Jekatěrinburg – Omsk 3:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Barys 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Čeljabinsk – Vladivostok 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Toljatti – Čerepovec 0:2 (kon.)
Kazaň – CSKA Moskva 6:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:0 (kon.)
Soči – N.Novgorod 0:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
Traktor Čeljabinsk
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
Admiral Vladivostok
Pátek 18.09.2015, 16:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Traktor Čeljabinsk a Admiral Vladivostok. Úvodní buly je v Yunost Sport Palace, tedy domovském stánku Čeljabinsku, naplánováno na 16:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Čeljabinsk se momentálně nachází na dvanáctém místě Východní konference. Na svém kontě má pouze 9 bodů. V posledním ligovém duelu podlehl v domácím prostředí Novokuzněcku v poměru 2:3.

    Admiral je na tom o fous lépe, se ziskem 12 bodů okupuje deváté místo totožné konference. Předchozí klání Vladivostoku ale taktéž nevyšlo, domácí porážka 2:4 od Dinama Riga tomu budiž důkazem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Danilišin) – Quint, Borodkin, Martynov, Klimontov, Davydov, Petrov – Popov, Glinkin, Pestunov – Čistov, Pare, Kručinin – Osnovin, Růžička, Jakutsenja – Gubarev, Rybakov, Kokujov, Afonasjevskij

    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Osipov, Blum, Lisov, Glažkov, Mnacjan, Beljakov, Plechanov – Bergfors, Pelletier, Podšendjalov – Fišenko, Makarov, Lugin – Mamin, Alševskij, Kuzněcov – Voronin, Jakovlev, Sajucov

    Rozhodčí: Gamalej, Gusev – Strelcov, Michel.
     
    Oba celky jsou nastoupeny na hrací ploše, utkání bude za malou chvíli zahájeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Čeljabinsk se hned v prvních okamžicích utkání vrhl dopředu. Čistov ale vzápětí o puk přišel, a tak z akce nic výraznějšího nebylo.
     
    00:47
    Po zakázaném uvolnění Traktoru se hra stěhuje před Děmčenka, který se tak musí mít v pozoru. Buly proběhne po jeho pravé ruce.
     
    01:21
    Alexandr Rybakov se proháčkoval do útočného pásma, odkud tvrdě vypálil. Rána však byla zblokována. Následný protiútok končí ofsajdem Admiralu.
     
    01:48
    A další icing v podání domácí ekipy. Vladivostok tak bude mít k dispozici vhazování v útočném pásmu.
     
    02:36
    Traktor je stále aktivnějším celkem, momentálně sevřel svého soka v poměrně těžké defenzivě. Hokejisté v bílém, tedy hosté, se ale brání bez potíží.
     
    03:37
    Michajl Fišenko si proklestil cestu mezi dvěma beky Čeljabinsku, načež vyslal střelu zápěstím. Děmčenko byl ale pozorný a na svém místě.
     
    04:23
    Domácí kapitán Čistov uzavřel delší sekvenci bez přerušení. Rána z pozice levého kruhu ale zapadla Bobkovovi přímo do lapačky.
     
    05:31
    Sajucov velice aktivně napadal u levého mantinelu, leč nakonec touš nezískal. Traktor se tak znovu pokouší o přechod středního pásma.
     
    06:40
    Stále se hraje bez výraznější brankové příležitosti, a tak není divu, že je stav stále bezbrankový. Převážně se bojuje o střední pásmo.
     
    07:43
    Čeljabinsk nadále bezúspěšně kombinuje. Nutno však podotknout, že je aktivnějším celkem. Nyní si navíc zahraje přesilovou hru. Michajl Fišenko (VLD) dostává dvě minuty za vražení na hrazení. Pokračovat se bude po skončení komerční přestávky.
     
    07:59
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Traktor se s přesilovou hrou příliš dobře nepopasoval. KONSTANTIN MAKAROV dostal přihrávku do střední třetiny, odkud přejel do útočného pásma a prudkým švihem propálil Děmčenka. Asistence: Alexandr Kuzněcov.
    07:59. Konstantin MAKAROV - 0:1
     
    08:39
    Nadále se domácí hokejisté nemohou usadit před Bobkovem. Nakonec přece jenom vypálil Pare, jehož ránu ale hostující mág eliminoval.
     
