Dynamo Moskva – Petrohrad 3:2 (kon.) | Záhřeb – Viťaz 3:1 (kon.) | HC Slovan – Riga 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
3:2 (0:0, 0:1, 2:1 - 1:0)
Dinamo Riga
Pondělí 21.09.2015, 19:30 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Rok TIČAR - 3:2
     
    64:27
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí rozhodují ještě v prodloužení! Od modré vypálil Tomáš Starosta a kotouč se od bránícího hráče odrazil přímo na hůl ROKA TIČARA, jenž bekhendovou dorážkou rozjásal bratislavskou arénu. Asistence: Tomáš Starosta a Žiga Jeglić.
    Mikelis REDLIHS - 2:2
     
    53:05
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají! MIKELIS REDLIHS se od mantinelu dostal až před Brusta a střelou z bezprostřední blízkosti vyrovnal na 2:2. Asistence: Tim Sestito a Krisjanis Redlihs.
    Lukáš KAŠPAR - 2:1
     
    48:11
    Slovan právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre! Výborně to udělal Ladislav Nagy, který se otočkou zbavil bránících hráčů a naservíroval puk mezi kruhy LUKÁŠOVI KAŠPAROVI, jenž se trefil mezi Erikssonovy betony. Asistence: Ladislav Nagy a Michel Miklík.
    Milan BARTOVIČ - 1:1
     
    45:19
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tohle už platí! Nahození Cama Barkera pohotově tečoval MILAN BARTOVIČ a puk zapadl kolem bezmocného Erikssona do branky – 1:1. Asistence: Cam Barker.
    Lauris DARZINŠ - 0:1
     
    34:36
    Riga právě vstřelila branku!
    Slovan nevyužil přesilovku 5 na 3 a nyní přichází trest! Domácí obrana nechala LAURISE DARZINŠE projet až mezi kruhy a lotyšský reprezentant střelou na Brustovu vyrážečku otevřel skóre utkání.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 46. Bartovič (Barker), 49. Kašpar (Nagy, Miklík), 65. Tičar (Starosta, Jeglić) – 35. Darzinš, 54. M. Redlihs (Sestito, K. Redlihs)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Starosta, Švarný, Barker, Novák, Mihalik, Sersen (A), Kozák – Jeglič, Tičar, Nagy (A) – Kašpar, Nedorost, Miklík – Šťastný, Surový (C), Bartovič – Skalický, Viedenský, Lušňák
    Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Galvinš, Kundrátek, K. Redlihs (A), Seigo, Jerovejevs, Sotnieks, Locans – M. Redlihs, Sestito (A), Meija – Saulietis, Džerinš, Skvorcovs – Bukarts, Berzinš, Indrašis – Darzinš (C), Schütz, Leino.

    Rozhodčí: Beljajev, Buturlin – Gorděnko, Tomilov

    Diváci: 7577
    bahis siteleri