Michalovce – Detva 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Bardejov – Trnava 4:1 (kon.)
Topoľčany – Humenné 4:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Nové Zámky 1:2 (kon.) | Senica – Prešov 3:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
HK Detva
sk Středa 07.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po zápase napokon do šatní odchádzajú s úsmevom na perách hostia, ktorí zdolali Michalovce najtesnejším rozdielom 3:4. Detva sa nevzdala napriek tomu, že po prvej tretine prehrávala 2:0. Vývoj zápasu dokázala otočiť vo svoj prospech, v závere stretnutia vyhrávala už 2:4, no tri sekundy pred koncom na záverečných 3:4 znižoval domáci útočník Juraj Faith.
    Hostia sa tak so ziskom 18 bodov automaticky posúvajú na štvrtú priečku pred 15-bodové Michalovce.
    Na záver vás pozýva sledovať ďalšie stretnutia I. ligy, ktoré sa začali o 18:00 hod. Zápasy Bardejov – Trnava, Topoľčany – Humenné, Považská Bystrica – Nové Zámky a Senica – Prešov sú ešte v plnom prúde.
    Ďakujeme za pozornosť. (19:18:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    Dukla Michalovce dala gól!
    A predsa to Michalovčanom ešte padlo. Tri sekundy pred záverečnou sirénou na 3:4 znižuje najproduktívnejší hráč domácich JURAJ FAITH. Asistencie si pripisuje bek Voronov a skúsený harcovník Peter Klouda.
     
    58:55
    V závere zápasu sa Michalovčania snažia spraviť niečo s výsledkom, no v prípade presného zásahu by šlo zrejme už len o kozmetickú úpravu výsledku.
     
    56:29
    Všetko nasvedčuje tomu, že Detva dnes dokráča bezpečne za tromi bodmi.
     
    54:31
    Detva dala gól!
    A toto je azda posledný klinec do rakvy Michaloviec. Necelých šesť minút pred koncom stretnutia posiela do dvojgólového vedenia Detvu obranca IVAN ZORVAN.
     
    53:31
    Ani túto príležitosť na vyrovnanie ale domáci nevyužili a Lukáš Bambúch sa vracia na ľad.
     
    51:31
    Gólové manko teraz budú môcť domáci zmazať. Na trestnú lavicu smeruje Lukáš Bambúch, ktorý tam strávi najbližšie dve minúty.
     
    50:55
    Ani po týchto vylúčeniach sa skóre nemení a Detva vstupuje do posledných desiatich minút stretnutia s jednogólovým náskokom.
     
    48:55
    Hostia ale početnú výhodu o jedného muža nedohrajú. Po 65 sekundách na trestnej lavici Fedorka doplní Graham. Oba tímy tak budú hrať so štyrmi hráčmi, v čase 49:50 budú mať domáci výhodu početnej výhode o jedného muža 55 sekúnd.
     
    47:50
    Michalovce sa ale v najbližších dvoch minútach budú musieť brániť. Na trestnú lavicu si za smolné vyhodenie puku za mantinel sadá Fedorko.
     
    47:43
    Michalovce sa snažia presadiť v ofenzíve, no defenzíva Detvy na čele so spoľahlivým brankárom Patrikom Polcom zatiaľ úspešne odoláva všetkých akciám domáceho celku.
     
    45:17
    Čas na výsledkovej tabuli rýchlo pribúda, čo vyhovuje predovšetkým hosťom, ktorí necelých pätnásť minút pred koncom stretnutia vedú o jeden gól.
     
    43:52
    V prvých tridsiatich minútach zápasu sme diváci v Michalovciach videli až štyri góly. V druhej polovici stretnutia už strelci tak úspešní nie sú a zatiaľ sa od 30. minúte presadiť dokázal len hosťujúci Graham.
     
    41:28
    Po dvoch tretinách boli strelecky aktívnejší domáci hráči, ktorí vyslali na súperovu bránu 25 pukov. Detva ohrozila Okoličányho v bráne celkom 22-krát.
     
    40:40
    Tretia tretina dnešného zápasu sa začala. Domáci hokejisti Michaloviec sa v nej budú snažiť zmazať jednogólové manko, ktoré si Detva vypracovala v druhej tretine vďaka trom gólom v priebehu šestnástich minút.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V závere druhej tretiny sa už nič vážne neudialo. Hostia zdolali Michalovce v druhom dejstve rozdielom triedy 3:0 a do kabín tak idú s jednogólovým náskokom, ktorý Detve vydobyl presným zásahom z 36. minúty David Graham.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:50
    Hostia prečkali početnú výhodu Michaloviec a v závere druhej tretiny budú za rovnovážneho stavu na ľade hájiť jednogólové vedenie.
     
    36:57
    Za rovnaký priestupok ako Srnka na trestnú lavicu Michaloviec putuje najproduktívnejší hráč Dukly Juraj Faith. Dukla bude hrať so 4 hráčmi, Detva sa bude brániť v trojici.
     
