Chabarovsk – Toljatti 3:2 (kon.) | Vladivostok – Kazaň 1:0 (kon.) | Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Minsk 2:1 (po pr.) | Jokerit – Petrohrad 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 4:3 (po pr.)
Čerepovec – Omsk 3:4 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 4:3 (2:1 po s.n.)
po prodl.
CSKA Moskva
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 01.10.2015, 18:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Vítejte našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky CSKA Moskva a Barys Astana. Úvodní vhazování je v CSKA Universal Sports Hall naplánováno na 18:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Moskevští jsou momentálně jednoznačným favoritem utkání, neboť vedou tabulku celé KHL, a to se ziskem 32 bodů. V posledním ligovém duelu zdolali na domácí půdě Avangard Omsk v poměru 2:0.

    Barys v současné době okupuje desátou příčku Východní konferenci, doposud posbíral 18 bodů. V předchozm kole neuspěl v Čerepovci, když místnímu Severstalu podlehl 4:5 po prodloužení.
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Denisov, Zajcev, Kiselevič, Ožiganov, Panin, Vorobjov, Sergijenko – Hjalmarsson, Stoljarov, Radulov – Platt, Kugryšev, Mursak – Andronov, Mamin, Tělegin – Korotkov, Kvartalnov, Makarov, Svetlakov

    Barys Astana: Laco (Ivanov) – Dallman, Lundin, Ellerby, Semjonov, Litviněnko, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Krasnoslobodcev, Kajgorodov, Rymarev – Poliščuk, Puškarjov, St. Pierre –Romanov, Grents, Baranov, Michajlis

    Rozhodčí: Jeřábek, Ravodin – Sivov, Šichanov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky jsou již nastoupeny na hrací ploše, duel bude za malou chvíli zahájen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Domácí zahajují utkání velice aktivním napadáním, ovšem do výraznějších brankových příležitostí se zatím nedostávají. Barys se posléze provinil icingem.
     
    01:11
    Stále stejný obraz hry, domácí ekipa má více ze hry, leč Astana dobře brání modrou čáru. Tentokráte donutila CSKA k ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    01:54
    Tentokráte zakázané uvolnění v podání moskevských hokejistů. Vhazovat se bude po Fasthově pravici. V rozehrávce obou celků se objevuje celá řada nepřesností.
     
    02:23
    St. Pierre zkusil své štěstí z pozice pravého kruhu, což ale nevyšlo dle představ, neboť dělovku zblokoval jeden z domácích zadáků. CSKA se tak osvobozuje.
     
    03:21
    Alexandr Radulov dostal na levé straně útočného pásma poměrně dost prostoru, a tak se rozhodl vypálit. Laco byl ale připraven a švih domácího snajpra eliminoval.
     
    04:01
    Nyní pro změnu Maxim Mamin, avšak ani jeho střelecký pokus nedoputoval za brankovou čáru. Domácí hokejisté ale drží útočné pásmo.
     
    04:32
    Bude se poprvé v utkání vylučovat, domácí obdrželi dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Igor Makarov (MOS). Jak hosté s touto možností naloží?
     
    05:23
    Lundinův ostrý projektil od levého mantinelu tečoval před Fasthem útočník hosté, avšak do ochranné sítě. Buly tak proběhne ve středním pásmu.
     
    05:35
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec přesilovou hru přece jenom využívají. Od modré čáry nahodil puk na branku Kevin Dallman, načež jej těsně před Fasthem tečoval NIGEL DAWES. Domácí brankář již nestačil zareagovat a kapituloval. Asistence: Kevin Dallman.
    05:35 Nigel DAWES - 0:1
     
    06:41
    Po Mursakově neúspěšném pokusu následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat před Lacem. Zatím sledujeme průměrný hokej, ani jedno z mužstev nemá více ze hry.
     
    07:08
    Další neúspěšná rozehrávka Barysu, což znamená zakázané uvolnění a vhazování před Lacem.
     