    09:23
    A mohlo být hůř, z mezikruží pálil velice ostře Voronin, s jehož pumelicí si však nyní Děmčenko poradil na výbornou. Muž v masce tak udržel Čeljabinsk nad vodou.
     
    10:50
    Čeljabinsk se ale nevzdává a nadále aktivně napadá. Je pouze otázkou času, kdy se domácí fandové dočkají vyrovnání. Své mužstvo také bouřlivě podporují.
     
    11:20
    Vladivostok se chtěl osvobodit, avšak vyhodil kotouč přes všechny čáry. Vhazovat se tak bude po Bobkově vyrážečce.
     
    12:26
    Opět se bude vylučovat, tentokráte za podražení. Na trestnou lavici putuje Alexandr Kuzněcov (VLD). Domácí tak mají další šanci. Zužitkují ji lépe než předchozí? Hra bude pokračovat po reklamní pauze.
     
    13:18
    Francis Paré se objevil zcela sám před Bobkobem, avšak zdálo se, že nevěděl, co s kotoučem. Admiral se poté osvobodil vyhozením přes všechny čáry.
     
    14:35
    Traktor je nadále v útočném pásmu, leč zatím se nedostává ke střeleckým pokusům.
     
    15:32
    Niclas Bergfors vypálil od pravého mantinelu, leč rána neprocestovala hradbou těl hostujících hokejistů. Puk je opět ve středním pásmu.
     
    16:15
    Lehká hostující rána končí na brance branky Traktoru. Vhazovat se bude po Děmčenkově levé ruce.
     
    17:05
    Martin Růžička se natahoval po dlouhé přihrávce, avšak nakonec na ni nedosáhl. Hrát tak mohou opět hokejisté Admiralu Vladivostok.
     
    17:48
    První perioda se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci. Vladivostok se zmátořil a momentálně je o něco aktivnější než v předchozí fázi třetiny.
     
    18:30
    Hraje se v režii hostující ekipy, která se snaží rozvinout postupný atak. Zatím se jí to ale příliš nedaří, borci v černém jsou připraveni.
     
    19:26
    Traktor se tlačil do slibné příležitosti, leč na poslední chvíli padl do rány hostující zadák, který nebezpečí odvrátil. Admiral tak stále drží těsný náskok.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla převahu Traktoru. Paradoxně se ale prosadili hosté, které ve vlastním oslabení poslal do vedení Konstantin Makarov. Jak se bude klání nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 9:8
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:31
    Druhá perioda pokračuje ve stejném duchu jako ta předchozí, Traktor velice aktivně napadá, což ale zatím nestačí na vytvoření výraznějšího tlaku.
     
    21:18
    Na druhé straně ledového kolbiště pálil nepříliš ostře Konstantin Makarov. Děmčenko neměl s touto ránou sebemenší potíže.
     
    22:25
    Stále se hraje bez přerušení, ani jeden z celků se příliš nikam nežene. Jedná se o ticho před bouří? To ukáží následující minuty duelu.
     
    22:56
    Až nyní se od levého mantinelu zkoušel prosadit Glinkin. Bobkov si ale pravou tyč pohlídal a kotouč ve své síti nepřipustil. Posléze se Traktor osvobodil.
     
    23:43
    Čtvrtá formace Admiralu sevřela svého soka, což nakonec hasí jistým zákrokem Děmčenko. Poprvé ve druhé části zápasu je přerušena hra.
     
    24:51
    Andrej Popov měl obrovskou příležitost. Zcela sám v mezikruží ale nechal vyniknout výborně chytajícího Bobkova, který pokus záhy eliminoval vykopnutím pravého betonu.
     
    25:32
    Nyní Martin Růžička. Český ostrostřelec ale nepropálil dobře postaveného obránce Admiralu. Vladivostok tak nadále drží těžce nabyté vedení.
     
    26:12
    Klání bude pokračovat po komerční přestávce. Sledujeme poměrně aktivní zápas, který však postrádá větší porci branek.
     
