Opava – Třinec 2:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Poruba – Vítkovice 3:5 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:7 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:5 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Letňany – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (1:0, 0:1, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 26.09.2015, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    52:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí kruté, ale je třeba říci, že Liberec je v posledních chvílích opravdu o třídu lepším týmem. Filip Brabec nejprve neuspěl s dorážkou do poloodkryté klece, kterou mu bravurním přesunem a zákrokem betonem sebral Tomáš Kulich, ale poté vznikl velký mumel na brankovišti, v němž vydoloval touš DANIEL BRANSKÝ, jenž jej pak zametl za dezorientovaného brankáře! Bez asistence.
     
    51:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesně s návratem Jiřího Kopice na ledovou plochu se hostující mužstvo prosazuje a získává tak na své hokejky dvoubrankový náskok. A znovu za to mohla dobrá práce na brankovišti. JAN JENÍK vystřelil z levého kruhu a kotouč byl zřejmě ještě před Kulichem tečován domácím obráncem a zapadl pod gólmanovým podpaždím až za brankovou čáru! Asistence: Jan Bednář.
     
    46:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostům se povedl obrat a rázem mají domácí hokejisté spoustu práce s tím, aby vydolovali alespoň bod! Liberec se dlouho držel před Kulichovou svatyní a dobrým pohybem na brankovišti natáhl do těchto míst hned tři hráče domácích. Díky tomu se otevřel prostor pro střelu od modré čáry, kterou měl na svědomí Richard Habermann. Kotouč pak v hloučku těl před brankou tečovl pod beton přesouvajícího se (a hlavně nic nevidícího) Tomáše Kulicha MATĚJ ČERMÁK! Asistence: Richard Habermann.
     
    29:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají s domácími krok a musím říci, že tohle byla akce jako víno (je jedno, zda červené či bílé, ale prostě chutná). Tomáš Nezbeda přiklepl puk ve středním pásmu na hokejku Petra Wiencka, který vyšachoval společně s JANEM JENÍKEM obranu a druhý jmenovaný pak sprintoval sám na Kulicha, kterého pohotovou kličkou nad lapačku vykoupal jako miminko ve vaničce! Asistence: Petr Wiencek a Tomáš Nezbeda.
     
    09:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Parádní tlak na brankovišti ze strany Bruslařského klubu přináší svoje ovoce a domácí se zásluhou své první lajny dostávají do vedení! Havlíčkobrodští vybojovali na mantinelu kotouč, se kterým následně začal operovat Vojtech Holenda. Ten nahodil puk na brankoviště, kde nejprve dorážel do Žajdlíkovy výstroje Lukáš Beran, ale k puku se dostal DAVID MICHÁLEK, který si jej ještě hodil do výhodnější pozice, odkud překonal bezmocně ležícího gólmana Tygrů! Asistence: Lukáš Beran a Vojtěch Holenda.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Michálek (Beran, Holenda) – 30. Jeník (Wiencek, Nezbeda), 47. Čermák (Habermann), 52. Jeník (Bednář), 53. Branský


    BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Němec, Benák, Kopic, Lachman, Polák, Jančařík – Michálek "C", Holenda, Beran "A" – Donda, Vlach, Veverka – Hendrych, Králíček, Přibyl.

    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Korecký "C", Kunst, Bednář, Had, Bálik, Eichler, Habermann – Wienecek, Nezbeda "A", Jursa "A" – Chrtek, Burda, Jeník – Branský, Brabec, Čermák – Mocek, Verbický, Šuráň.

    Trenér: Jiří Kudrna.

    Rozhodčí: Marek Honza – Tomáš Krejčí, Tomáš Měkýš
    bahis siteleri