Opava – Třinec 2:6 (kon.) | Vsetín – Zlín 0:8 (kon.) | Havlíčkův Brod – Liberec 1:4 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 1:4 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Poruba – Vítkovice 3:5 (kon.)
Havířov – Olomouc 5:7 (kon.) | Jihlava – Pardubice 3:5 (kon.) | Kladno – K. Vary 2:5 (kon.)
Letňany – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (1:1, 2:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 26.09.2015, 15:15 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu • 8. kolo
Partner:
     
    59:41
    Ondřej Machala přes bránící hráče Dukly nadvakrát nedostal kotouč do branky.
     
    56:20
    Hosté špatně střídali a dostávají dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest si odpyká Ondrej Paliesek (PCE).

    Na vyloučení: 4-5.
     
    56:20
    Oščádal z ostrého úhlu mířil kolem pravé tyče Pardubic, na druhé straně v přečíslení dva na jednoho poslal Machač pas na Roubala, kterému chybělo k zakončení do prázdné branky pár centimetrů, netrefil puk.
     
    55:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovku Pardubic ještě Dukla přestála, nicméně krátce po návratu Mejzlíka na led inkasují červenožlutí popáté. VILIAM ŠELIGA se nejlépe zorientoval v situaci před brankou a zblízka zřejmě rozhoduje o vítězství hostujícího celku.
     
    54:14
    Gólman Dukly toho znovu moc neviděl, Martin Kaut od modré však netrefil branku, kotouč těsně prolétl vedle pravé tyče.
     
    53:23
    Domácí si vyžádali oddechový čas.
     
    53:23
    Tomáš Mejzlík (JIH) dostává dvě minuty za hákování. Dukla to bude mít s vyrovnáním o hodně těžší.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    50:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Gólman Dukly jen zklamaně rozhodil rukama, protože při střele ONDŘEJE TREJBALA od modré neviděl vůbec nic. Kotouč prošel nad jeho ramenem do sítě. Asistence: Ondřej Machala.
     
    50:09
    Kautova pumelice mířila do levého horního rohu, kam vytasil svojí lapačku Daniel Šťastný.
     
    49:48
    Pardubičtí hokejisté jsou nyní aktivnější a hraje se často před Šťastným. Bude tomu tak zřejmě i nadále, neboť Jiří Slabý (JIH) se za svojí brankou provinil nedovoleným bráněním.

    Na vyloučení: 3-4.
     
    44:02
    Od konce první třetiny vidíme znovu vyloučení. Čestmír Javůrek (PCE) jde ven za držení.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    43:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Machala nemohl zakončovat do volné části klece, protože jej zablokoval Huňáček. Pardubičtí na to udrželi puk na holích, Kaut nahrál na modrou pro MICHALA ŽOUŽELKU a bek hostí od modré propálil Šťastného, který toho moc neviděl. Asistence: Martin Kaut.
     
    39:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Machalův pas na volného Kauta zablokoval jeden z domácích hráčů, takže se Kaut ke střele nedostal. Dostal se však k puku, který přiťukl ONDREJI PALIESEKOVI a ten již měl dorážkou do volné části klece snadnou úlohu. Asistence: Martin Kaut, Ondřej Machala.
     
    36:37
    Také Jihlava měla šanci, když ze středního pásma potáhl puk David Čermák a přes beka se natlačil před branku. Bekhendovým zakončením těsně minul vzdálenější tyčku.
     
    34:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Červenožlutí se ujímají vedení o dvě branky. V přečíslení zavezl puk k levému kruhu Strnad, přihrál jej před branku na JOSEFA VRÁTNÉHO, který sice kus černé gumy netrefil ideálně, ale stačilo to, aby kotouč dojel za záda Kloučka, který se nestačil přesunout. Asistence: Milan Strnad.
     
    33:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhá radost na jihlavské střídačce. Mejzlík si vynahradil neproměněnou gólovou šanci, když nyní poslal puk před branku na JOSEFA BERKU, který zblízka šikovně poslal puk za marně se natahujícího Kloučka. Asistence: Tomáš Mejzlík.
     
    27:33
    Viktor Martínek si sjel na levý kruh a vypálil tvrdou ránu mířící do levého horního rohu Šťastného. Gólman Dukly máchl lapačkou, předvedl ukázkový semafor a ještě z lapačky vyklepal puk, jenž rozehrál na své spoluhráče.
     