    27:39
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec přece jenom dočkali. FRANCIS PARÉ dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde se velice dobře zorientoval a umístil kotouč přesně k levé tyči hostující branky. Přesunující se Bobkov neměl šanci zasáhnout. Asistence: Alexej Kručinin.
    27:39. Francis PARÉ - 1:1
     
    28:32
    Hra se nyní uklidnila, domácí dosáhli svého cíle. Uvidíme, jak se bude duel nadále vyvíjet. Bude Čeljabinsk pokračovat v ofenzivním pojetí hry?
     
    29:12
    Makarov je dnes velice aktivní. Momentálně ale jeho rána skončila v ochranné síti. Vzhledem k teči domácího zadáka se bude vhazovat před Děmčenkem.
     
    30:19
    Traktor nadále operuje v útočném pásmu, přičemž se ale zatím nedostává do výraznějších střeleckých pozic. Admiral se zatím brání v poklidu.
     
    30:57
    Na druhé straně se snažil cosi vymyslet Bergfors, avšak obrana Traktoru je včas obrala o puk. Posléze se hosté osvobodili vyhozením do středního pásma.
     
    31:29
    Fisenko zkusil své štěstí z pozice pravého kruhu, avšak Děmčenko jeho ránu v poklidu eliminoval. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    32:02
    Jegor Martynov se protáhl mezi dvěma obránci Admiralu, avšak poté velice tvrdě narazil do mantinelu. Uvidíme, zda bude tento borec v pořádku. Zatím je v péči klubového lékaře, jedná se zřejmě o zranění ramene.
     
    32:28
    Před dotírajícím hostujícím borcem Děmčenko raději ukryl kotouč. Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Admiralu.
     
    33:36
    Kvalita hry poněkud upadla. Opět se však stále více prosazují hosté. Uvidíme, zda tento tlak povede k vedoucí brance.
     
    34:25
    Hosté stále aktivně napadají. Druhé dějství se přechyluje do své závěrečné pasáže. Domácí obránce dostal na modré nabito, avšak kotouč trefil velice špatně.
     
    35:02
    A znovu Konstantin Makarov, který tentokráte zakončoval přečíslení dvou na jednoho. Děmčenko se ale stačil přesunout a přízemní ránu zlikvidovat.
     
    35:16
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici putuje domácí Alexej Petrov (CLJ), který se provinil držením. Jedná se o vůbec první přesilovou hru hostující družiny.
     
    35:48
    Na branku Traktoru létá jedna rána za druhou. Především Osipovův projektil měl razanci, avšak ne tak velkou přesnost, která by byla potřeba.
     
    36:20
    Velký závar před brankou domácích končí vyhozením puku přes všechny čáry. Čeljabinsk si může aspoň na malou chvíli oddechnout.
     
    36:59
    A znovu je puk u Bobkova. Zdá se, že toto oslabení Traktor přečká bez úhony. Avšak stále ještě není jeho konec.
     
    37:07
    A další trest pro domácí družinu. Alexej Kručinin (CLJ) obdržel menší trest za hákování. Hosté si berou oddechový čas, neboť budou hrát malou chvíli přesilovku pěti proti třem. Jak s ní naloží?
     
    37:16
    Domácí hokejisté jsou ve čtyřech, tu nejkritičtější pasáž mají za sebou. Nyní navíc vyhazují kotouč do klidných vod.
     
    37:48
    Další akci Vladivostoku zastavuje postavení mimo hru. Buly proběhne ve středním pásmu, blíže domácí svatyni. Druhá část se chýlí ke svému konci.
     
    38:30
    Opět je puk u branky Vladivostoku. Hostujícímu celku se zatím hra v početní výhodě vůbec nedaří.
     
    39:03
    Popov se ocitl zcela sám před Bobkovem, avšak v pádu nedokázal ideálně zakončit. Hosté tak přečkali kritickou situaci.
     
    39:40
    Traktor ještě aktivně napadá a snaží se vsítit takzvaného "šatnáře." Nakonec vybojovali přesilovou hru. Za hákování dostává dvě minuty Nikita Lisov (VLD).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhé dějství je minulostí. K vidění byla taktéž jedna branka, o níž se postaral domácí Francis Paré. Herní projev obou celků byl vyrovnaný, a tak se můžeme těšit na zajímavou třetí část. Kdo urve vítězství? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 15:21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:29
    Domácí se hned vydali kupředu, kde se usadili v útočném pásmu a zahájili kombinaci. Ránu od modré čáry ale Bobkov eliminoval a přerušil hru.
     
