Jihlava – Přerov 5:12 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:12 (0:1, 2:4, 3:7)
HC ZUBR Přerov
Neděle 13.09.2015, 16:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 3. kolo
Partner:
     
    56:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hattrick kompletuje také domácí snajpr TOMÁŠ CHLUBNA, který se nejlépe zorientoval v předbrankovém prostoru. Gólové hody ve třetí třetině pokračují. Jihlava se v závěrečném dějství prosadila třikrát, hosté dokonce sedmkrát. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    56:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Druhý gól dnes střílí také PATRIK TARNOCZY, který dostal před brankou přesnou nahrávku a prosazuje se přesně nad vyrážečku Pavlase.
     
    55:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hned z protiútoku si hosté připisují jedenáctý zásah. Raška poslal kotouč na Chytila, který jej zavezl do pásma a našel na levé straně volného DANIELA MINISTRA, jenž měl snadnou úlohu a poslal kotouč k pravé tyči marně se přesunujícího Pavlase. Asistence: Filip Chytil, Lukáš Raška.
     
    52:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí i za nepříznivého stavu bojují a znovu kosmeticky upravují vysoké vedení soupeře. Čtvrtý gól Jihlavy po spolupráci první lajny zakončuje po ose Čermák – Kaltounková střelec TOMÁŠ CHLUBNA, pro kterého je to již osmý gól ve třech zápasech letošní sezony. Asistence: Kristýna Kaltounková, Patrik Čermák.
     
    51:15
    Jedenáctý zásah hostí mohl přidat Patrik Tarnoczy, který po pasu od spoluhráče zblízka minul pravou tyčku.
     
    50:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jubilejní desátý gól svého týmu střílí MATYÁŠ GREČ. Nyní mám co dělat, abych vůbec stihl sledovat góly, které padají na Horáckém zimním stadionu jak na běžícím pásu.
     
    49:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté si berou šestigólový náskok zpět. FILIP CHYTIL se ukazuje jako pravý šutér a po přesném pasu Tarnoczyho dnes střílí svůj čtvrtý gól v utkání. Asistence: Patrik Tarnoczy.
     
    49:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí snižují hrozivě vypadající skóre. Adam poslal přesný pas na TOMÁŠE CHLUBNU, který dnes konečně protrhává střeleckou smůlu a zblízka posílá kotouč za Suchánka. Asistence: Tobias Adam
     
    48:25
    Ani nyní se hosté z deváté přesné trefy neradují. Střelu Ministra zastavila levá tyč za zády Pavlase.
     
    46:34
    Přerovští mohli vstřelit devátý gól, to by však Kolařík po přesném pasu Hanáka musel zblízka trefit odkrytou klec.
     
    44:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    FILIP CHYTIL v přesilové hře kompletuje hattrick, když zamířil přesně pod víko bezmocného Suchánka. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    43:39
    Čtvrté vyloučení domácích. Před brankou hostí se provinil sekáním Marian Havel (JIH) a už míří na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 4-4
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    41:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Vedení hostujícího celku narůstá. Od modré vypálil LUKÁŠ RAŠKA a jeho střela zapadla nad lapačku Pavlase, který s jeho ránou nemohl nic moc dělat, protože přesně v době střely obránce hostí mu stínili ve výhledu projíždějící hráči. Asistence: Daniel Ministr.
     
    40:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté poprvé v zápase odskakují na čtyřgólový rozdíl. FILIP CHYTIL zblízka prostřelil Pavlase a zřejmě posílá svůj tým za vítězstvím. Bez asistence.
     
    39:43
    Tomáš Hanák se dostal mezi kruhy k nebezpečné střele, ale v dobré pozici jej vychytal Marek Pavlas.
     
    33:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí ztratili kotouč na útočné modré. Hanák vyslal do brejku JANA FENCLA, který si sjel před branku a trefil se přesně mezi betony Pavlase. Přerovští tak znovu vedou o tři branky. Asistence: Tomáš Hanák.
     
    31:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se přesně na konci přesilové hry podruhé prosazuje. V obrovském závaru před brankou se nejlépe zorientoval PATRIK AUGUSTA a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Jiří Kochrda.
     
    29:43
    Před brankou Suchánka použil Tomáš Zábranský svojí hokejku jako sekeru proti jednomu z domácích hráčů a jde si odsedět dvě minuty.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    28:00
    Tomáš Chlubna má dneska prostě smůlu. Nejprve vyslal z levé strany povedenou ránu, která se zastavila na levé tyči. Poté si najel před Suchánka, kterého rozhýbal a už zasouval kotouč k jeho levé tyči, ale hostující gólman fantastickým zákrokem podržel svůj tým.
     
    26:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru využívají. Z levého kruhu se trefil přesně k tyči nad beton Krejčího STANISLAV SVOZIL a přidává svojí dnešní druhou branku. Asistence: Lukáš Raška.
     