    36:57
    K Mačkovičovi si na lavicu hanbu sadá aj Branislav Srnka za seknutie.
     
    36:38
    Michalovce budú mať príležitosť na vyrovnanie. Na trestnú lavicu si za držanie na dve minúty sadá Adrián Mačkovič.
     
    35:05
    Detva dala gól!
    Je to neuveriteľné, no hostia z Detvy behom deviatich minút dokázali zmazať dvojgólové manko a po šestnástich minútach, ktoré sa odohrali v druhej tretine už vedú o jeden gól. Tretí gól hostí v zápase strieľa DAVID GRAHAM, ktorému "nabíjali" Branden Parkhouse a Dominik Kanaet. Tento útočný trojlístok hostí je zároveň najproduktívnejšou a najnebezpečnejšou formáciou Detvy.
     
    32:58
    Do konca druhej tretiny ostáva dostatok času na to, aby jeden zo súperov strhol zápas na svoju stranu. Pokúšať sa o to budú oba tímy. Tento duel je priamy súbojom o štvrtú priečku v tabuľke.
     
    31:45
    Druhá polovica druhej tretiny sa nesie v pokojnom duchu a na piaty gól v stretnutí zatiaľ márne čakáme. Proti sebe dnes nastupuje najlepší útok I. ligy proti druhej najlepšej obrane súťaže. V dnešnom súboji zatiaľ víťazí ofenzívny hokej. V prvej polovici stretnutia sme videli štyri góly.
     
    30:00
    To, čo sa podarilo domácim v prvej tretine, keď strelili dva góly za jedenásť minút sa hosťom z Detvy podarilo za úvodných deväť minút druhého dejstva. V polovici zápasu tak máme nerozhodný stav 2:2 a v druhej polhodine hry sa hokejoví priaznivci v Michalovciach ešte majú na čo tešiť!
     
    28:16
    Detva dala gól!
    A to prichádza z hokejky BRANISLAVA SRNKU, ktorý zužitkoval prihrávku Rastislava Gašpara a v 29. minúte sa začína odznova. Asistenciu si pri tomto presnom zásahu pripísal aj útočník Martin Hajnik.
     
    25:05
    Po rýchlom schladení domácich gólom hostí sa oba tímy dostávajú do tempa. Zatiaľ čo Michalovčania sa snažia o prinavrátenie dvojgólového náskoku, Detva bojuje o vyrovnanie.
     
    23:48
    V prvej tretine sa zdalo, že Michalovce budú po dvoch góloch neohrozene kráčať za trojbodovým ziskom, no opak je pravdou. Detva znížila a zápas dostal okamžite nový náboj.
     
    22:10
    Detva sa hneď v úvode druhej tretiny dokázala vrátiť do zápasu a zásluhou šikovného Rusa Nikonova strelila kontaktný gól.
     
    21:50
    Detva dala gól!
    Domáci priaznivci očakávali tretí gól v sieti Detvy, no napokon puk zo svätyne vyťahoval domáci gólman Okoličány, ktorého prekonal mladý Rus VLADIMIR NIKONOV. Asistencie pri tomto góle si pripísali Lukáš Říha a Slavomír Buda.
     
    20:30
    Začala sa nám druhá tretina dnešného stretnutia, v ktorom po úvodnej dvadsaťminútovke ved Michalovčania 2:0 a v druhej tretine budú hrať ešte 70 sekúnd presilovú hru.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina dnešného stretnutia patrila domácim hráčom, ktorí vďaka Banovskému a Schnellymu strelili v úvodných jedenástich minútach dva góly a do kabín sa tak ide za stavu 2:0 pre domácich, ktorí svoje vedenie budú môcť v úvode tretiny ešte navýšiť, keďže Detva bude v druhom dejstve hrať po vylúčení Fekiača ešte 70 sekúnd v oslabení.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:10
    Záver prvej tretiny bude patriť domácim hráčom, ktorí budú hrať po vylúčení Fekiača v početnej prevahe o jedného muža. Hosťujúci hráč zinkasoval rovnako osobný desaťminútový trest.
     
    18:05
    Do konca prvej dvadsaťminútovky ostávajú necelé dve minúty. Domáci hráči naďalej vedú 2:0.
     
    16:17
    A na tretí gól v zápase diváci na zimnom štadióne Michaloviec zatiaľ márne čakajú. Domáca Dukla kontroluje dvojgólové vedenie a hostia sa zatiaľ strelecky presadiť nedokázali.
     
    14:29
    Po dvoch góloch Michaloviec sa tempo hry trochu ustálilo a Dukla sa bude v záverečných piatich minútach úvodnej tretiny snažiť predovšetkým ustrážiť dvojgólové vedenie.
     
    12:23
    A na trestnú lavicu si napokon okrem Sládka sadá aj domáci hráč Čížek, ktorý bol vylúčený za sekanie a taktiež za šarvátku so spomínaným hráčom Detvy a rovnako dostal taktiež osobný desaťminútový trest. V hre sa bude pokračovať v rovnovážnom stave.
     