    41:18
    Kotouč letí přes všechny čáry, Vladivostok zatím zvládá toto oslabení více než bravurně.
     
    41:48
    Růžičkova rána z pozice levého kruhu branku minula, leč Bobkov se za ní stačil pouze ohlédnout. Protiútok Admiralu poté ztroskotal.
     
    42:26
    Hosté se snažili o rychlý přechod do útočného pásma, avšak Fisenko o puk přišel. Hrát tak mohou opět domácí hokejisté.
     
    43:31
    Utkání má stále velice rychlý spád, přerušuje se minimálně. Ve třetí třetině se hraje opatrně, ani jeden z celků nechce udělat chybu, která by mohla být fatální.
     
    44:01
    Kručinin byl ve svém úniku faulován, a tak je nařízeno trestné střílení!
     
    44:01
    Alexej Kručinin si najel z levé strany, načež se pokusil o forhendový blafák. Domácímu borci ale puk sklouzl z čepele, a tak Bobkov nemusel vůbec zasahovat.
    44:01. Neúspěšné trestné střílení v podání Alexeje Kručinina
     
    44:39
    V útočném pásmu nyní operuje hostující ekipa, načež následuje protiútok Traktoru. Ani jedno z mužstev se ale do výraznější brankové příležitosti nedostalo.
     
    45:37
    Po rychlém přenesení hry pálil od modré Ilja Davydov. Rázná střela zadáka Čeljabinsku ale skončila v rukavici připraveného Bobkova.
     
    46:22
    Michajl Fisenko poslal nabídku do předbrankového prostoru, kde ale nebyl nikdo ze spoluhráčů, a tak Traktor nebezpečí zažehnal.
     
    47:35
    Davydov zkoušel překvapit a sjet za defenzivu Admiralu. Přihrávka na něj však byla příliš dlouhá, a tak hosté neměli příliš velké starosti.
     
    48:26
    Domácí to zkouší, kudy to jde, ale hostující obrana je zatím neoblomná. Uvidíme, co utkání nadále přinese. Na řadě je komerční přestávka.
     
    48:36
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje Konstantin Klimontov (CLJ). Jak hosté s touto možností naloží?
     
    49:34
    Síly na ledové ploše se vyrovnají, za faul na ujíždějícího protihráče obdržel menší trest Konstantin Makarov (CLJ). Bude se tak hrát ve čtyřech.
     
    50:36
    Klimontov je na ledové ploše, začíná zkrácená přesilová hra domácí ekipy. Podaří se jí strhnout vedení na svou stranu?
     
    51:34
    Ani domácí si kloudnou brankovou příležitost nevytvořili. Zatím se zdá, že utkání směřuje do prodloužení. Zatím však stále ještě není konec.
     
    52:28
    Alexandr Rybakov vypálil ostře od modré, avšak rána neprošla hradbou hostujících těl. Vladivostok se poté bez problémů osvobodil.
     
    53:01
    Bergfors se pokusil zakončit z pozice pravého kruhu, což se mu ale nepodařilo. Děmčenko poté raději přerušil hru.
     
    53:41
    Hosté jsou momentálně poměrně aktivní, avšak zatím se jim nedaří vypracovat si solidní brankovou příležitosti. Nakonec o puk přichází.
     
    54:29
    Růžičkovu ránu eliminoval Bobkov, následující protiútok Admiralu ztroskotal již na hranici útočného pásma.
     
    55:44
    Utkání bleskovým tempem spěje ke svému konci. Zatím se zdá, že o vítězi bude muset rozhodnout prodloužení, případně samostatné nájezdy.
     
    56:33
    Voronin obkroužil hostující branku, avšak zasunout puk za Děmčenkova záda se mu nepodařilo. Hrát tak mohou opět domácí hokejisté.
     
    57:35
    Hosté jsou v závěru zápasu velice aktivní, ovšem ke střeleckým pokusům se příliš nedostávají. Vladivostok se nyní provinil icingem.
     
    58:29
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou, ale zatím bez výraznějšího efektu. Blíží se poslední minuta základní hrací doby.
     