    26:28
    Před brankou Suchánka vznikla pořádná mela, ve které Kaltounková v zápalu boje sekla domácího gólmana a dostává za tento prohřešek dvouminutový a desetiminutový osobní trest.

    Na vyloučení: 3-3.
    Vyšší tresty: 1-1.
     
    25:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté si berou dvougólové vedení zpět. Ministr poslal kotouč na levý kruh pro PATRIKA TARNOCZYHO, který vymetl levý horní roh svatyně Dukly. Asistence: Daniel Ministr.
     
    25:11
    Mohlo být vyrovnáno. Augusta z levé strany přihrával před branku na Kochrdu, který chtěl zakončovat do odkryté svatyně, volnou část branky ale netrefil, protože mu kotouč přeskočil hokejku.
     
    24:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se bleskově vrací do zápasu. Adam našel před brankou volného MATOUŠE MENŠÍKA, jenž neměl problém odčarovat kouzlo zatím nepřekonaného Suchánka. Asistence: Tobias Adam.
     
    24:30
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí při útočném snažení ztratili na modré puk, což byla voda na mlýn pro FILIPA CHYTILA, který se řítil sám na branku a trefil se přesně mezi vyrážečku a beton Krejčího. Bez asistence.
     
    21:22
    Kaltounková předvedla po pravé straně rychlý výpad, při kterém před brankou Suchánka našla Chlubnu, ale tomu se nepodařilo zblízka dostat puk mezi tři tyče.
     
    18:28
    Dukla se pokusila o další nebezpečný výpad mezi bránící se Přerovské. Z pravé strany posílala kotouč Kaltkounková na najíždějícího Chlubnu a moc nescházelo, aby si jeden z beků hostí poslal puk do vlastní klece.
     
    17:21
    Kaltounková mezi kruhy z první promáchla. Puk se dostal na pravý kruh k Čermákovi, jenž vystřelil, ale Suchánek byl opět pozorný.
     
    17:05
    Jihlava bude hrát 36 vteřin dlouhou přesilovku pět na tři. Radim Kolařík (PRE) dostává dvouminutový trest za držení a navíc desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Jeho dvě minuty si odsedí Jan Fencl.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    15:41
    Kristýna Kaltounková se prodrala proti dvojici hráčů hostí a již se hnala do zakončení, když jí zahákoval Pavel Zeman (PRE). Sudí Pour možná mohl nařídit trestné střílení, ale neučinil tak. Jihlava bude mít možnost vyrovnat.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    13:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ránu Chytila z mezikruží ještě Krejčí vytěsnil parádním zákrokem mimo branku. Hned poté se k puku dostal STANISLAV SVOZIL a ten již zblízka otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Filip Chytil.
     
    10:05
    První přesilová hra také pro Jihlavu. Jan Fencl (PRE) si půjde odsedět dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    07:16
    Z prostoru mezi kruhy se prezentoval dobrou střelou kapitán hostí Raška. Krejčí ale neméně pohledným zákrokem jeho střelu schoval do lapačky.
     
    03:53
    Do střely Rašky padla Kaltounková a Krejčí tak nemusel zasahovat. Hned poté vypálil od modré Stanislav Svozil a jeho rána orazítkovala levou tyčku.
     
    03:12
    Jihlava bude podruhé pykat. Na trestnou lavici míří za podražení Lukáš Dúška (JIH). Ještě před jeho vyloučením měl obrovskou šanci Filip Chytil, který trefil zblízka břevno.

    Na vyloučení: 2-0.
     
    01:35
    Jihlava bude hrát oslabení. Na obranné modré Matyáš Machovský (JIH) zahákoval Radima Kolaříka a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 25. Menšík (Adam), 32. Augusta (Kochrda), 50. Chlubna (Adam), 53. Chlubna (Kaltounková, Čermák), 57. Chlubna (Kaltounková) – 14. Svozil (Chytil), 25. Chytil, 26. Tarnoczy (Ministr), 27. Svozil (Raška), 34. Fencl (Hanák), 41. Chytil, 42. Raška (Ministr), 45. Chytil (Svozil), 50. Chytil (Tarnoczy), 51. Gréč, 56. Ministr (Chytil, Raška), 57. Tarnoczy


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (31. Pavlas) – Dúška, Moravec, Poledna, Adam, Chvátal, Brož – Kaltounková (A), Čermák (A), Chlubna (C) – Menšík, Havel, Machovský – Augusta, Racek, Kochrda. Trenér: Martin Pykal
    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Postava) – Zeman, Raška, Fencl, Zábranský, Svozil – Gréč, Chytil, Tarnoczy, Ministr, Hanák, Kolařík. Trenér: Petr Školoud.

    Rozhodčí: Paur – Suchý, Čurilla
    bahis siteleri