    08:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to byla vynikající akce v podání domácího celku. Alexandr Radulov číhal za brankou, poté ale nalezl SERGEJE ANDRONOVA, který se nemýlil a zasunul kus gumové pryže mezi Lacovy betony. Asistence: Simon Hjalmarsson, Alexandr Radulov.
    08:32 Sergej ANDRONOV - 1:1
     
    09:23
    Hra se nyní opět trochu uklidnila, bojuje se převážně v okolí středového kruhu, kde ani jednomu z mužstev žádné vážnější nebezpečí nehrozí.
     
    10:16
    Denis Denisov vyslal od modré jedovatý pokus, ovšem Laco jej dobře viděl, tudíž mohl patřičně zasáhnout. Rozehrávat může Astana, oba celky střídají.
     
    10:34
    Tentokráte se vyšším počtem hráčů na ledové ploše provinili hosté, za které dvě minuty odpyká Fjodor Poliščuk (AST). Zvrátí CSKA vývoj utkání ve svůj prospěch?
     
    11:29
    Alexandr Radulov si sjel do střelecké pozice, z mezikruží prověřil Laca. Ten se ale nenechal vykolejit a pokus bez větších obtíží eliminoval.
     
    12:04
    Astana se zatím brání poměrně úspěšně, kromě výše zmíněné rány se domácí k ničemu nedostali. Uvidíme, co početní výhoda nadále přinese.
     
    12:34
    Barys je v plném počtu, toto oslabení zvládl na výbornou. Následuje další komerční přestávka, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu. Stav je stále nerozhodný.
     
    12:43
    A znovu trest za příliš mnoho hráčů na ledě, nyní na straně CSKA. Odpočinout si odjíždí snajpr Alexandr Radulov (MOS)
     
    13:11
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé v utkání tvrdě trestají. Po klasické přesilovkové kombinaci se k puku dostal na modré čáře stojící MIKE LUNDIN. Zadák Astany posléze nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Brandon Bochenski, Kevin Dallman.
    13:11 Mike LUNDIN - 1:2
     
    13:54
    CSKA se snaží opět vyrovnat, ovšem momentálně se její akce jeví poněkud kostrbaté. Uvidíme, jak tomu bude v následujícím průběhu první části.
     
    14:28
    Moskva uháněla do přečíslení tří na dva, ovšem čárový sudí spatřil ofsajd, který také ihned odpískal. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, blíže brance Astany.
     
    15:39
    Další trest pro domácí družinu, tentokráte za podražení brankáře Laca. Nikita Kvartalnov (MOS) se již přemisťuje na lavici hanby. Jak si hosté povedou?
     
    16:45
    Astaně se zatím nedaří zahájit kombinaci, CSKA se prezentuje velice dobrým pohybem. Nyní opět vyhazuje kotouč přes všechny čáry.
     
    17:39
    Domácí jsou v plném počtu, tentokráte oslabení přečkali bez úhony. Znovu tak mohou zahájit svou honbu za vyrovnáním.
     
    18:21
    A začínají jí znamenitě, po delším pobytu v útočném pásmu pálil z pravé strany kolbiště Kugryšev. Laco ale jeho projektil vytěsnil, načež se Astana osvobodila.
     
    19:27
    Krasnoslobodcev předvedl sympatickou akci, avšak rána od pravého mantinelu neměla potřebné parametry. Fasth si na ní smlsnul. První dějství se chýlí ke svému konci.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla tři branky. Nejprve se prosadili hosté, konkrétně Nigel Dawes. Zanedlouho poté však domácí zásluhou Sergeje Andronova vyrovnali. Ještě v prvním dějství ale vrátil Barysu vedení podruhé v přesilové hře Mike Lundin. Jak se bude klání nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 6:11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:28
    Moskva se chtěl dostat do rychlé ofenzivy, ovšem pas do středního pásma byl velice nepřesný. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před Fasthem.
     
    20:36
    Barys zahájil aktivně, ránu od modré čáry v podání Jevgenije Rymareva ale Fasth kryje a následně raději přerušuje hru. Astana zatím předvádí svědomitý výkon.
     
    21:22
    Poprvé ve druhé části také drobnější závar před Lacem, konkrétně se o něj postaral Ivan Tělegin. Hostující muž v masce se ale nenechal nachytat na švestkách a šanci eliminoval.
     
    21:57
    Domácí si zahrají přesilovou hru, za krosček putuje na trestnou lavici Konstantin Puškarjov (AST). Jak se CSKA s touto možností vypořádá?
     