    23:43
    Proti ráně Kubišty z levého kruhu pomohla Danielu Šťastnému pravá tyč jeho brankové konstrukce.
     
    22:02
    Domácí byli blízko gólu. Heinrich přenechal kotouč mezi kruhy pro Čermáka, jenž napoprvé trefil pouze připraveného Kloučka, napodruhé zasáhl puk v letu a mířil těsně vedle levé tyče.
     
    18:26
    Pardubice se sice osvobodily, poté však dostal krásný pas za obranu Stanislav Huňáček. Bek Dukly jel tváří v tvář na Kloučka, jenž jeho pokus, zřejmě kolem betonů, pokryl.
     
    17:55
    Již páté vyloučení v první třetině, z toho třetí na straně hostí. Viliam Šeliga (PCE) se poroučí za vražení na hrazení na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    14:59
    V obranném pásmu Dukly poblíž pravého kruhu zůstal ležet Jiří Slabý po tom, co jej držel Filip Roubal (PCE), jenž směřuje na trestnou lavici. Domácí forvard se po chvíli zvedá z ledu a na bílé ploše jsou vidět kapky krve. Naštěstí je účastník IIHS 2012 v pořádku a odjíždí na střídačku.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    12:07
    Jihlava se mohla ujmout vedení, když hosté propadli ve středním pásmu a Vladimír Oščádal jel sám na Milana Kloučka, na kterého si kličkou do pravé strany nepřišel.
     
    08:10
    Hosté páli jak u Verdunu. Trejbalovu pumelici zneškodnil Šťastný, stejně jako závar před svojí brankou, poté si na domácího gólmana nepřišel tvrdou ranou ani Martin Kaut, také od modré.
     
    07:45
    Během sedmi a tři čtvrtě minuty vidíme třetí přesilovku. Jiří Slabý (JIH) se nedokázal vyhnout soupeři, lehce jej podrazil a už míří odsedět si dvě minuty.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    06:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Také Jihlavští se prosazují v přesilové hře. Huňáčkův nahozený puk do ohně Klouček příliš neviděl, přesto ho stačil zneškodnit. Nejdříve u kusu pryže byl MILAN STRNAD a zblízka jej poslal nad ležícího gólmana. Asistence: Stanislav Huňáček, Lukáš Mareš.
     
    05:19
    Jihlava si zahraje také přesilovou hru. Viktor Martínek (PCE) již míří na trestnou lavici za hru vysokou holí.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    03:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté po osmi minutách přesilovou hru využívají, gól padl po spolupráci tří odchovanců Žďáru nad Sázavou. Machala vyhrál buly pro Kauta, jenž poslal puk na modrou pro ONDŘEJE TREJBALA, který propálil vše, co stálo před ním. Asistence: Martin Kaut, Ondřej Machala.
     
    03:32
    Před brankou Šťastného poslal Matěj Vála (JIH) k zemi soupeře a dostává dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    03:15
    Dominik Kubišta zblízka netrefil prostor, který hájí gólman Dukly Daniel Šťastný.
     
    00:58
    Ani ne po minutě hry byli hosté ve velké šanci, když si Jakub Mert sjel před branku Šťastného, gólman Dukly však nadvakrát podržel svůj tým.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Strnad (Huňáček, Mareš), 34. Berka (Mejzlík), 35. Vrátný (Strnad) – 4. Trejbal (Kaut, Machala), 40. Paliesek (Kaut, Machala), 44. Žouželka (Kaut), 51. Trejbal (Machala), 56. Šeliga


    HC Dukla Jihlava: Šťastný (Juřička) – Huňáček, Mareš, Srnský, Vála, Stark, P. Slabý, O. Havelka – Oščádal, Mejzlík, Jindra – Adam, Heinrich, Čermák – Strnad, J. Slabý, Vrátný – Berka. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Žouželka, Trejbal, Javůrek, Mert, Bureš, Boček, Leder, Matýs – Machala, Kaut, Paliesek – Šeliga, Pochobradský, Syrovec – Martínek, Roubal, Machač – Kubišta, Petrus, Štefka. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Čech – Skopal, Nechvátal
    bahis siteleri