Vsetín – Val. Meziříčí 3:1 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Kobra 4:6 (kon.)
Sokolov – Tábor 1:7 (kon.) | Jablonec n/N – Děčín 7:3 (kon.) | Klášterec nO – Bílina 8:4 (kon.)
Písek – Klatovy 6:7 (kon.) | Jindř. Hradec – Havlíčkův Brod 1:2 (po pr.) | Nový Jičín – Opava 6:5 (po pr.)
SHK Hodonín – Mor. Budějovice 4:5 (kon.) | Technika Brno – Břeclav 4:3 (kon.) | SK Karviná – Kopřivnice 3:1 (kon.)
Poruba 2011 – Frýdek-M. 3:2 (1:0 po s.n.) | Kolín – Nymburk 4:2 (kon.)
konec
HC Technika Brno
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
HC Lvi Fosfa Břeclav
Středa 07.10.2015, 18:00 • Hokejová hala dětí a mládeže • 2. liga skupina Východ • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:43
    Technika právě vstřelila branku!

    Druhý gól v přesilovce pět na tři si dnes připisuje DAVID HAVÍŘ, kterému nedělá problém prostřelit hradbu těl. Po nahrávce od Habrovce tak vystřeluje svému týmu vedení. Asistence: Jan Habrovec.
     
    34:17
    Břeclav právě vstřelila branku!

    Přeci jen se hostům podařilo přesilovku využít. Tři rychlé rány již byli na Nováka moc, při té poslední mu puk vypadl z výstroje a HYNEK GRUNWALD srovnává svou druhou brankou v zápase stav. Asistence: Daniel Vachutka.
     
    20:28
    Technika právě vstřelila branku!

    A dvojnásobná početní výhoda je využita. DAVID HAVÍŘ po nahrávce od Jurči prostřelil dělovkou od modré vše, co mu stálo v cestě a vrací domácím vedení. Asistence: Petr Jurča, Jan Habrovec.
     
    17:22
    Břeclav právě vstřelila branku!

    A ta je bleskurychle využita. Jurča se vrací z trestné lavice nevesele, jelikož výhodu jednoho muže v poli dokázal po nahrávce od Svobody využít LUKÁŠ NOVÁČEK. Puk prostřelil až za Novákova záda a srovnává krok s domácím celkem. Asistence: Adam Svoboda.
     
    10:08
    Technika právě vstřelila branku!

    Neskutečný tlak brněnského útoku nakonec končí brankou. Benýšek nejprve nahrával do prázdné brány Bočkovi, který prázdnou bránu netrefil, načež zkusil nahrát na druhého spoluhráče z útoku. PETR JURČA nekompromisně odkrytou část klece trefil a posílá Techniku do vedení. Asistence: Karel Benýšek, Jan Habrovec.
     
    05:30
    Technika právě vstřelila branku!

    Brňanům se krátkou přesilovku využít nepodařilo, což jim ale vůbec nevadí. Svůj trumf v podobě gólu z hole JAKUBA KADLECE si totiž Vysokoškoláci načasovali až na okamžik, kdy Vachutka skákal na led. Gerža se na zemi natahoval pro puk marně. Asistence: Jan Habrovec.
     
    03:42
    Břeclav právě vstřelila branku!

    Miklík dojel s pukem ze svého pásma až za modrou čáru. Odtud se puk dostal na HYNKA GRUNWALDA, který krásnou, tvrdou ranou, která cinkla o břevno, posílá k radosti hostujících fanoušků Břeclav do vedení. Asistence: Martin Miklík, Martin Červenka.

    Dominik Turan

    Branky a nahrávky: 6. Kadlec (Habrovec), 11. Jurča (Benýšek, Habrovec), 21. Havíř (Jurča, Habrovec), 54. Havíř (Habrovec) – 4. Grunwald (Miklík, Červenka), 18. Nováček (Svoboda), 35. Grunwald (Vachutka)


    HC Technika Brno: Novák (Jekel) – Habrovec (C), Strýček, Navrátil, Koukal, Šidák, Sedlák, Havíř (A)– Boček, Jurča, Brzobohatý P., Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek (A), Heža, Kadlec, Brzobohatý M., Polesný, Crhák. Trenér: Roman Kaňkovský.
    HC Lvi Fosfa Břeclav: Gerža (Šurý) – Miklík (A), Kupčík, Vlček, Směřička, Haman, Svoboda, Zítka – Červenka (C), Vaculín, Vachutka, Tobola, Zháňal (A), Grünwald, Uhlík, Nováček, Flora, Průdek, Lašák, Buhaj. Trenér: Michal Konečný.

    Rozhodčí: Kopeček – Polák, Rampír
    bahis siteleri