Jihlava – Havlíčkův Brod 4:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:4 (1:0, 3:3, 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 19.09.2015, 13:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 4. kolo
Partner:
     
    43:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté znovu vyrovnávají stav zápasu a začíná se opět od znova. Souhru účastníků IIHS 2015 Patrika Vacíka a FILIPA KLOFÁČE zakončuje druhý jmenovaný, který u levé tyče nabral puk na bekhend a poslal jej do pravého horního rohu Krejčího. Asistence: Patrik Vacík.
     
    37:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava zůstala po akci Chlubny před branou soupeře, kde krásně zavěsil MATYÁŠ MACHOVSKÝ, který se bekhendem trefil přesně pod horní tyčku bezmocného Krále. Asistence: Petr Brož.
     
    29:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Po Patriku Vacíkovi se prosazuje i jeho dvojče DOMINIK VACÍK. Ten poslal před branku puk na Partla, který nestřílel, ale ještě vrátil kotouč spoluhráči, který jej jen doklepl za čáru. Asistence: Filip Pártl.
     
    25:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    PATRIK ČERMÁK kompletuje svůj hattrick, když dorazil střelu Havla za záda gólmana Daniela Krále. Asistence: Marian Havel, Matouš Menšík.
     
    22:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    V Jihlavě se roztrhl gólový pytel. PATRIK ČERMÁK, povzbuzený prvním gólem v sezoně, přidává druhou trefu, když zblízka poslal kotouč do sítě. Asistence: Matouš Menšík.
     
    21:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově otáčejí stav zápasu. Kapitán MAREK KOPIC propálil střelou z pravé straně vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dan Fiala.
     
    21:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Na Horáckém zimním stadionu je srovnáno. PATRIK VACÍK dostal od Dymáka puk do jízdy, nabruslil si před Krejčího, udělal mu kličku doprava a zavěsil kotouč do volné části klece. Asistence: Filip Dymák,
     
    12:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po hezké individuální akci střílí PATRIK ČERMÁK (1+0) první gól v sezoně, když si sjel před Krále a zblízka jej prostřelil. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Čermák, 23. Čermák (Menšík), 25. Čermák (Havel, Menšík), 38. Machovský (Brož) – 22. P. Vacík (Dymák), 22. Kopic (Fiala), 30. D. Vacík (Pártl), 44. Klofáč (P. Vacík)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí – Dúška, Adam, Moravec, Nosek – Menšík, Čermák (C), Havel – Brož, Chlubna (A), Machovský – Augusta, Racek, Kochrda. Trenér: Martin Pykal
    BK Havlíčkův Brod: Král – Navrátil, D. Vacík, Matula, Kerber – Horáček, Klofáč, P. Vacík – Fiala, Pártl, Kopic (C) – Dymák. Trenér: Petr Beránek

    Rozhodčí: Paur – Zajíc, Havelka
    bahis siteleri