    23:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskevští přesilovou hru využívají. Puk se po rychlé kombinaci přesunul na pravou stranu, kde číhal NIKITA ZAJCEV. Domácí zadák poté z hranice pravého kruhu s trochou štěstí překonal Laca. Asistence: Denis Denisov, Alexandr Radulov.
    23:01 Nikita ZAJCEV - 2:2
     
    23:51
    Barys se ale nevzdává a nadále se snaží tlačit do ofenzivy. Hosté si však nyní pomohli nedovoleným zákrokem, který ale dvojici sudích zůstal skryt. Vylučovat se tak nebude.
     
    24:35
    Mamin se hezky uvolnil na levé straně, odkud nalezl najíždějícího Ožiganova. Ten však nedokázal z voleje propálit hradbu hostujících těl. CSKA pokračuje v tlaku.
     
    24:58
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskurychle otáčejí vývoj utkání ve svůj prospěch. JAN MURSAK si z pravé strany najel před branku, kde zakončoval bekhendem. Tuto situaci ještě Laco zvládl, ovšem následnou dorážku slovinského borce již ne. Asistence: Dmitrij Kugryšev, Maxim Mamin.
    24:58 Jan MURSAK - 3:2
     
    25:48
    CSKA momentálně plně kontroluje hru. Je evidentní, že moskevský celek zkrátka zabere, když potřebuje, což je devízou pravých šampionů.
     
    26:22
    Nyní si navíc domácí zahrají další přesilovou hru. Za podražení odjíždí pykat Roman Savčenko (AST). Bude vedoucí tým utkání opět tvrdě trestat?
     
    26:50
    Ožiganov vyslal z pravé strany dělovou ránu, kterou se snažil dorážet Platt. Hosté poté vyhodili puk do hlediště, ovšem vylučovat se nebude, zřejmě se tak stalo s tečí. To se nelíbí domácímu trenérovi.
     
    27:20
    CSKA svírá svého soupeře, Barys se nachází v těžké defenzivě. Nakonec pálil od modré opět Ožiganov, který dnes má skutečně střelecký apetit. Laco ale ránu srazil do ochranné sítě.
     
    28:21
    Gennady Stoljarov zkusil své štěstí, ovšem Laco zatím drží akce svého celku nad vodou. Uvidíme, jak tomu bude nadále. Toto oslabení již Barys zvládne.
     
    28:55
    Po delší době se hosté vydali do ofenzivy, od modré čáry pálil Lundin. Fasth ale jeho pokus zneškodnil a následně přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    29:34
    Bude se znovu vylučovat, tentokráte na domácí straně. Na lavici hanby odjíždí Bogdan Kiselevič (MOS), který se provinil vyhozením kotouče mimo kolbiště.
     
    30:23
    Astaně se zatím příliš nedaří, CSKA vyhazuje jeden kotouč za druhým. Nyní navíc opouští plochu Kajgorodov, a to za pomoci lékařů. Zdá se však, že nakonec bude v pořádku.
     
    31:12
    A znovu domácí vyhazují puk až k Lacovi, který pomalu, ale jistě rozehrává. Zdá se, že se hostům v této přesilové hře vyrovnat nepodaří.
     
    32:20
    Momentálně se hraje nahoru dolů, ovšem bez výraznější brankové příležitosti. CSKA se nyní navíc chytilo do ofsjadové pasti. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    33:15
    Ožiganov se chtěl protáhnout mezi dvěma beky Astany, což se mu ale nepodařilo. Barys se posléze osvobodil a sám se vydal dopředu, ovšem také jeho akce měla jepičí život.
     
    33:40
    A znovu se bude trestat, za katr odjíždí Nikita Kvartalnov (MOS), který fauloval vysokou holí. Pokračovat se bude po skončení komerční přestávky.
     
    34:35
    Moskva zatím oslabení zvládá bez sebemenších potíží, Astana se nemůže usadit v útočném pásmu. Domácí utkání jasně ovládají. Druhé dějství se blíží ke svému konci.
     
