Znojmo – Salzburg 4:2 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Neděle 13.09.2015, 13:30 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Young Stars League • 4. kolo
Partner:
     
    56:18
    Orli právě vstřelili branku!
    Jako první se snažil rakouského brankáře překonat Jiří Svatuška. Jeho pokus ale Wieser vyrazil před sebe. Tam už na odražený kotouč čekal MICHAL MUSIL, který ho zasunul do brány kolem levého betonu hostujícího gólmana.
    Asistence: Jiří Svatuška.
     
    34:58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté znovu stahují orlí náskok na pouhou jedinou branku. Kotouč po střele od PHILIPPA LINDNERA proletěl nad betonem domácího brankáře přímo do sítě.
    Asistence: Alexander Lahoda.
     
    33:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí si znovu zajišťují dvoubrankové vedení. JAN TOMAN prokličkoval mezi hostující obranou a z mezikruží poslal kotouč do brány střelou, která směřovala pod vyrážečku hostujícího brankáře.
    Asistence: Ondřej Šťáva, Jan Bulín.
     
    25:52
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Lander stál sám na modré čáře a bojoval o kotouč. Na dva dotírající hráče ale nestačil a hosté se velmi rychle probojovali před Pacla. Rychlá střela z hole ALEXANDERA LAHODY, která směřovala do pravého horního rohu byla nad Paclovy možnosti.
    Asistence: Patrick Hagler.
     
    14:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Nejprve se ke střele z pravého kruhu dostal Jan Koňařík. Hostující brankář ale vyrazil kotouč přímo před bránu, kam už najížděl JIŘÍ SVATUŠKA, který měl před sebou odkrytou celou levou polovinu Wieserovi svatyně.
    Asistence: Jan Koňařík, Jan Bulín.
     
    04:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Jan Bulín vyšťoural kotouč zpoza brány a ihned přihrál do pravého kruhu postavenému TOMÁŠI RAČICKÉMU, který přehazuje kotouč přes beton hostujícího brankáře přímo do sítě.
    Asistence: Jan Bulín.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 5. Račický (Bulín), 15. Svatuška (Koňařík, Bulín), 34. Toman (Šťáva, Bulín), 57. Musil (Svatuška) – 26. Lahoda (Hagler), 35. Linder (Lahoda)


    HC LERAM Orli Znojmo: Pacl (Svoboda) – Mandát, Šťáva, Salát, Švanda, Kruckovič, Porzer, Pucher – Jeřábek, Lander, Fruhwirt – Hačecký, Musil, Svatuška – Bulín, Račický, Koňařík – Toman.
    EC Red Bull Salzburg: Wieser (Lamper) – Steinacher, Lindner, Egger, Blüml, Sztatecsny, Vojta, Rattensberger – Hagler, Flatscher, Lahoda – Lindqvist, Gehringer, Schuster – Westerthaler, Voglsinger, Valtiner – Sinzinger.
    bahis siteleri