Michalovce – Detva 3:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 6:1 (kon.) | Bardejov – Trnava 4:1 (kon.)
Topoľčany – Humenné 4:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Nové Zámky 1:2 (kon.) | Senica – Prešov 3:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
HK Detva
sk Středa 07.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:31
    Gólové manko teraz budú môcť domáci zmazať. Na trestnú lavicu smeruje Lukáš Bambúch, ktorý tam strávi najbližšie dve minúty.
     
    48:55
    Hostia ale početnú výhodu o jedného muža nedohrajú. Po 65 sekundách na trestnej lavici Fedorka doplní Graham. Oba tímy tak budú hrať so štyrmi hráčmi, v čase 49:50 budú mať domáci výhodu početnej výhode o jedného muža 55 sekúnd.
     
    47:50
    Michalovce sa ale v najbližších dvoch minútach budú musieť brániť. Na trestnú lavicu si za smolné vyhodenie puku za mantinel sadá Fedorko.
     
    36:57
    Za rovnaký priestupok ako Srnka na trestnú lavicu Michaloviec putuje najproduktívnejší hráč Dukly Juraj Faith. Dukla bude hrať so 4 hráčmi, Detva sa bude brániť v trojici.
     
    36:57
    K Mačkovičovi si na lavicu hanbu sadá aj Branislav Srnka za seknutie.
     
    36:38
    Michalovce budú mať príležitosť na vyrovnanie. Na trestnú lavicu si za držanie na dve minúty sadá Adrián Mačkovič.
     
    19:10
    Záver prvej tretiny bude patriť domácim hráčom, ktorí budú hrať po vylúčení Fekiača v početnej prevahe o jedného muža. Hosťujúci hráč zinkasoval rovnako osobný desaťminútový trest.
     
    12:23
    A na trestnú lavicu si napokon okrem Sládka sadá aj domáci hráč Čížek, ktorý bol vylúčený za sekanie a taktiež za šarvátku so spomínaným hráčom Detvy a rovnako dostal taktiež osobný desaťminútový trest. V hre sa bude pokračovať v rovnovážnom stave.
     
    12:23
    Jozef Sládok si za faul lakťom sadá na trestnú lavicu. Michalovce budú hrať druhú presilovú hru v dnešnom zápase. Hosťujúci hráč teraz previedol nešportový zákrok, navyše sa pobil a od hlavného rozhodcu Husára dostáva aj desaťminútový osobný trest.
     
    6:27
    A prvú presilovú hru v zápase si zahrajú aj domáci hokejisti. Na trestnej lavici už sedí 27-ročný Američan Branden Parkhouse, ktorý je s ôsmimi kanadskými bodmi za bilanciu 4+4 druhým najproduktívnejším hráčom Detvy. Najbližšie dve minúty ale bude svojmu tímu na ľade za sekanie chýbať.
     
    1:10
    Hostia budú mať príležitosť na vyrovnanie. Za hákovanie si na trestnú lavicu sadá Michalovčan Vladimír Urban.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 1. Banovský (Klouda), 11. Schnelly (Fedorko), 60. Faith (Voronov, Klouda) – 22. Nikonov (Říha, Buda), 29. Srnka (Gašpar, Hajnik), 36. Graham (Parkhouse, Kanaet), 55. Zorvan (Kanaet)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Voronov, Hančák, Urban, Šangin, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Hinďoš, Drotár, Lučnikov – Čížek, Huňady, Bezák – Schelly, Fedorko, Gavula. Tréner: Štefan Tóth
    HK Detva: Polc – Mačkovič, Busilko, Sládok, Zorvan, Predajniansky, Bambúch, Lunter – Graham, Kanaet, Parkhouse – Gašpar, Srnka, Hajnik – Buda, Fekiač, Nikonov – Říha, Balko, Blaško. Tréner: Miroslav Ihnačák

    Rozhodčí: Husár – Riš, Korba

    Diváci: 527
    bahis siteleri