Toljatti – Chanty-Mansijsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 4:1 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 3:4 (kon.)
Kazaň – Ufa 3:4 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Ak Bars Kazaň
3:4 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 13.09.2015, 16:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Salavat Julajev Ufa.
    Autorem vítězné branky je LINUS OMARK.
    Nikolaj PROCHORKIN - 3:3
     
    59:51
    Ufa právě vstřelila branku!
    Obrovská radost na straně Salavatu! Pouhých devět sekund před sirénou se do puku opřel NIKOLAJ PROCHORKIN, který zápas posílá do prodloužení!
    Dmitrij ARCHIPOV - 3:2
     
    50:15
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí dokonávají obrat! DMITRIJ ARCHIPOV dostal obrovské množství prostoru v útočné třetině, které dokázal využít. Po nabrání rychlosti objel obránce a kličkou si vychutnal i Svedberga.
    Mattias SJÖGREN - 2:2
     
    37:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Po odrazu Ďalogovi střely od mantinelu byl blízko gólu Azevedo, který však nedokázal puk přehodil přes Svedbergův beton. MATTIAS SJÖGREN ale zaváhání svého spoluhráče napravil. Rychle dobruslil do brankoviště a doklepl kotouč do sítě. Asistence: Justin Azevedo a Marek Ďaloga.
    Oscar MÖLLER - 1:2
     
    20:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň vstupuje do druhé periody výborně. OSCAR MÖLLER dostal od Azeveda nabito do prostoru nad kruhy, odkud z první vypálil. Jeho dělovku nezastavil ani Svedberg. Asistence: Justin Azevedo.
    Denis CHLYSTOV - 0:2
     
    11:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tentokrát to však Salavat sehrál výborně. Makarov dostal kotouč do prostoru levého kruhu, nic s ním nevymýšlel a okamžitě ho nasměroval na volného DENISE CHLYSTOVA. Ruský forvard z první trefil horní roh branky, Garipov se nestihl přesunout. Asistence: Dmitrij Makarov a Maxim Gončarov.
    Dmitrij MAKAROV - 0:1
     
    04:24
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté se jako první ujímají vedení! DMITRIJ MAKAROV předvedl perfektní individuální akci, po níž dokázal skórovat. Ruský útočník si našel cestu mezi obránci a před Garipovem udělala kličku do forhendu, po které před ním zívala prázdná branka. Bez asistence.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 21. Möller (Azevedo), 38. Sjögren (Azevedo, Ďaloga), 51. Archipov – 5. Makarov, 12. Chlystov (Makarov, Gončarov), 60. Prochorkin, rozh. náj. Omark

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Chlystov (UFA)
    1:1   Tkačjov (KZN)
    2. série:
    1:1   Omark (UFA)
    1:1   Möller (KZN)
    3. série:
    1:1   Makarov (UFA)
    1:1   Malychin (KZN)
    4. série:
    1:1   Tkačjov (KZN)
    1:1   Chlystov (UFA)
    5. série:
    1:1   Möller (KZN)
    1:2   Omark (UFA)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Zacharčuk, Rylov, Musin, Ďaloga, Tokranov, Jarullin, Pajgin – Möller, Sjögren, Azevedo – Lukojanov, Tkačjov, Mirnov – Archipov, Malychin, Varnakov – Michejev, Golubev, Obuchov – Potapovič.
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochackij) – Kolcov, Metljuk, Višněvskij, Gončarov, Lepistö, Arzamacev, Derljuk, Culygin, – Engqvist, Grigorenko, Omark – Makarov, Chlystov, Lisin – Soin, Černov, Lazarev – Nestěrov, Prochorkin, Razumnjak.

    Rozhodčí: Anisimov, Odins – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri