Opava – Třinec 2:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Poruba – Vítkovice 3:5 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:7 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:5 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Letňany – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 26.09.2015, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    Dámy a pánové, ze staršího dorostu je to ode mne pro dnešek vše. Za cca půl hodinky odstartuje duel mladšího dorostu. A pokud by Vám tento onlajn nejel, zkuste se podívat, zda to náhodou nepíšu do zápasu A-týmu s Kláštercem. :-)

    Děkuji za přízeň a za chvilku na počtenou! (14:10:50)
     
    Duel je u konce. Domácí celek se dostal v první třetině do vedení a byl v ní i lepší, ale od poloviny druhé třetiny vládl na ledě výhradně Liberec, který také zúročil svou převahu gólově. Nebýt domácího gólmana Tomáše Kulicha, byl výsledek ještě vyšší.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Havlíčkobrodští hokejisté nakonec dostali puk ven z pásma, ale jen na chvíli. Kotouč se vrátil zpět k hostům, kterým byl ale odpískán ofsajd.
     
    59:14
    Domácí jsou kompletní, ale nebezpečí nezažehnali. Bílí tygři jsou stále nastěhovaní před Tomášem Kulichem.
     
    58:20
    Václav Burda napřáhl ke střele a vyslal projektil, který ale trefil jen chrániče Daniela Poláka, jenž následně odpálil touš do bezpečí.
     
    57:32
    Severočeši znovu předvedli dlouhou kombinaci, avšak tentokráte jim byla tato přerušena hvizdem rozhodčího – postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    57:14
    A navíc dostávají další početní převahu. Na lavici hanby putuje znovu David Michálek (HBR), který si posedí za hákování.
     
    56:45
    Domácí jsou kompletní a dostávají puky alespoň do středního pásma. Liberec dohrává zápas ve velké jistotě.
     
    55:52
    Tomáš Nezbeda poslal puk před branku, kde byl volný Martin Jursa, jenž ale trefil jen pohotového brankáře Tomáše Kulicha. Následně pálil Nezbeda znovu, ale domácí muž s maskou předvedl další skvělý zákrok betony.
     
    54:52
    Filip Brabec vystřelil z levého kruhu a jeho pokus na bližší tyč vyrazil svou vyrážečkou Tomáš Kulich. Domácí pak dostali puk do středního pásma.
     
    54:16
    Bruslaři jsou frustrovaní. Po průniku do útočného pásma přišla ztráta a navíc ještě podražení Davida Michálka (HBR).
     
    53:45
    Další závar před domácí svatyní. Tentokrát ale havlíčkobrodský gólman vše ustál a za pomoci obránce, který dostal puk do středního pásma, svou klec uhájil.
     
    52:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí kruté, ale je třeba říci, že Liberec je v posledních chvílích opravdu o třídu lepším týmem. Filip Brabec nejprve neuspěl s dorážkou do poloodkryté klece, kterou mu bravurním přesunem a zákrokem betonem sebral Tomáš Kulich, ale poté vznikl velký mumel na brankovišti, v němž vydoloval touš DANIEL BRANSKÝ, jenž jej pak zametl za dezorientovaného brankáře! Bez asistence.
     
    51:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesně s návratem Jiřího Kopice na ledovou plochu se hostující mužstvo prosazuje a získává tak na své hokejky dvoubrankový náskok. A znovu za to mohla dobrá práce na brankovišti. JAN JENÍK vystřelil z levého kruhu a kotouč byl zřejmě ještě před Kulichem tečován domácím obráncem a zapadl pod gólmanovým podpaždím až za brankovou čáru! Asistence: Jan Bednář.
     
    51:27
    Kombinaci hostujícího mužstva zakončil takovou polostřelou Ivan Korecký. Puk vak moc podebral a ten jen přeletěl domácí bránu.
     
    50:46
    Bílí tygři jsou kompletní a David Donda drží puk ve střední třetině.
     
