Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 24.09.2015, 17:20 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:45 Tomáš PLÍHAL - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vítkovice sice začaly oslabení vyhozením, ale za dalších pár sekund inkasovaly v početní nevýhodě dnes už potřetí! Klesla přistrčil na modré čáře puk Klepišovi, který jej po ledě napálil na branku. Do dráhy letu kotouče vložil hůl TOMÁŠ PLÍHAL a usměrnil kotouč pod břevno – 3:1! Asistence: Jakub Klepiš, Rostislav Klesla.
    29:17 Michael VANDAS - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Sotva se Pastor vrátil na ledovou plochu, snižují jeho Vítkovice náskok Ocelářů! Sloboda ve středním pásmu předal kotouč MICHAELU VANDASOVI, jenž si nabruslil na pravou stranu a okolo Hrabala vystřelil přesně na vzdálenější tyč! Nádherná trefa vítkovického útočníka – 2:1! Asistence: Karol Sloboda.
    28:09 Zbyněk IRGL - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    28:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovku přetavili Třinečtí v druhý zásah a hádejte, kdo je střelcem! Z rohu kluziště se kotouč dostal mezi kruhy k Draveckému, jehož ránu vyrazil Kantor jen ke své pravé tyčce. Kotouč si znovu dojel ZBYNĚK IRGL a doklepl do sítě – 2:0! Asistence: Vladimír Dravecký.
    16:07 Zbyněk IRGL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    16:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přesilovku a šťastným gólem se dostává do vedení! Hrňa si krkolomně zpracoval puk na modré čáře a nahodil jej na branku. Čerešňák zcela změnil směr Hrňovy střely a Kantor stihl jen vyrazit před sebe, kam dojel nejrychleji ZBYNĚK IRGL a dorazil za záda vítkovického gólmana – 1:0! Asistence: Erik Hrňa.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 17. Irgl (Hrňa), 29. Irgl (Dravecký), 42. Plíhal (Klepiš, Klesla) – 30. Vandas (Sloboda)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Klesla (C), Nosek, M. Doudera, Hrabal, Linhart, Adámek, L. Doudera, Foltýn – Orsava, Kreps, Hrňa – Dravecký, Polanský (A), Irgl – Rákos, Plíhal, Klepiš – Jašek, Matuš, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Vítkovice Ridera: Kantor (Dolejš) – Kudělka, Štencel, Štich, Sloboda, Klok, Čerešňák, Pastor – Szturc, Kolouch, Olesz (A) – Káňa, Balán, Vandas – Kucsera, Burger (C), Zdráhal – Húževka (A), Hlinka, Gřeš. Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Pavel Hodek, Roman Polák – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri