Michalovce – Detva 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Bardejov – Trnava 4:1 (kon.)
Topoľčany – Humenné 4:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Nové Zámky 1:2 (kon.) | Senica – Prešov 3:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
HK Detva
sk Středa 07.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Dukla Michalovce dala gól!
    A predsa to Michalovčanom ešte padlo. Tri sekundy pred záverečnou sirénou na 3:4 znižuje najproduktívnejší hráč domácich JURAJ FAITH. Asistencie si pripisuje bek Voronov a skúsený harcovník Peter Klouda.
     
    54:31
    Detva dala gól!
    A toto je azda posledný klinec do rakvy Michaloviec. Necelých šesť minút pred koncom stretnutia posiela do dvojgólového vedenia Detvu obranca IVAN ZORVAN.
     
    35:05
    Detva dala gól!
    Je to neuveriteľné, no hostia z Detvy behom deviatich minút dokázali zmazať dvojgólové manko a po šestnástich minútach, ktoré sa odohrali v druhej tretine už vedú o jeden gól. Tretí gól hostí v zápase strieľa DAVID GRAHAM, ktorému "nabíjali" Branden Parkhouse a Dominik Kanaet. Tento útočný trojlístok hostí je zároveň najproduktívnejšou a najnebezpečnejšou formáciou Detvy.
     
    28:16
    Detva dala gól!
    A to prichádza z hokejky BRANISLAVA SRNKU, ktorý zužitkoval prihrávku Rastislava Gašpara a v 29. minúte sa začína odznova. Asistenciu si pri tomto presnom zásahu pripísal aj útočník Martin Hajnik.
     
    21:50
    Detva dala gól!
    Domáci priaznivci očakávali tretí gól v sieti Detvy, no napokon puk zo svätyne vyťahoval domáci gólman Okoličány, ktorého prekonal mladý Rus VLADIMIR NIKONOV. Asistencie pri tomto góle si pripísali Lukáš Říha a Slavomír Buda.
     
    10:25
    Dukla Michalovce dala gól!
    A Dukla strieľa už 45. gól v sezóne. Strelecky sa presadiť dokázala štvrtá formácia domácich, keď svoj prvý gól v sezóne strieľa MARTIN SCHNELLY. Ivan Fedorko zaznamenáva pri tomto góle svoju štvrtú asistenciu v sezóne 2015/2016.
     
    0:47
    Dukla Michalovce dala gól!
    A Michalovce hneď v úvode zápasu otvárajú skóre. V 47. sekunde sa strelecky presadil najlepší strelec domáceho celku TOMÁŠ BANOVSKÝ, ktorý zužitkoval prihrávku Petra Kloudu a prvá formácia Dukly sa presadzuje hneď v prvej minúte.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 1. Banovský (Klouda), 11. Schnelly (Fedorko), 60. Faith (Voronov, Klouda) – 22. Nikonov (Říha, Buda), 29. Srnka (Gašpar, Hajnik), 36. Graham (Parkhouse, Kanaet), 55. Zorvan (Kanaet)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Voronov, Hančák, Urban, Šangin, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Hinďoš, Drotár, Lučnikov – Čížek, Huňady, Bezák – Schelly, Fedorko, Gavula. Tréner: Štefan Tóth
    HK Detva: Polc – Mačkovič, Busilko, Sládok, Zorvan, Predajniansky, Bambúch, Lunter – Graham, Kanaet, Parkhouse – Gašpar, Srnka, Hajnik – Buda, Fekiač, Nikonov – Říha, Balko, Blaško. Tréner: Miroslav Ihnačák

    Rozhodčí: Husár – Riš, Korba

    Diváci: 527
    bahis siteleri