    59:34
    Quint se protáhl do útočného pásma, ovšem ideálně zakončit se mu nepodařilo. Hosté poté vyhodili puk do středního pásma.
     
    Třetí třetina skončila.
     
    Je za námi třetí část, v níž branka nepadla. O vítězi tak bude muset rozhodnout prodloužení, případně samostatné nájezdy. Kdo urve bonusový bod? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku:22:29
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:35
    Bergfors vyslal ostrou ránu, která však byla zblokována defenzivou Traktoru. K ohrožení branky tak nedošlo.
     
    61:42
    Vladivostok je o něco málo aktivnějším celkem, ovšem opatrnost ze hry obou celků přímo čiší. Uvidíme, zda dojde k zajímavým situacím.
     
    63:02
    Bude se vylučovat, to je veliká šance pro domácí celek. Za hákování totiž putuje na lavici hanby Dmitrij Sajucov (VLD). Jak se Traktor se touto šancí popasuje?
     
    63:02
    Domácí lodivod si bere oddechový čas.
     
    63:22
    Admiral se hned osvobodil, Traktor tak musí zahájit ofenzivu z obranného pásma.
     
    63:58
    Martin Růžička měl na holi branku, avšak v rozhodující chvíli mu kotouč sklouzl z hole. Poté hosté vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    64:30
    Quint vypálil ostře od modré, avšak Bobkov stále drží svůj celek nad vodou.
     
    Prodloužení je za námi. Branku nepřineslo, a tak budou muset o vítězi rozhodnout samostatné nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první se vydal kupředu Anton Glinkin. Domácí útočník ale Bobkova nerozhýbal – 0:0.
     
    1. série
    0:1
    Dmitrij Lugin to udělal mazácky. Počkal si na pohyb brankáře, naznačil a zasunul puk k levé tyči – 0:1.
     
    2. série
    0:1
    Dmitrij Pestunov zakončil velice ledabyle mimo – 0:1.
     
    2. série
    0:1
    Konstantin Makarov také nedává – 0:1. Domácí musí proměnit.
     
    3. série
    1:1
    Alexandr Rybakov přesně mířenou ranou překonal Bobkova – 1:1.
     
    3. série
    1:1
    Bergfors nedává. Drama tak pokračuje – 1:1.
     
    4. série
    1:1
    Dmitrij Lugin chtěl zakončit totožně jako při prvním pokusu, ale neproměnil – 1:1.
     
    4. série
    2:1
    Maxim Jakutsenja propálil Bobkova mezi betony, čímž rozhoduje o osudu duelu – 2:1.
     
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Maxim Jakutsenja propálil Bobkova mezi betony, čímž rozhoduje o osudu duelu – 2:1. (18:30:25)
    Maxim JAKUTSENJA - 2:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Utkání bylo velice vyrovnané, proto nebylo divu, že doputovalo až do samostatných nájezdů. V nich byli úspěšnější domácí, rozhodující zásah vsítil Maxim Jakutsenja. Traktor tak udolal Vladivostok 2:1 po samostatných nájezdech. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 27:31

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 28. Paré (Kručinin), rozh. náj. Jakutsenja – 8. Makarov (Kuzněcov)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Glinkin (CLJ)
    0:1   Lugin (VLD)
    2. série:
    0:1   Pestunov (CLJ)
    0:1   Makarov (VLD)
    3. série:
    1:1   Rybakov (CLJ)
    1:1   Bergfors (VLD)
    4. série:
    1:1   Lugin (VLD)
    2:1   Jakutsenja (CLJ)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Danilišin) – Quint, Borodkin, Martynov, Klimontov, Davydov, Petrov – Popov, Glinkin, Pestunov – Čistov, Paré, Kručinin – Osnovin, Růžička, Jakutsenja – Gubarev, Rybakov, Kokujov, Afonasjevskij
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Osipov, Blum, Lisov, Glažkov, Mnacjan, Beljakov, Plechanov – Bergfors, Pelletier, Podšendjalov – Fisenko, Makarov, Lugin – Mamin, Alševskij, Kuzněcov – Voronin, Jakovlev, Sajucov

    Rozhodčí: Gamalej, Gusev – Strelcov, Michel

    Diváci: 6000
    bahis siteleri