    35:21
    Dallmanova rána od modré čáry vycestovala do středního pásma, hosté se tak sami obrali o další možnost. Následně po prudkém pasu končí touš na hostující střídačce.
     
    36:01
    Další vyloučení na straně Astany, Keaton Ellerby (AST) vyhodil puk mimo hrací plochu, za což je náležitě potrestán. Dlaší přesilová hra pro CSKA.
     
    36:39
    Radulovovu dělovku z pozice pravého kruhu Laco bez větších obtíží kryje a následně raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    37:30
    Ivan Tělegin se po perfektní kombinaci dostal do ideální střelecké pozice, ovšem z hranice pravého kruhu trefil pouze Lacovo rameno. Hostující brankář se nyní zaskvěl a nedopustil možná zlomovou branku.
     
    38:02
    Tentokráte se do kotouče opřel z levé strany Stoljarov, ovšem ani on nenalezl recept na slovenského muže v masce. Druhá perioda se chýlí ke konci.
     
    38:50
    Dawesovu ránu nyní kryje nepříliš vytížený Fasth. Raději přerušuje hru, neboť hokejisté Astany byli ve svém přístupu aktivní.
     
    39:23
    Domácí opět svírají svého soka v těžké defenzivě, ovšem zatím se jim nedaří dostat do zakončení. Nakonec se to přece jenom povedlo Ožiganovovi, jehož pokus ale Laco vyrazil do ochranné sítě.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá část je minulostí, v režii ji mělo domácí CSKA, které během několika málo minut otočilo skóre ve svůj prospěch, prosadili se Zajcev a Mursak. Dotáhne favorit zápas do vítězného konce? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 21:18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Boyd ostře vypálil od modré čáry, Fasth byl ale připraven a včas zasáhl. Posléze raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    41:07
    CSKA se nespokojilo s jednobrankovým vedením a nadále aktivně napadá. Taktéž Barys je ale směrem dozadu pozorný a žádné komplikace nepřipouští.
     
    42:36
    Ve třetí části se hraje poměrně opatrně, ani jedno z mužstev se nežene do žádných zbrklých ofenzivních akcí. Ke střeleckému pokusu se nakonec dostal Dallman, ovšem Fasth zasáhl.
     
    43:38
    Velký závar před Fasthem brankou nekončí, domácí brankář se nenechal zaskočit stínícím hostujícím hráčem. Sudí Jeřábek odpískal postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    44:35
    Třetí dějství plyne poměrně rychle, hraje se nahoru dolů. Další problém před Fasthem, ovšem ani tentokráte nedokázal nikdo z hostí dorazit puk za brankovou čáru. Následná protiofenziva končí domácím ofsajdem.
     
    45:21
    Zajcev pálil ostře z pozice pravého kruhu, ovšem Laco byl pozorný a navzdory delší prodlevě mezi zásahy si s nastalou situací poradil na výbornou.
     
    46:03
    Kotouč doputoval mimo hrací plochu, vhazovat se bude v útočném pásmu Moskvy. To vše ale až po skončení komerční přestávky. CSKA stále drží těsné vedení, Astaně bude čas utíkat velice rychle.
     
    47:22
    Domácí mají utkání nadále jasně pod kontrolou, kazašské ekipě se zatím nedaří výraznějším způsobem zahrozit. Ještě ale zbývá dost času.
     
    48:39
    Kvalita hry poněkud upadla, CSKA rozbíjí jeden atak Astany za druhým. Nyní se navíc Tělegin provinil zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude před Fasthem.
     
    49:26
    CSKA operuje v útočném pásmu, což hokejistům v červených dresech momentálně stačí. Hrát musí Astana.
     
    50:23
    Nikita Kvartalnov se protáhl mezi dvěma beky Barysu a z mezikruží vypálil. Laco byl však pozorný a kotouč ve své síti nedopustil.
     
    50:56
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté předvedli bleskový protiútok, kdy z pravé strany pálil Dustin Boyd. Tuto ránu ještě Fasth vytěsnil, ovšem na dorážku NIGELA DAWESE již neměl nárok. Asistence: Brandon Bochenski, Dustin Boyd.
    50:56 Nigel DAWES - 3:3
     
    51:55
    CSKA se však s tímto stavem nehodlá smířit a nadále aktivně napadá. Zdá se, že závěr utkání bude ještě velice dramatický.
     