    50:24
    Tomáš Nezbeda dostával puk na levé křídlo, ale byl moc rychlý a kotouč pouze nohou ztečoval tak, že puk doklouzal pod Kulichovu lapačku.
     
    49:55
    A nyní navíc zlomená hokejka zastavila přihrávku mířící na obránce a Liberec se tak dostal do šance. Ve snaze vypíchnout puk pak Jiří Kopic (HBR) podrazil protihráče. Hosté pak nakonec zakončili svou akci, ale Korecký trefil jen Kulichovo rameno.
     
    49:10
    Tak to je smůla! Domácí kombinovali, ale Jiřímu Kopicovi se při střele od modré zlomila hůl! Liberec vyhazuje.
     
    48:46
    Tak pozor! Domácí budou hrát sedmdesát vteřin v pěti proti třem! Ve středním pásmu fauloval Ondřej Chrtek (LIB), který je vykázán za hákování. Domácí si vzali time-out!
     
    48:33
    Tudy cesta nevede. Havlíčkobrodští zkusili nahodit puk, ale ten zachytil obránce, jenž vyexpedoval puk ke Kulichovi.
     
    48:19
    Hosté hned po buly dostali puk před Kulicha, kde dobře zapracoval Tomáš Nezbeda, jenž vyšťoural puk, který pak pokryl pod lapačku domácí mág mezi tyčemi.
     
    47:56
    Domácí mohou srovnat. Ondřej Chrtek poslal nahození, které Kulich podržel v lapačce a zároveň s tím zahrál vysokou holí Jan Bednář (LIB).
     
    47:42
    Hned po něm ale překročil modrou čáru Jan Jeník, který pak z pravého kruhu vystřelil, ale Tomáš Kulich podržel puk v lapačce.
     
    47:35
    Domácím se nepovedlo vyhrát buly před Matějem Žajdlíkem a Bílí tygři se hned hnali do útočného pásma, ale na modré čáře je zastavil ofsajd.
     
    46:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům se povedl obrat a rázem mají domácí hokejisté spoustu práce s tím, aby vydolovali alespoň bod! Liberec se dlouho držel před Kulichovou svatyní a dobrým pohybem na brankovišti natáhl do těchto míst hned tři hráče domácích. Díky tomu se otevřel prostor pro střelu od modré čáry, kterou měl na svědomí Richard Habermann. Kotouč pak v hloučku těl před brankou tečovl pod beton přesouvajícího se (a hlavně nic nevidícího) Tomáše Kulicha MATĚJ ČERMÁK! Asistence: Richard Habermann.
     
    45:59
    Liberec teď zlobí domácí obranu a po střele z levého kruhu musel vytasit bryskní beton Tomáš Kulich, jenž pak vykopl i nahození od modré čáry.
     
    45:05
    Jan Jeník se po rychlé kombinaci svého týmu zjevil na pravém kruhu, kam dostal kotouč. Mladý forvard si sjel blíže k brance a tvrdou střelou trefil Kulichovu masku.
     
    44:40
    Daniel Králíček přiklepl ve středním pásmu kotouč Pavlu Hendrychovi, který zajel do útočné třetiny a zabrzdil si před obráncem, aby se ho zbavil. Ten ale něco podobného čekal a zastavil se též, díky čemuž pak Hendrych trefil jen jeho brusle.
     
    43:56
    Daniel Branský se dostal po nepovedené Dondově agitaci v útočném pásmu do brejku a z levého kruhu vystřelil na šibenici, leč tu o dobrých pět čísel minul.
     
    43:41
    Teď to neměl domácí gólman vůbec lehké. Před jeh kasou se vytvořila hradba těl, skrze kterou pálil Jan Šuráň, ale domácí muž s maskou si nakonec našel výhled a puk schoval na hrudi.
     
    43:03
    Na druhé straně se tlačili Bílí tygři do brankoviště, ale havlíčkobrodská obrana si pohlídala rodící se šance a nepovolila zakončení z enormní blízkosti.
     
