Malaga – Real Sociedad 3:1 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Betis 0:2 (kon.) | Ath. Bilbao – Valencia 3:1 (kon.)
Levante – Villarreal 1:0 (kon.) | Atlético – Real Madrid 1:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
1:1 (0:1)
Real Madrid
Neděle 04.10.2015, 20:30 • Stadion Vicente Calderón (Madrid) • Španělská LaLiga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne. (22:26:42)
     
    Madridské derby sledovalo na Stadion Vicente Calderón fantastických 53 079 diváků!
     
    Bitva o Madrid je u konce, Atlético doma remizovalo s Realem Madrid 1:1! Ve druhém poločase se domácím nakonec podařilo vstřelit kýžený gól. V 84. minutě se prosadil Luciano Vietto. Nutno ale říci, že jinak celý zápas naprosto famózní Keylor Navas mu to dost ulehčil. Střelec vyrovnávacího gólu a dnešní hrdina Atlética měl ještě šanci v 81. minutě, jenže zde trestuhodně minul. Real si taktéž připsal ve druhé půli dost šancí, všechny ale skončily mimo klec. Za celý zápas vystřelili hráči Bílého baletu na Oblaka pouze dvakrát. Jinak jsme byli svědky dosti rychlého a tvrdého fotbalu, který krom neproměněné penalty okořenilo taktéž dost udělených žlutých karet. Atlético Madrid 1 Real Madrid 1.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Z rohového kopu nic nevzešlo a dopředu šel okamžitě Cristiano Ronaldo. Tomu se evidentně nechtělo moc běžet, proto se rozhodl pro dalekonosnou a tvrdou palbu. S ní si Jan Oblak poradil ukázkově a svým výkopem poslal do šance na druhé straně opětovně Jacksona Martíneze, jehož pas si vzal Yannick Ferreira-Carrasco. I tento projektil ale skončil na rohovém kopu, se kterým si defenzíva Realu taktéž poradila.
     
    90+2
    Tohle může domácí ještě hodně mrzet! Jackson Martínez se zpoza vápna dostal k famózní střele, jenže poté se do situace vložil Keylor Navas. Gólman Realu zastavil střelu Martíneze naprosto brilantním zákrokem. Cenou útěchy pro domácí může být rohový kop.
     
    90+1
    Nastavovat se budou 3 minuty nad rámec řádné hrací doby!
     
    90
    Z volného přímého kopu se dostal do šance hlavou Jackson Martínez. Projektil tohoto útočníka zarazil Keylor Navas naprosto bezchybným zákrokem a drží tak naděje Realu na vítězství nad vodou.
     
    89
    Po volném přímém kopu si na centr nabíhal Gareth Bale. Ten o míč ovšem rychle přišel a dopředu šlo Atlético. Konkrétně Yannick Ferreira-Carrasco pelášil do nebezpečné pozice, tudíž ho Arbeola zastavil za cenu faulu. Faul byl ještě k tomu odměněn žlutou kartou.
     
    88
    Nyní už se ale faul na Cristiana Ronalda odpískal, navíc Diego Godín vidí za svůj skluz na portugalskou hvězdu žlutou kartu.
     
    87
    Cristiano Ronaldo po zákroku od Giméneze upadl ve vápně domácího celku a dožadoval se odpískání penalty. Rozhodčí Alberto Undiano však žádný faul neviděl a penaltu neodpískal. Stále tak platí stav 1:1.
     
    86
    Blíže ke skórování mají v současné době domácí. Sergio Ramos musel ze země zastavovat pas Griezmanna na Jacksona Martíneze, ale naštěstí pro hosty byl úspěšný.
     
    85
    Jan Oblak teď domácí hodně podržel proti střele Cristiana Ronalda. Tento gól Atlético hodně nabudil, dokáží domácí dokonat obrat během pár minut?
    84. Luciano VIETTO - 1:1
     
    84
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno, Stadion Vicente Calderón vybouchl radostí! Jackson Martínez si naběhl k boční hraně vápna Realu Madrid a vyslal centr. Na centr si naběhl Keylor Navas a snažil se jej zastavit, jenže gólmanovi Realu míč vypadl a ke kulatému nesmyslu se tak dostal LUCIANO VIETTO, který už měl úlohu jednoduchou a z bezprostřední dostal Atlético zpátky do zápasu – 1:1!
     
    83
    Antoine Griezmann nehezky srazil Casemira. Francouzský útočník obdržel zcela zaslouženou žlutou kartu.
     
    82
    Mateo Kovačić zarazil atak domácího celku a pomalu se snaží zahájit kombinace Realu Madrid. Ten nyní působí trochu ospalým dojmem.
     
    81
    Po ukázkovém centru se dostal do stoprocentní šance Luciano Vietto! Jenže střídající hráč minul klec Keylora Navase a domácím tím rozhodně neulehčil situaci.
     
    80
    Yannick Ferreira-Carrasco se zmocnil míče u pokutového území Realu a snažil se nalézt Griezmanna. Jenže míč, bohužel pro něj, poslal přímo na Ramose, který už si s ním věděl rady.

    Karel Janeba

    Branky: 84. Vietto – 9. Benzema (Carvajal)

    Karty:   18. Gabi (ATM), 40. Á. Correa (ATM), 61. Torres Juanfran (ATM), 79. Vietto (ATM), 83. Griezmann (ATM), 88. Godín (ATM) – 21. Ramos (REA), 59. Varane (REA), 62. Casemiro (REA), 89. Arbeloa (REA)

    Neproměněná penalta: 22. Griezmann (ATM), brankář Navas zneškodnil


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 19:12.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, J. Giménez, Godín, Luís – Ó. Torres (46. Ferreira-Carrasco), Gabi, Tiago, Á. Correa (58. Vietto) – F. Torres (64. Jackson Martínez), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Siqueira, Jackson Martínez, Savić, Ñíguez, Ferreira-Carrasco, Vietto.

    Real Madrid: Navas – Carvajal (41. Arbeloa), Varane, Ramos, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modrić – Isco (66. Bale), Benzema (77. Kovačić), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Kovačić, Arbeloa, L. Vázquez, Jesé.

    Rozhodčí: Alberto Undiano – Roberto Diaz, Jesús Zancada, Aitor Gorostegui

    Diváci: 53 079
    bahis siteleri