    52:20
    Maxim Mamin se rychlostí blesku protáhl po levé straně do útočného pásma, avšak jeho švih Lacovi příliš starostí nepřidělal.
     
    52:52
    Znovu se bude vylučovat, a to na domácí straně. Za hákování bude pykat Gennady Stoljarov (MOS). Toto je solidní šance pro Astanu!
     
    53:53
    CSKA se ale brání velice dobře a nepouští Barys do žádných nadějných akcí. Hosté jsou ale znovu v útočném pásmu.
     
    54:52
    Hraje se v pěti na obou stranách, hosté tuto přesilovou hru nezužitkovali. Do konce utkání již příliš mnoho času nezbývá.
     
    55:53
    Astana je ale nadále velice aktivní, vyrovnávací branka ji evidentně velmi nakopla. Stav je ale nadále nerozhodný.
     
    56:39
    Panin dostal na modré čáře spoustu času a prostoru k zakončení, ovšem dělová rána za Lacovými zády neskončila. Slovenský brankář navíc podržel kotouč ve své moci a přerušil hru.
     
    57:24
    CSKA ale mocně svírá svého soupeře, tomu se nedaří vymanit z vlastního pásma. Velmi nebezpečně pálil především Zajcev, ovšem Laco je stále fenomenální.
     
    58:30
    Ožiganov vyslal jedovatou ránu z voleje, ovšem branku netrefil. Astana se poté osvobodila vyhozením do středního pásma.
     
    59:18
    Domácí si v závěru zahrají přesilovou hru, kterou si případně přenesou do prodloužení, neboť Keaton Ellerby (AST) vyhodil puk mimo hrací plochu.
     
    59:42
    Neskutečný zákrok nyní předvedl Ján Laco, který vychytal Plattův bekhend z těsné blízkosti. Poté raději přerušil hru, hosté nyní zažívají horké chvilky.
     
    59:49
    CSKA si bere oddechový čas.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Domácí nakonec přesilovou hru nezužitkovali, a tak se bude pokračovat prodloužením. Do něj poslal zápas vyrovnávající Nigel Dawes. Jaké bude mít toto drama rozuzlení? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 32:26
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:20
    Domácí jsou vykázáni do středního pásma, neboť stál Radulov v brankovišti. Sudí si toho všiml a bleskově přerušil hru.
     
    60:53
    Další zajímavá šance CSKA, kdy Radulov pálil z pozice levého kruhu. Překonat Laca nedokázal ani dorážející Platt.
     
    61:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí rozhodují o osudu utkání. ALEXANDR RADULOV si našel prostor v pozici pravého kruhu, načež přesně mířenou ranou k levé tyči překonal Laca. Asistence: Denis Denisov, Nikita Zajcev.
    61:09 Alexandr RADULOV - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! V prodloužení rozhodli o svém vítězství domácí hokejisté, když se ještě v dobíhající přesilové hře prosadil Alexandr Radulov. CSKA tak zdolalo Astanu 4:3. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 34:26 (20:56:17)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 9. Andronov (Hjalmarsson, Radulov), 24. Zajcev (Denisov, Radulov), 25. Mursak (Kugryšev, Mamin), 62. Radulov (Denisov, Zajcev) – 6. Dawes (Dallman), 14. Lundin (Bochenski, Dallman), 51. Dawes (Bochenski, Boyd)


    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Denisov, Zajcev, Kiselevič, Ožiganov, Panin, Vorobjov, Sergijenko – Hjalmarsson, Stoljarov, Radulov – Platt, Kugryšev, Mursak – Andronov, Mamin, Tělegin – Korotkov, Kvartalnov, Makarov, Svetlakov
    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Dallman, Lundin, Ellerby, Semjonov, Litviněnko, Savčenko, Trjasunov – Dawes, Boyd, Bochenski – Krasnoslobodcev, Kajgorodov, Rymarev – Poliščuk, Puškarjov, St. Pierre –Romanov, Grents, Baranov, Michajlis

    Rozhodčí: Jeřábek, Ravodin – Sivov, Šichanov

    Diváci: 3457
    bahis siteleri