    42:03
    Pavel Hendrych přejel modrou čáru a z prvního šlápnutí vystřelil, ale Matěj Žajdlík vyrazil puk ramenem.
     
    41:40
    Teď zatlačila také domácí ekipa, ale k zakončení to nevedlo. To po Lachmanově chybě málem sklepával Jursa Nezbedův pas do polokryté klece.
     
    41:09
    Liberec je stále před domácí klecí a Petr Had ostře vystřelil od modré čáry, avšak jeho pokus byl v hloučku těl před brankou ztečovaný do ochranné sítě.
     
    40:49
    Jenže Bruslaři pak zahráli na zakázané uvolnění a po buly se dostal do zakončení Jan Jeník, leč minul bližší tyč Kulichovy svatyně.
     
    40:24
    Tomáš Nezbeda už už na modré čáře napřahoval k zakončení, ale do jeho případného pokusu vložil David Michálek hůl a odpravil tak puk do bezpečí středního pásma.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí část započne svůj běh cca v 13:33.
     
    No, pane řediteli! To Vám byla teda třetina. Hned od začátku byla vyrovnaná, ale od liberecké přesilovky pět na tři měly mladé šelmy hned několik tutovek, z nichž jednu proměnily. Domácí hokejisté se naopak začali trochu trápit, a tak jest pro ně konec periody vysvobozením.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Pavel Hendrych neuspěl se střelou z prvého kruhu, kterou poslal jen mimo bližší tyč. Následně se přes Jiřího Přibyla dostal kotouč na hokejku Daniela Králíčka, který ostrou ranou těsně minul zadní tyč dobré tři metry z brány vyjetého Matěje Žajdlíka!
     
    38:34
    Tak tohle není z domácí strany vůbec dobré. Bruslaři jakoby v nervech se nedokáží dostat do útočného pásma, naopak Liberec ujíždí do jednoho brejku za druhým. Ivan Korecký pak z levého kruhu notně protáhl Kulicha, který vykopl jeho pokus betony.
     
    37:40
    David Donda nezachytil v obranném pásmu kotouč a ejhle! Za obranou Havlíčkova Brodu se ocitli dva hráči v modrých dresech. Tomáš Nezbeda pak z pravého křídla najel před Tomáše Kulicha, ale tvrdou střelou jej nepřekonal. K dorážce se dostával Vratislav Kunst, ale domácí gólman skočil po puku jako lev po antilopě.
     
    36:59
    Trochu klidu do domácích řad, které v posledních momentech nestačily, může přinést přesilovka. Vojtěch Veverka byl při sjíždění k brance podražen Richardem Habermannem (LIB).
     
    36:14
    Bruslaři se vymanili z hostujícího náporu, při němž se domácí brankář ve svém hájemství notně zapotil, ale Michálkův pas zpoza brány minuly hned tři hokejky.
     
    35:15
    Velký tlak Liberce, po němž z pravého kruhu pálil ostrou ránu jeden z útočníků, ale Kulich se včas přesunul a mrštným betonem dopravil touš do bezpečí!
     
    34:35
    David Michálek se na levém křídle zmocnil kotouče, sjel si před branku, ale trefil jen betony rychle zaklekávajícího Matěje Žajdlíka.
     
    34:03
    Jan Šuráň se dostal na pravém rohu brankoviště k zakončení, ale trefil jen bližší tyčku. Jeho následná dorážka skončila ve výstroji pohotového Tomáše Kulicha!
     
    33:52
    Trochu zbrklé. Po vyhraném souboji a zisku kotouče u mantinelu přišel další icing.
     
    33:31
    Zakázané uvolnění domácích, kterým parta z Kotliny vyřešila vznikající šanci hostujícího mužstva.
     
    33:15
    Vojtěch Veverka se probil na pravém křídle až do zakončení, ale jeho pokus na bližší tyč ukryl ve své široké rukavici Matěj Žajdlík.
     