    12:23
    Jozef Sládok si za faul lakťom sadá na trestnú lavicu. Michalovce budú hrať druhú presilovú hru v dnešnom zápase. Hosťujúci hráč teraz previedol nešportový zákrok, navyše sa pobil a od hlavného rozhodcu Husára dostáva aj desaťminútový osobný trest.
     
    11:50
    Dukla Michalovce od úvodu zápasu kontroluje hru, po jedenástich minútach si vypracovala dvojgólový náskok a výrazne sa tak priblížila trojbodovému zisku. Pred nami je ešte vyše 45 minút hry a Detva ešte bude mať šancu na zvrat v zápase.
     
    10:25
    Dukla Michalovce dala gól!
    A Dukla strieľa už 45. gól v sezóne. Strelecky sa presadiť dokázala štvrtá formácia domácich, keď svoj prvý gól v sezóne strieľa MARTIN SCHNELLY. Ivan Fedorko zaznamenáva pri tomto góle svoju štvrtú asistenciu v sezóne 2015/2016.
     
    9:48
    Michalovce sa v prvých ôsmich kolách môžu popýšiť najlepším útokom. Ofenzíva Dukly nastrieľala svojim súperom do začiatku dnešného súboja už 43 gólov.
     
    8:27
    A Detva sa úspešne ubránila. Parkhouse je už späť na ľade. Ďalej sa bude pokračovať v hre 5 na 5.
     
    7:07
    Detva zažíva krušné chvíle, no zatiaľ sa úspešne bráni, hostia sa ale budú brániť ešte 80 sekúnd.
     
    6:27
    A prvú presilovú hru v zápase si zahrajú aj domáci hokejisti. Na trestnej lavici už sedí 27-ročný Američan Branden Parkhouse, ktorý je s ôsmimi kanadskými bodmi za bilanciu 4+4 druhým najproduktívnejším hráčom Detvy. Najbližšie dve minúty ale bude svojmu tímu na ľade za sekanie chýbať.
     
    4:25
    Michalovce v piatej minúte vedú 1:0 vďaka rýchlemu gólu Tomáša Banovského, čo by znamenalo, že sa svojmu dnešnému súperovi v tabuľke vzdialia na rozdiel troch bodov. Detva má však o jeden odohraný zápas menej – zatiaľ čo domáci už absolvovali duel so slovenskou "dvadsiatkou," hostia odohrajú vložené stretnutie až 22. novembra.
     
    3:10
    A domáci hráči hrajú v plnom počte. Presilovú hru Detvy sa im podarilo prečkať.
     
    2:10
    Hráči Michaloviec zatiaľ úspešne odolávajú a napriek početnej nevýhode ostáva stav nezmenený.
     
    1:10
    Hostia budú mať príležitosť na vyrovnanie. Za hákovanie si na trestnú lavicu sadá Michalovčan Vladimír Urban.
     
    0:47
    Dukla Michalovce dala gól!
    A Michalovce hneď v úvode zápasu otvárajú skóre. V 47. sekunde sa strelecky presadil najlepší strelec domáceho celku TOMÁŠ BANOVSKÝ, ktorý zužitkoval prihrávku Petra Kloudu a prvá formácia Dukly sa presadzuje hneď v prvej minúte.
     
    0:30
    V bráne dnes proti sebe nastúpia Dávid Okoličány a Patrik Polc. Štatistiky je na tom lepšie v úvode sezóny hosťujúci brankár, ktorý má 92,74% úspešnosť zásahov a Detvu doviedol k štyrom víťazstvám. Domáci brankár Okoličány má v štatistikách pripísaných už päť víťazstiev, no jeho percentuálna úspešnosť dosahuje zatiaľ chabých 90,94%.
     
    0:05
    Práve sa začalo stretnutie 9. kola 1. slovenskej hokejovej ligy, v ktorom štvrté Michalovce hostia na domácom ľade tabuľkového suseda z Detvy. Oba tímy majú na svojom konte po 15 bodov, no domáci hráči vďaka lepšiemu skóre okupujú štvrtú priečku.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00 a my vám z neho prinesieme informácie o zmenách stavu..

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 1. Banovský (Klouda), 11. Schnelly (Fedorko), 60. Faith (Voronov, Klouda) – 22. Nikonov (Říha, Buda), 29. Srnka (Gašpar, Hajnik), 36. Graham (Parkhouse, Kanaet), 55. Zorvan (Kanaet)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Voronov, Hančák, Urban, Šangin, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Hinďoš, Drotár, Lučnikov – Čížek, Huňady, Bezák – Schelly, Fedorko, Gavula. Tréner: Štefan Tóth
    HK Detva: Polc – Mačkovič, Busilko, Sládok, Zorvan, Predajniansky, Bambúch, Lunter – Graham, Kanaet, Parkhouse – Gašpar, Srnka, Hajnik – Buda, Fekiač, Nikonov – Říha, Balko, Blaško. Tréner: Miroslav Ihnačák

    Rozhodčí: Husár – Riš, Korba

    Diváci: 527
    bahis siteleri