Jekatěrinburg – Omsk 3:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Barys 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Čeljabinsk – Vladivostok 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Toljatti – Čerepovec 0:2 (kon.)
Kazaň – CSKA Moskva 6:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:0 (kon.)
Soči – N.Novgorod 0:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
Traktor Čeljabinsk
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)
Admiral Vladivostok
Pátek 18.09.2015, 16:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:02
    Bude se vylučovat, to je veliká šance pro domácí celek. Za hákování totiž putuje na lavici hanby Dmitrij Sajucov (VLD). Jak se Traktor se touto šancí popasuje?
     
    49:34
    Síly na ledové ploše se vyrovnají, za faul na ujíždějícího protihráče obdržel menší trest Konstantin Makarov (CLJ). Bude se tak hrát ve čtyřech.
     
    48:36
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje Konstantin Klimontov (CLJ). Jak hosté s touto možností naloží?
     
    39:40
    Traktor ještě aktivně napadá a snaží se vsítit takzvaného "šatnáře." Nakonec vybojovali přesilovou hru. Za hákování dostává dvě minuty Nikita Lisov (VLD).
     
    37:07
    A další trest pro domácí družinu. Alexej Kručinin (CLJ) obdržel menší trest za hákování. Hosté si berou oddechový čas, neboť budou hrát malou chvíli přesilovku pěti proti třem. Jak s ní naloží?
     
    35:16
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici putuje domácí Alexej Petrov (CLJ), který se provinil držením. Jedná se o vůbec první přesilovou hru hostující družiny.
     
    12:26
    Opět se bude vylučovat, tentokráte za podražení. Na trestnou lavici putuje Alexandr Kuzněcov (VLD). Domácí tak mají další šanci. Zužitkují ji lépe než předchozí? Hra bude pokračovat po reklamní pauze.
     
    07:43
    Čeljabinsk nadále bezúspěšně kombinuje. Nutno však podotknout, že je aktivnějším celkem. Nyní si navíc zahraje přesilovou hru. Michajl Fišenko (VLD) dostává dvě minuty za vražení na hrazení. Pokračovat se bude po skončení komerční přestávky.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 28. Paré (Kručinin), rozh. náj. Jakutsenja – 8. Makarov (Kuzněcov)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Glinkin (CLJ)
    0:1   Lugin (VLD)
    2. série:
    0:1   Pestunov (CLJ)
    0:1   Makarov (VLD)
    3. série:
    1:1   Rybakov (CLJ)
    1:1   Bergfors (VLD)
    4. série:
    1:1   Lugin (VLD)
    2:1   Jakutsenja (CLJ)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Danilišin) – Quint, Borodkin, Martynov, Klimontov, Davydov, Petrov – Popov, Glinkin, Pestunov – Čistov, Paré, Kručinin – Osnovin, Růžička, Jakutsenja – Gubarev, Rybakov, Kokujov, Afonasjevskij
    Admiral Vladivostok: Bobkov (Nalimov) – Osipov, Blum, Lisov, Glažkov, Mnacjan, Beljakov, Plechanov – Bergfors, Pelletier, Podšendjalov – Fisenko, Makarov, Lugin – Mamin, Alševskij, Kuzněcov – Voronin, Jakovlev, Sajucov

    Rozhodčí: Gamalej, Gusev – Strelcov, Michel

    Diváci: 6000
    bahis siteleri