    32:38
    Havlíčkobrodští sice zvládli kombinovat, ale bez vážnějšího efektu. Naopak na druhé straně se hodně dobře rval Václav Mocek, který dokonce zachytil Kulichovu rozehrávku za branku, ale jeho kolega následně nedokázal přesně zakončit. Tygři jsou kompletní.
     
    31:45
    Bruslařům se nedaří udržet souvisleji před Matějem Žajdlíkem a díky tomu tak liberečtí stále drží puk daleko od svého gólmana.
     
    30:59
    Domácí dotáhli kombinaci až na brankoviště, ale za úřadovala obrana Liberce, která odpálila puk až ke Kulichovi.
     
    30:38
    Domácí si mohou vzít náskok zpět. Za sekání je totiž vyloučen hostující hráč (LIB).
     
    29:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají s domácími krok a musím říci, že tohle byla akce jako víno (je jedno, zda červené či bílé, ale prostě chutná). Tomáš Nezbeda přiklepl puk ve středním pásmu na hokejku Petra Wiencka, který vyšachoval společně s JANEM JENÍKEM obranu a druhý jmenovaný pak sprintoval sám na Kulicha, kterého pohotovou kličkou nad lapačku vykoupal jako miminko ve vaničce! Asistence: Petr Wiencek a Tomáš Nezbeda.
     
    29:41
    Nepovedená tygří nahrávka dala šanci Jiřímu Přibylovi, který projel přes modrou čáru, ale neměl komu, a tak vystřelil, leč jen do před ním couvajícího obránce.
     
    29:01
    Nyní se havlíčkobrodští hráči dostali k hrací gumě a snažili se proniknout před Žajdlíka, leč bylo jim odpískáno zakázané uvolnění.
     
    28:35
    Nahození Petra Hada od modré nikdo netečoval a puk tak zaduněl jen o zadní mantinel. Kotouč ale zůstává na libereckých hokejkách.
     
    28:04
    Domácí celek je kompletní a dostává puk do středního pásma. Liberec sice na oko hezky míchal kotoučem, ale Bruslaři dobře napadali a do vážnější šance je nepustili.
     
    27:30
    Vhazuje se ve středím pásmu. Ještě osm vteřin a na led skočí Donda.
     
    27:30
    Domácí nyní stáli staženi před brankou a zuby nehty se bránili. Nakonec se jim povedlo vyhodit, ale před Kulichem zůstal ležet Jiří Kopic, který po přerušení od hlavního sudího odjel s bolestivou grimasou na střídačku.
     
    26:41
    Domácí dokázali vyhodit a ušetřit tak pár vteřinek. Nyní jsou již hosté znovu před Tomášem Kulichem, kterého prověřil střelou od modré Vratislav Kunst.
     
    26:04
    Puk se potuloval ve středním pásmu, až se jej chopily hostující šelmy, které s ním pronikaly do útočného pásma. Na modré čáře pak fauloval Vojtěch Veverka (HBR). Minutu a 26 vteřin dvojnásobná převaha pro Liberec! Za osm vteřin bude totiž kompletní.
     
    25:38
    Tak to je nemilé, milý Emile. Domácí špatně střídali a jsou vykázáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká David Donda (HBR).
     
    25:37
    Výborná práce Jiřího Vlacha! Ten se po libereckém vyhození dostal ve středním pásmu ke kotouči a prokličkoval se obranou až před Žajdlíka, který si před ním klekl na led a domácí hráč pak ve snaze zavěsit pod břevno o centimetry přestřelil!
     
    24:52
    Liberec držel domácí dlouho ve středním pásmu. Nakonec se po pravém křídle propracoval k zakončení Lukáš Beran, ale po ledě trefil jen Žajdlíkův beton. Puk je následně znovu odpálen ke Kulichovi.
     
    24:12
    A vykoledovali si přesilovku! Petr Had (HBR) je vyloučen za nedovolené bránění, kterým se provinil proti Beranovi.
     
