Chievo – Inter 0:1 (kon.) | Atalanta BC – Hellas Verona 1:1 (kon.) | Bologna – Frosinone 1:0 (kon.)
Janov – Juventus 0:2 (kon.) | AS Řím – Sassuolo 2:2 (kon.) | Turín – Sampdoria 2:0 (kon.)
Carpi FC – Fiorentina 0:1 (kon.) | Neapol – Lazio 5:0 (kon.)
konec
Chievo Verona
0:1 (0:1)
Inter Milán
Neděle 20.09.2015, 12:30 • Marco Antonio Bentegodi, Verona • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    V pravé rohu byl faulován Rodrigo Palacio, kterého poslal k zemi hodně tvrdým zákrokem střídající Mpoku. Hlavní rozhdočí neváhal, a udělil žlutou kartu! Inter tak bude rozehrávat na polovině svého soupeře, a ušetří další čas!
    90. Hlavička Freye mířila těsně mimo
     
    90
    Chievo se v závěru utkání pokouší o vyrovnání! Centr Freye odvrátil na rohový kop Felipe Melo. Následoval rohový kop, který Simone Pepe rozehrál na Ingleseho, který poslal do vápna zajímavý centr. Hlavičkoval Nicolas Frey, který však mířil těsně mimo!
     
    85
    Inter provádí poslední střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Geoffrey Kondogbia, kterého nahrazuje chorvatský středopolař Brožović.
     
    81
    Chievo zahrávalo standardní situaci, ta se však nepovedla, a do protiútoku šel Inter. Po levé straně postupoval Ivan Perišić, který si to namířil až do vápna. Jeho následnou přihrávku na osamoceného Guarína však zablokoval jeden z obránců domácích!
     
    81
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Nicola Rigoni, přichází Simone Pepe.
     
    75
    Roberto Mancini provádí své druhé střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Stevan Jovetić, který sice branku nevstřelil, nicméně odvedl spoustu černé práce, a také se dočkává bouřlivého potlestku hostujících fanoušků. Na jeho místo nastupuje Rodrigo Palacio!
     
    74
    Střídání v týmu Chievo Verona: ze hřiště odchází Valter Birsa, přichází Paul-José Mpoku.
     
    69
    Na trávníku zůstal ležet Jesion Murrilo, který má nějaký problém s nohou, do kterého ho nakopl Megiorrini. Jeison Murrilo nakonec odchází ze hřiště, neboť nemůže pokračovat. Na jeho místo přichází Andrea Ranocchia!
     
    68
    Domácí tým provádí první střídání v tomto zápase! Italský útočník Alberto Paloschi odvedl velmi dobrý výkon, nicméně gólově se nedokázal prosadit. Na jeho místo přichází Ital Inglese!
    50. Velká šance Paloschiho
     
    50
    Mohlo být vyrovnáno! Skvěle napadal Meggiorini, který obral Kondogbiu, a našel na hranici vápna Alberta Paloschiho, který udělal kličku, a tvrdě vypálil. Jeho pokus však letěl těsně nad břevno!
    42. Mauro ICARDI - 0:1
     
    42
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter jde v závěru prvního poločasu do vedení! Fredy Guarín dostal do středu hřiště přihrávku od Kondogbii, a poslal centr do vápna. Míč nestihl odkopnout Cesar, nýbrž ho jen tečoval. MAURO ICARDI si následně píchl míč před brankářem, a poslal je k tyči!
     
    40
    Ricardo Meggiorini se pokoušel dostihnout míč na hrací ploše, avšak to se snahou přehnal, a nakopl nohu Jeisona Murilla. Zkušený italský útočník dostává žlutou kartu!
    35. Výborný obranný zákrok Garyho Medela
     
    35
    To už vypadalo zajímavěji! Na pravou stranu dostal dobrý centr Valter Birsa, který poslal skákavý centr před branku. Míč směřoval na nohu Alberta Paloschiho, který by poslal míč do prázdné branky. Těsně před italský útočníkem však míč přizvedl Gary Medel!
     
    27
    První žlutou kartu dnešního utkání udělil hlavní rozhodčí hostujícímu Fredy Guarínovi, který předvedl hodně ostrý šlapák v souboji s Perparimem Hetemajem.
    23. Kondogbia měl první vážnější příležitost dnešního utkání
     
    23
    Následně však Fredy Guarín uvolnil ve vápně Geoffreyo Kondogbiu, který to zkusil z ostrého úhlu. Domácí brankář Albano Bizzarri musel předvést velmi dobrý zákrok! Následuje roh pro Inter.

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Icardi (Guarín)

    Karty:   40. Meggiorini (CHV), 90+4. Mpoku (CHV) – 27. Guarín (INM)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 9:7. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 6:6. Fauly: 2:0.
    Chievo Verona: Bizzarri – Frey, Gamberini, Cesar, Gobbi – L. Castro, N. Rigoni (81. Pepe), Hetemaj – Birsa (74. Mpoku) – Paloschi (68. Inglese), Meggiorini.
    Náhradníci: Seculin, Bressan – Mattiello, Pepe, Sardo, Cacciatore, Inglese, Christiansen, Pellissier, Pinzi, Dainelli, Mpoku.

    Inter Milán: Handanovič – Santon, Medel, Murillo (69. Ranocchia), Telles – Guarín, Melo, Kondogbia (85. Brozović) – Perišič – Icardi, Jovetić (75. Palacio).
    Náhradníci: Carrizo, Radu – D'Ambrosio, Brozović, Manaj, Ljajić, Nagatomo, Ranocchia, Biabiany, Montoya, Palacio, Gnoukouri.

    Rozhodčí: Tagliavento – Preti, Ranghetti (vš. Itálie)
    bahis siteleri