Chabarovsk – Toljatti 3:2 (kon.) | Vladivostok – Kazaň 1:0 (kon.) | Jekatěrinburg – N.Novgorod 3:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Minsk 2:1 (po pr.) | Jokerit – Petrohrad 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 4:3 (po pr.)
Čerepovec – Omsk 3:4 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Čtvrtek 01.10.2015, 16:00 • KrK Uralec (Kapacita: 5 570) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Zřejmě poslední pokus končí vedle Ustinského brány! Avtomobolist míří ze třemi body!
     
    59:07
    Je tomu tak. 53 sekund před koncem hrají hosté powerplay!
    55:02 Dmitrij MEGALINSKIJ - 3:2
     
    55:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Vteřinu před návratem prvního vyloučeného jdou domácí do vedení a budou pokračovat klasickou přesilovkou! Golyšev nejprve u tyče nedokázal zvednout puk přes beton Proskurjakova, ale poté v pokračujícím tlaku našel hůl DMITRIJE MEGALINSKÉHO, který si již s gólmanem Torpeda poradil. Asistence: Anatolij Golyšev
     
    54:15
    Jenže přichází další vyloučení a domácí si zahrají přibližně minutovou přesilovou hru pěti proti třem. Arťjom Aljajev (NNO) vyhodil puk z vlastního pásma až do ochranné sítě za Ustinským a jsou z toho dvě minuty za zdržování hry.
     
    53:03
    Alexander Budkin (NNO) oslabuje hostující celek a ten se bude muset bránit ve čtyřech. Obránce Torpeda se provinil hákováním.
     
    48:33
    Za podražení je vyloučen Alexej Dostojnov (JEK) a hosté mají dobrou šanci dostat se do vedení.
     
    46:14
    Obrovská šance Torpeda Nižnij Novgorod! Hosté se dostali k přečíslení dvou na jednoho, které již dokázali vyřešit lépe než před minutou, avšak Frolovovu střelu pod břevno zlikvidoval fantastickým zákrokem domácí brankář.
     
    43:50
    Kivistöho střelu Proskurjakov pouze vyrazil k Torčenujkovi, ale ten nedokázal poslat kotouč přes natažený beton soupeřova brankáře.
    36:32 Andrej ALEXEJEV - 2:2
     
    36:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Máme znovu vyrovnáno! Torpedu sice patřila převážná část druhé třetiny, ale nyní udělali hosté několik chyb a domácí je trestají. U mantinelu se ke kotouči dostal Dostojnov, který ho posunul k volnému Pankovovi a ten již skvělou přihrávkou vybídl ke skórování do odkryté brány ANDREJE ALEXEJEVA. Asistence: Alexander Pankov, Alexej Dostojnov
     
    32:49
    Daugavinš parádní přihrávkou vybídl ke skórování jednoho ze svých spoluhráčů, ale ten puk poslal těsně vedle Ustinského svatyně.
    30:38 Linus VIDELL - 1:2
     
    30:38
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom se Nižnij Novgorod dočkal a čtyři vteřiny po návratu vyloučeného Vasilevského dává gól na 1:2. Kombinaci v útočném pásmu hosté zakončili přihrávkou na LINUSE VIDELLA, který okamžitě vypálil a puk se zastavil až o síť v bráně Igora Ustinského. Asistence: Alexej Pepeljajev
     
    28:34
    Jenže Alexej Vasilevskij (JEK) poslal kotouč do ochranné sítě a dostává dvě trestné minuty za zdržování hry.
     
    26:17
    Jeden z hostujících hráčů inkasoval zásah vysokou holí a na lavici hanby usedá Pavel Turbin (JEK).
     
    18:24
    Carter Ashton (NNO) atakoval při průjezdu před bránou Ustinského a míří na lavici hanby. Dvě minuty za nedovolené bránění!
    08:25 Arťjom ALJAJEV - 1:1
     
    08:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Z početní výhody Torpeda uběhlo jen 15 sekund a je vyrovnáno. Galuzin na modré čáře přisunul kotouč ke Kondratěvovi, který dokázal vystřelit a puk, který Ustinskij nezkrotil, propadl k volnému ARŤJOMU ALJAJEVOVI. Ten již se zakončením do odkryté brány neváhal. Asistence: Maxim Kondratěv, Vladimir Galuzin
     
    08:10
    Dvě trestné minuty za nedovolené bránění dostává Dmitrij Megalinskij (JEK). Hosté mají šanci na vyrovnání.
     
    05:29
    A další velká šance domácích! Na pravé straně měl ohromné množství prostoru Vitalij Popov, ale ten pohotovým zakončením trefil pouze přesunujícího se Prosurjakova!
    04:01 Arťjom GAREJEV - 1:0
     
    04:01
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v obraně Torpeda a domácí jdou do vedení! V rohu kluziště zazmatkoval jeden z hostujících obránců, který přišel o puk, ARŤJOM GAREJEV si najel před bránu a poté přesnou střelou rozvlnil síť za Iljou Proskurjakovem. Bez asistence.
     
    00:42
    Hned v první minutě zápasu si přesilovou hru zahrají hráči Avtomobolistu. Na trestnou lavici za hákování míří Alexej Sopin (NNO).

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 5. Garejev, 37. Alexejev (Pankov, Dostojnov), 56. Megalinskij (Golyšev) – 9. Aljajev (Kondratěv, Galuzin), 31. Videll (Pepeljajev)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Fomin) – Megalinskij, Trjamkin, Timašov, Vasilevskij, Turbin, Kivistö, Gusev, Ščemerov – Simakov, Torčenjuk, Golyšev – Garejev, Koukal, Dubrovskij – Dostojnov, Alexejev, Pankov – Popov, Veličkin, Jemelin
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Jegoršev, Pepeljajev, Budkin, Kondratěv, Makarov, Aljajev, Chomickij, Kolganov – Ashton, Videll, Daugavinš – Sopin, Galuzin, Frolov – Klingberg, Potapov, Kuljomin – Dvurečenskij, Sjomin, Ruděnkov

    Rozhodčí: Antti Boman, Roman Hofman – Tornike Kučava, Anton Ponamarenko

    Diváci: 4 194
    bahis siteleri