    24:06
    Domácí jsou kompletní a David Michálek společně s Lukášem Beranem zatápí libereckým bekům v rohu útočného pásma.
     
    23:38
    Havlíčkobrodští dvakrát za sebou dostali kotouč až k Matěji Žajdlíkovi. Hosté pak ve snaze o rychlý průnik střídající obranou zahráli jen na icing.
     
    22:38
    Domácí sice dokázali vyhodit hned po vhazování, ale Bílí tygři se rychle dostali zpět před Tomáše Kulicha a začali vařit před jeho svatyní. Nakonec zakončoval z brankoviště Ivan Korecký, ale pouze rozezvučel betony Tomáše Kulicha, který byl rychle na ledě.
     
    21:57
    Hned po vhazování se Pavel Hendrych (HBR) provinil sekáním, za což je vykázán na lavičku pro hříšné muže kluziště ledového.
     
    21:49
    Na druhé straně se snažili o ohrožení Kulichovy životnosti liberečtí borci, ale jejich nahození bylo sraženo do ochranné sítě.
     
    21:11
    Po zavezení před Kulichovu svatyni se domácí družstvo chopilo puku a Vojtěch Holenda po levém mantinelu projel až před brankáře Matěje Žajdlíka, který ale backhandové zakončení podržel pod lapačkou.
     
    20:40
    Bruslaři hned od úvodu získali útočné pásmo, kde se snažili něco vymyslet, ale nepovedlo se jim dostat se až do zakončení, anžto obrna hostů výborně zdvojovala domácí hráče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne cca ve 12:46.
     
    Omlouváme se Vám za potíže, které byly způsobeny hloupostí komentátora, který si nezkontroloval komentovaný zápas. Sice komentoval také duel Havlíčkův Brod – Liberec, ale v rámci extraligy mladšího dorostu. Tento duel přijde na řadu až o pár chvil později. Ještě jednou se omlouváme, nyní už vše bude v pohodě. Jinak Bruslaři byli od úvodu lepší, což vyjádřili i gólově. Liberci pomohla ke zvednutí se početní převaha, ale na Kulicha zatím nevyzrál.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    Vojtěch Veverka nyní dobře zapracoval na obranné modré čáře a dostal puk do středního pásma. Tam se jej chopil Václav Burda, který nahodil kotouč jen na pozorného Tomáše Kulicha.
     
    19:02
    Hosté zdařile kombinovali až do finální fáze. Pak se jejich mašina zasekla na nepřesném zakončení či nepoveden poslední přihrávce.
     
    18:36
    Liberec se dostal do útočného pásma a nahodil kotouč do rohu. Lukáš Beran pak trochu zbrkle odpravil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    17:44
    David Michálek se dostal na brankoviště, ale z bezprostřední blízkosti jen provětral betony pozorného Matěje Žajdlíka.
     
    17:33
    Na ledě zůstal ležet po ostrém střetu s hráčem před domácí střídačku jeden z čárových rozhodčích. Spěchá za ním lékař.
     
    17:28
    Oba celky teď bruslí z pásma do pásma, ale díky dobré práci defenzivy se nedokáží dostat až do střeleckých pozic.
     
    16:30
    Havlíčkobrodští jsou znovu v útočné třetině a derou se před Matěje Žajdlíka. Bílí tygři ale výborně drží puky na mantinelu a nepouští Bruslaře do kombinace.
     
    15:36
    Domácí jsou kompletní. Vleklý tlak Liberce ukončil Tomáš Kulich, který podržel střelu od modré čáry na hrudi. Nyní mohou Bruslaři svému brankáři jen a jen děkovat.
     
    15:28
    Ohromný tlak na brankovišti ze strany Liberce! Ondřej Chrtek několikrát za sebou střílel z bezprostřední blízkosti, ale pokaždé našel jen výtečně chytajícího Tomáše Kulicha!
     
