Opava – Třinec 2:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Poruba – Vítkovice 3:5 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:7 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:5 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Letňany – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 26.09.2015, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    57:14
    A navíc dostávají další početní převahu. Na lavici hanby putuje znovu David Michálek (HBR), který si posedí za hákování.
     
    54:16
    Bruslaři jsou frustrovaní. Po průniku do útočného pásma přišla ztráta a navíc ještě podražení Davida Michálka (HBR).
     
    49:55
    A nyní navíc zlomená hokejka zastavila přihrávku mířící na obránce a Liberec se tak dostal do šance. Ve snaze vypíchnout puk pak Jiří Kopic (HBR) podrazil protihráče. Hosté pak nakonec zakončili svou akci, ale Korecký trefil jen Kulichovo rameno.
     
    48:46
    Tak pozor! Domácí budou hrát sedmdesát vteřin v pěti proti třem! Ve středním pásmu fauloval Ondřej Chrtek (LIB), který je vykázán za hákování. Domácí si vzali time-out!
     
    47:56
    Domácí mohou srovnat. Ondřej Chrtek poslal nahození, které Kulich podržel v lapačce a zároveň s tím zahrál vysokou holí Jan Bednář (LIB).
     
    36:59
    Trochu klidu do domácích řad, které v posledních momentech nestačily, může přinést přesilovka. Vojtěch Veverka byl při sjíždění k brance podražen Richardem Habermannem (LIB).
     
    30:38
    Domácí si mohou vzít náskok zpět. Za sekání je totiž vyloučen hostující hráč (LIB).
     
    26:04
    Puk se potuloval ve středním pásmu, až se jej chopily hostující šelmy, které s ním pronikaly do útočného pásma. Na modré čáře pak fauloval Vojtěch Veverka (HBR). Minutu a 26 vteřin dvojnásobná převaha pro Liberec! Za osm vteřin bude totiž kompletní.
     
    25:38
    Tak to je nemilé, milý Emile. Domácí špatně střídali a jsou vykázáni za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká David Donda (HBR).
     
    24:12
    A vykoledovali si přesilovku! Petr Had (HBR) je vyloučen za nedovolené bránění, kterým se provinil proti Beranovi.
     
    21:57
    Hned po vhazování se Pavel Hendrych (HBR) provinil sekáním, za což je vykázán na lavičku pro hříšné muže kluziště ledového.
     
    13:30
    Havlíčkobrodským se nepovedl průnik do pásma, jenž byl zastaven ofsajdem. Následně po vhazování přišel faul Daniela Poláka (HBR), který podrazil soupeře.
     
    02:58
    Domácí aktivita přinesla faul Liberce. Václav Mocek (LIB) zastavil protihráče na nabruslujícího si před branku sekáním. Ve výhodě pálil od modré do betonu Jiří Kopic.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Michálek (Beran, Holenda) – 30. Jeník (Wiencek, Nezbeda), 47. Čermák (Habermann), 52. Jeník (Bednář), 53. Branský


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Němec, Benák, Kopic, Lachman, Polák, Jančařík – Michálek "C", Holenda, Beran "A" – Donda, Vlach, Veverka – Hendrych, Králíček, Přibyl.

    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Korecký "C", Kunst, Bednář, Had, Bálik, Eichler, Habermann – Wienecek, Nezbeda "A", Jursa "A" – Chrtek, Burda, Jeník – Branský, Brabec, Čermák – Mocek, Verbický, Šuráň.

    Trenér: Jiří Kudrna.

    Rozhodčí: Marek Honza – Tomáš Krejčí, Tomáš Měkýš
    bahis siteleri