     
    38:36
    Dvojice havířovských hráčů uháněla na jednoho soupeře, ale Sztefkovi přeskočil kotouč hůl a celý stadion jen zahučel. Toto mohla být nádherná akce.
     
    37:31
    Zbytečný faul Pavla Sedláčka oslabuje Havířov, který jde do čtyř.
     
    35:20
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    První krásná přihrávka na příč útočným pásmem ještě k brance nevedla, ale poté si hosté naprosto rozebrali kvarteto bránících hráčů a JAROSLAV KALLA zakončil akci na jeden dotek. Asistence: Martin Procházka, Tomáš Rousek
     
    34:21
    Antonín Pechanec si ještě vyříkává něco s rozhodčím, ale s vyloučením Martina Mazance nic neudělá. Mazanec odchází na dvě minuty za hákování.
     
    32:55
    Výsledkem šarvátky je vyloučení na obou stranách. Martin Ondráček a Martin Lenďák dostávají 2+2 minuty za hrubost. Hrát se bude v pěti na obou stranách.
     
    31:35
    Velký závar před Svobodou, který již byl několikrát téměř překonán, ale ve spolupráci s tvrdou prací obránců dokázal odolat.
    29:47. MAZANEC - 5:0

     
    29:47
    Havířov právě vstřelil branku!

    Havířov pokračuje v krasojízdě, kterou předvádí ve druhé třetině. MARTIN MAZANEC se v novém působišti představuje také prvním gólem, když střelou mezi betony nachytal Pavelku. Asistence: Marek Kalus, Jiří Bárta
     
    27:18
    Kanonáda Havířova může pokračovat, na dvě minuty je totiž vyloučen Angel Krstev, který sevřel kotouč a odchází na dvě minuty za zdržování hry.
     
    26:24
    Jaroslav Pavelka po oddechovém čase Litoměřic nastupuje do branky místo Tomáše Krále.
    26:24. KANKO - 4:0

     
    26:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Kanonáda Havířova ve druhé třetině pokračuje a Litoměřice jsou zralé na ručník. Po nahození PETRA KANKA se puk dostal až za Krále, který půjde střídat a pustí do branky Pavelku. Asistence: Pavel Sedláček, Jan Maruna
     
    25:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přesilovká akce Havířova nakonec končí brankou, po vybruslení na střed hřiště přišla střela, která byla zablokována. Akci však AZ dohrál a ROMAN MALINÍK nakonec procpal puk až za Krále. Asistence: Michal Sztefek
     
    24:28
    Karel Plášil (LTM) to přehnal u mantinelu a dostává dvouminutový trest za napadení.
     
    24:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    V souboji dvou jedenáctek byla úspěšnější ta havířovská. Pechanec vybojoval kotouč, dostal se s ním za branku a nečekanou přihrávkou našel volného MICHAL SZTEFKA, který neměl problém poslat kotouč do sítě. Asistence: Antonín Pechanec
     
    19:58
    Havířov v samém závěru uháněl do přečíslení, to zakončil Kanko, ale Král se stihl přesunout a vyrazil střelu.
     
    18:48
    Krásná individuální akce Staňka, který se z křídla dostal až před Krále a snadžil se zakončit nad jeho lapačku, brankář Litoměřic je pozorný.
     
    16:50
    Svoboda se roztáhl na brankové čáře a krásným zákrokem zlikvidoval tvrdou střelu, která zakončila přesilovkový tlak Litoměřic.
     
    16:21
    Svoboda vyrazil kotouč a Bahounek poté odpálil kotouč nad plexisklo a dostává dvě minuty za zdržování hry. AZ jde do tří.
     
    14:52
    Kapitán AZetu Jiří Krisl odchází na dvě minuty za držení, Havířov špatně střídal a Krisl musel zatáhnout za záchrannou brzdu.
     
    14:39
    Kalus v situaci tři na dva se dostal do výhodné pozice a vypálil, jeho střele chybělo pár centimetrů.
     
    13:54
    Počet hráčů na ledě se vyrovná, na dvě minuty odchází Angel Krstev za nedovolné bránění, když si pomohl faulem v souboji u mantinelu.
     
    12:57
    Brankář Svooda byl atakován, ale vše zřejmě kvůli faulu Lenďáka (HAV), který odchází na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    05:27
    Antonín Pechanec je vyloučen na dvě minuty a máme zde první přesilovou hru zápasu pro Litoměřice.
     
    04:21
    Napadání AZetu přineslo ovoce, Maliník přihrál Staňkovi, ale ten v gólové příležitosti poslal kotouč nad branku. První útočná formace Havířova si vytvořila velký tlak.
     
    03:35
    Sztefek výtečně zabojoval a přihrál mezi kruhy, ihned poté přišla rychlá střela a fanoušci Havířova se už radovali z gólu, ale dle rozhodčích kotouč nepřešel brankovou čáru a poté se již po závaru před brankou posunula litoměřická svatyně.
     
    02:54
    Procházka si nabruslil do útočného pásma, ale jeho střela na lapačku pouze nechala vyznament Svobodu, který byl připraven a efektně máchl lapačkou.
    01:27. SZTEFEK - 1:0

     
    01:27
    Havířov právě vstřelil branku!
    MICHAL SZTEFEK hned ve druhé minutě zápasu posílá Havířov do vedení, když rychlou střelou z mezikruží překonal Krále. Asistence: Antonín Pechanec
    Marken.cz

    Jozef Valenčík

    Branky a nahrávky: 2. Sztefek (Pechanec), 25. Sztefek (Pechanec), 26. Maliník (Sztefek), 27. Kanko (Sedláček, Maruna), 30. Mazanec (Kalus, Bárta), 48. Lenďák (Staněk) – 36. Kalla (Ma. Procházka, Rousek), 53. Valášek (Doležal, Švagrovský)


    AZ Havířov: Svoboda (Matoušek) – Lenďák, Korím, Bahounek, Krisl, Ostrčil, Mazanec, Bail – Kalus, Maliník, Staněk – Bárta, Pechanec, Sztefek – Kanko, Sedláček, Maruna – Matějek, Rimmel, Bednář – Kurovský
    HC Stadion Litoměřice: Král (27. Pavelka) – Piegl, Krstev, Plášil, Šulc, Bílek, Čáp, Mikliš – Procházka Ma., Kalla, Rousek – Kopta, Švagrovský, Doležal – Berger, Nedvídek, Ondráček – Valášek, Racek, Procházka Mi.

    Rozhodčí: Koziol – Vengřín, Konvička

    Diváci: 1616
    bahis siteleri