    14:12
    Dělovku Vratislava Kunsta od modré čáry vyrazil Tomáš Kulich před sebe, kde jeden z obránců vyhodil kotouč až k Žajdlíkovi.
     
    13:55
    Martin Jursa pálil z levého kruhu skrze hradbu těl vystavenou na brankovišti, ale domácí gólman si našel letící puk a vyrazil jej do rohu.
     
    13:30
    Havlíčkobrodským se nepovedl průnik do pásma, jenž byl zastaven ofsajdem. Následně po vhazování přišel faul Daniela Poláka (HBR), který podrazil soupeře.
     
    12:48
    Na druhé straně přiklepl kotouč za modrou čarou David Michálek Vojtěchu Holendovi, který ostře střílel, ale jeho pokus skončil v klíně couvajícího Žajdlíka.
     
    12:19
    Hosté zahráli na zakázané uvolnění, ale po vyhraném buly se dostali do útočné třetiny, kde vykroužil zpoza branky Matěj Čermák, který připravil pozici pro Filipa Brabce, jenž z brankoviště nejprve trefil jen brusli obránce a následně beton klečícího Tomáše Kulicha!
     
    11:41
    Domácí znovu zahrozili, ale zakončení z pravého křídla nenadělalo Žajdlíkovi žádné problémy a schoval jej ve výstroji.
     
    10:38
    Liberec se procpal do útočného pásma a snažil se vyrovnat, což se mu málem povedlo! Po nahrávce z rohu pásma se nedomluvil domácí gólman s obráncem a vyjel na vrchol brankoviště, kde šel po puku, který ale trkl na kasu Ondřej Chrtek. Puk tečoval padajícího Tomáše Kulicha a proklouzal těsně vedle jeho pravé tyče!
     
    09:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní tlak na brankovišti ze strany Bruslařského klubu přináší svoje ovoce a domácí se zásluhou své první lajny dostávají do vedení! Havlíčkobrodští vybojovali na mantinelu kotouč, se kterým následně začal operovat Vojtech Holenda. Ten nahodil puk na brankoviště, kde nejprve dorážel do Žajdlíkovy výstroje Lukáš Beran, ale k puku se dostal DAVID MICHÁLEK, který si jej ještě hodil do výhodnější pozice, odkud překonal bezmocně ležícího gólmana Tygrů! Asistence: Lukáš Beran a Vojtěch Holenda.
     
    09:27
    Obě mužstva nyní měla problém s přechodem přeplněného středního pásma, a tak si kotouč pouze udělal výlet "z rohu do rohu".
     
    08:35
    První zákrok si připisuje také Tomáš Kulich, který čelil střele od modré čáry, jejímž autorem byl Václav Burda. Domácí gólman podržel střelu doprostřed klece na hrudi.
     
    08:07
    Hosté předvedli zatím svou nejdelší agitaci v útočném pásmu. K zakončení to ale nevedlo a to především díky dobrému krytí hráčů na brankovišti. Nikdo totiž nedokázal zachytit křižný pas Martina Jursy z rohu kluziště.
     
    07:11
    Bílí tygři se dostali do útočné třetiny, ale tam zaúřadoval Jiří Kopic, který vypíchl puk. Následně se snažil projít do střely David Michálek, ale přišel o puk.
     
    06:37
    Liberec vyhrál buly a snažil se rychlými přihrávkami dostat ven z pásma, ale do té poslední vložil na modré hůl David Michálek, který se následně prokličkoval až před Matěje Žajdlíka, kterého si položil, ale na dlouhou ruku jej již nedokázal přehodit a pouze zasunul puk pod jeho výstroj!
     
    06:32
    Domácí bek rozjel následně akci, po níž přišlo prudké nahození, pro které si hluboko z kasy vyjel Žajdlík, jenž podržel kotouč pod lapačkou.
     
    06:03
    Teď se jim to povedlo, ale zmohly se jen na nahození, které za brankou zachytil Jiří Benák.
     
