Wolfsburg – Hertha 2:0 (kon.) | Hamburg – Frankfurt 0:0 (kon.) | W. Brémy – Ingolstadt 0:1 (kon.)
Kolín nad Rýnem – Mönchengladbach 1:0 (kon.) | Darmstadt – Bayern 0:3 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
1:0 (0:0)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 19.09.2015, 15:30 • RheinEnergieStadion, Köln • Německá Bundesliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Domácí kouč Peter Stöger provádí dvě minuty před koncem základní hrací doby poslední střídání. Ze hřiště odchází japonský útočník Osako, kterého nahrazuje na poslední minuty Zoller.
     
    78
    Na pravé straně předvedl krásné sólo domácí Gerhardt, který nasadil jesličky Wendtovi, a postupoval do vápna. Ještě před ním ho však poslal k zemi právě švédský obránce, který dostává žlutou kartu!
     
    77
    Na střídání Gladbachu odpovídá i domácí Peter Stöger, který provádí svou druhou změnu v tomto utkání. Ze hřiště odchází za potlesku zaplněného RheinEnergieStadion Leonardo Bittencourt, kterého nahrazuje Gerhardt.
     
    76
    Lucien Favre provádí své poslední střídání v tomto utkání! Mladý Mahmoud Dahoud nezklamal, nicméně ideální výkon také nepředvedl. Dahouda nahrazuje na hřišti vysoký švédský útočník Hrgota.
     
    71
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Thorgan Hazard, přichází André Hahn.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Ibrahima Traoré, přichází Nico Schulz.
     
    70
    Po chybě Borussie šel do protiútoku domácí Matthias Lehmaan, kterého však taktickým faulem zastavil Thorgan Hazard. Mladý Belgična vidí od Felixe Brycha žlutou kartu!
    64. Anthony MODESTE - 1:0
     
    64
    Köln právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde po hodině hry do zaslouženého vedení, a Gladbach směřuje k páté porážce v této sezóně! Na levou stranu dostal míč mladý Leonardo Bittencourt, který skvělým centrem našel ve vápně ANTHONY MODESTEHO, jehož hlavička mířila přesně k tyči!
     
    46
    Střídání v týmu 1. FC Köln: ze hřiště odchází Kevin Vogt, přichází Miloš Jojić.
    34. Osako střelou z ostrého úhlu Sommera nepřekonala
     
    34
    Kombinace Kolína byla velmi povedená, neboť ve středu hřiště dostal hodně času na vymyšlení přihrávka Lehmann. Německý středopolař našel ve vápně Osaku, jehož rána z úhlu však v brance neskončila. Výborný zákrok předvedl Yann Sommer!
     
    23
    Před malou chvílí fauloval Granit Xhaka podruhé, a tentokrát už z toho je žlutá karta. Švýcarský reprezentant tvrdě zajel pod nohy Anthonyho Modesteho. Žlutá karta je v tomto případě zcela zasloužená.
    18. Yann Sommer skvěle četl hru, a výborně vyběhl
     
    18
    Na levé straně odvedl výbornou práci Vogt, který dokázal udržet míč před trojicí protihráčů. Jeho následnou přihrávku zpracoval ve středu hřiště Lehmann, který našel výbornou přihrávkou ve vápně Bittencourta. Proti mladému záložníkovi však vyběhl Sommer, který ho do zakončení nepustil!
    5. První šance domácího celku
     
    5
    Ve středovém kruhu předvedl velkou hrubku Granit Xhaka, který nabídl míč Modestemu, a ten našel na pravé straně Marcela Risseho. Německý středopolař vystřelil z pravé strany vápna, nicméně jeho rána mířila nad branku!

    Jan Havlovic

    Branky: 64. Modeste (Bittencourt)

    Karty:   23. Xhaka (MNC), 70. T. Hazard (MNC), 78. Wendt (MNC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:0.
    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Olkowski, F. Sørensen, Heintz, Hector – Risse, Vogt (46. Jojić), Lehmann, Bittencourt (77. Gerhardt) – Modeste, Osako (88. Zoller).
    Náhradníci: Kessler – Maroh, Jojić, Zoller, Hosiner, Švento, Gerhardt.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Jantschke, Brouwers, Christensen, Wendt – Traoré (71. N. Schulz), Dahoud (76. Hrgota), Xhaka, T. Hazard (71. Hahn) – Raffael, Drmić.
    Náhradníci: Sippel – Nordtveit, Stindl, N. Schulz, Korb, Hahn, Hrgota.
    bahis siteleri