    05:36
    Nyní mají kotouč na hokejkách mladé šelmy, ale nedokáží se dostat skrze střední pásmo, které mají domácí dobře pohlídané.
     
    04:58
    Domácí jsou sice nastěhovaní před Matějem Žajdlíkem, ale Bílí tygři výborně zavírají mantinely a nepouštějí Bruslaře do střelby. Mocek je na ledě.
     
    04:23
    Dobrá práce hostujícího mužstva přinesla vyhození a následné zavezení k brance stráženou Tomášem Kulichem.
     
    03:43
    Bruslaři dlouze kombinují, ale zmohli se zatím jen na jediný pokus, který měl na svědomí na vrcholu levého kruhu Michal Němec. Kotouč však skončil na chráničích libereckého obránce.
     
    02:58
    Domácí aktivita přinesla faul Liberce. Václav Mocek (LIB) zastavil protihráče na nabruslujícího si před branku sekáním. Ve výhodě pálil od modré do betonu Jiří Kopic.
     
    02:15
    Domácí jsou na svém kluzišti aktivnější a Vojtěch Holenda si z pravého kruhu sjel blíže k brance, ale svižnou střelou provětral jen Žajdlíkovu výstroj.
     
    01:25
    David Donda se snažil kličkoval obranou Bílých tygrů. To se mu zprvu dařilo, ale když chtěl prostrčit kotouč na Vojtěcha Veverku, tak trefil jen hůl hostujícího beka.
     
    00:56
    Nejprve domácí zblokovali pokus o nahození z levého kruhu a následně sami zahrozili, ale střela z pravého křídla skončila v náručí připraveného Matěje Žajdlíka.
     
    00:21
    David Michálek vybojoval v útočném pásmu kotouč a ohrozil z levé strany Žajdlíka, který lízl puk vyrážečkou. Následně se kotouč odrazil na modrou, odkud pálil nepřesně Jiří Kopic.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Němec, Benák, Kopic, Lachman, Polák, Jančařík – Michálek "C", Holenda, Beran "A" – Donda, Vlach, Veverka – Hendrych, Králíček, Přibyl.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Korecký "C", Kunst, Bednář, Had, Bálik, Eichler, Habermann – Wienecek, Nezbeda "A", Jursa "A" – Chrtek, Burda, Jeník – Branský, Brabec, Čermák – Mocek, Verbický, Šuráň.
    Trenér: Jiří Kudrna.

    Rozhodčí: Marek Honza – Tomáš Krejčí, Tomáš Měkýš.
     
    Dobré poledne.

    Pokud právě obědváte, tak Vám přeji dobrou chuť. Pokud jste již najedení, tak si po obědě dopřejte siestu o onlajnu ze zápasu mezi Bruslaři a Bílými tygry z Liberce. Liberečtí včera nestačili na Mladou Boleslav, které podlehli 2:5. Havlíčkobrodští inkasovali debakl 1:7 v Pardubicích.

    První duel obou soupeřů skončil vítězstvím dravých šelem na jejich kluzišti 4:2. Budou dnes slavit vítězství také domácí, anebo Liberec získá druhý skalp Havlíčkova Brodu? To se dozvíte jen v našem přenosu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Michálek (Beran, Holenda) – 30. Jeník (Wiencek, Nezbeda), 47. Čermák (Habermann), 52. Jeník (Bednář), 53. Branský


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Němec, Benák, Kopic, Lachman, Polák, Jančařík – Michálek "C", Holenda, Beran "A" – Donda, Vlach, Veverka – Hendrych, Králíček, Přibyl.

    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Korecký "C", Kunst, Bednář, Had, Bálik, Eichler, Habermann – Wienecek, Nezbeda "A", Jursa "A" – Chrtek, Burda, Jeník – Branský, Brabec, Čermák – Mocek, Verbický, Šuráň.

    Trenér: Jiří Kudrna.

    Rozhodčí: Marek Honza – Tomáš Krejčí, Tomáš Měkýš
    bahis siteleri