Chomutov – Olomouc 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 6:1 (kon.) | Sparta – Vítkovice 3:2 (kon.)
Kladno – Jihlava 6:3 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 3:2 (3:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Třinec 1:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
6:1 (3:0, 3:0, 0:1)
Berani Zlín
Pátek 09.10.2015, 17:30DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Bárdoš jel sám na Barvíka, který se ale vyznamenal!
     
    59:26
    Zřejmě poslední vyloučení dnešního utkání, které si na konto připíše Petr Ujfaluši. Dvě minuty za sekání.
     
    53:48
    Již poněkolikáté dnes na trestnou míří Roman Kosorin, tentokrát na dvě minuty za sekání.
     
    48:56
    Tak to je neskutečné! Domácí trestná lavice se vyprázdnila, když v jednu dobu na ní byli až čtyři hráči Litvínova, teď na ní přijíždí další. Dvě minuty na trestné lavici si odsedí Tomáš Kučera za sekání.
     
    47:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Patrik Spěšný přichází o druhé čisté konto v řadě. MICHAL STUCHLÍK parádně trefil víko brány od modré čáry a Zlín koriguje na 1:6. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    46:56
    Vostárek odjíždí na tretsnou lavici za nedovolené bránění, na trestnou jede také Filip Stiska. Zlín hraje klasickou přesilovku.
     
    46:27
    Menší rozmíška před Spěšným a opět se vylučuje. Na jedné straně Martin Franc, na druhé Roman Kosorin.
     
    46:10
    Petr Ujfaluši odjíždí na trestnou lavici za podražení, s úsměvem a slovy "potřetí mi šlápl na hokejku".
     
    44:45
    No tak to byl parádní obranný zákrok! Josef Stříbrný si počkal na vyhozený kotouč a upaloval sám na Barvíka. Jenže než stihl zakončit, skočil mu pod nohy Jakub Sirota a odpálil mu kotouč z čepele.
     
    43:25
    Kristian Reichel nestihl zakončit, jelikož byl do ruky seknut Michalem Kovaříkem, který si za to také odsedí dvě minuty na lavici hanby.
     
    39:23
    David Šesták trefil tvrdě Lanku a jde pykat. Za zásah do oblasti hlavy a krku si na trestné lavici odsedí 2+10 minuty.
     
    38:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel, Litvínovští válcují svého soupeře. DAVID VOSTÁREK nevěděl co s pukem, a tak ho nahodil na bránu. Ten k překvapení všech prošel až za záda Barvíka a Zlínští jsou zralý na ručník. Asistence: Josef Jícha.
     
    35:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A "bůr" je na světě! Letní posila domácích Martin Franc od mantinelu poslal kotouč na hůl JOSEFA JÍCHY, který dokázal z bezprostřední blízkosti propálit brankáře Zlína. Asistence: Martin Franc.
     
    34:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak do už začíná být trochu debakl, Litvínovští totiž opět skórují a vedou již o čtyři branky. Šesták se odvážně pustil do útoku, zadovkou následně přenechal kotouč TOMÁŠI KUČEROVI, který tvrdou ranou pod betonem Barvíka poprvé překonal tohoto gólmana. Asistence: David Šesták.
     
    29:16
    Josef Stříbrný se na ledě dlouho neohřál, když se opět provinil sekáním a Zlín si zahraje další přesilovku.
     
    28:15
    Litvínovští oslabení přečkali, Stříbrný se vrací na led a začíná klasická hra pět proti pěti.
     
    26:15
    No, to si domácí dvojnásobnou přesilovku příliš neužili. Josef Stříbrný se snažil aktivně napadat, a při snaze vyšťourat puk se provinil sekáním. Litvínovští tak budou hrát ještě minutu přesilovku 4 na 3, a pak si klasickou přesilovku zahrají minutu hráči Zlína.
     
    25:08
    Kučera se chystal ke střele, jenže byl podražen Romanem Kosorinou a domácí měli výhodu. V ní se Zlínští provinili podruhé, když se Michal Stuchlík provinil také podražením, a tak Litvínov bude hrát dvě minuty dvojnásobnou přesilovou hru!
     
    23:25
    Obrovská šance domácích zůstala nevyužita! Josef Stříbrný v úniku dva na jednoho oslovil Kristiana Reichla, který měl volnou střeleckou pozici. Jeho rána zápěstím ovšem zasáhla pouze rameno Barvíka, který si připisuje první ostřejší zákrok v dnešním utkání.
     
    Zlín střídá do druhé třetiny gólmana. Místo v brankovišti zaujme místo Ondřeje Halody ADAM BARVÍK.
     
    17:24
    Zlínští mají možnost na návrat do utkání. Jan Chmelař nešikovně vyhodil kotouč mimo ledovou plochu, za což si odsedí dvě minuty na trestné lavici za zdržování hry.
     
    16:55
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostům se nedaří a Litvínovští na ledě dominují! Petr Ujfaluši zadovkou oslovil KRISTIANA REICHLA, ten tvrdě vypálil a kotouč skrz Halodovu výstroj prošel do brány. Asistence: Petr Ujfaluši, Martin Brejžek.
     
    13:13
    Litvínov právě vstřelil branku!
    No vida, Litvínov se dostává do dvoubrankového vedení! Březák pěknou průnikovou přihrávkou oslovil JAROSLAVA ŠIMEČKA, který jel sám na Halodu. Domácí forvard si s touto šancí věděl rady, když naznačením rameny poslal Halodu na druhou stranu a s klidem zakončil do odkryté brány. Asistence: Jakub Březák.
     
    09:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání! Jan Bárdoš našel před bránou JANA CHMELAŘE, který svižnou ranou po ledě mezi betony Halody posílá svůj tým do jednobrankového vedení. Asistence: Jan Bárdoš.
     
    04:07
    Chmelař se probíjel k hostující bráně, přičemž byl faulován, a jeho tým si tak zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za držení protihráče na trestné lavici si osedí Roman Kosorin (ZLN).
     
    Z dnešního utkání vám budeme přinášet informace pouze o všech důležitých situacích, které se odehrají.

    Děkujeme za pochopení.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 10. Chmelař (Bárdoš), 14. Šimeček (Březák), 17. Reichel (Ujfaluši, Brejžek), 35. Kučera (Šesták), 36. Jícha (Franc), 39. Vostárek (Jícha) – 48. Stuchlík (Karafiát)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Franc, Šesták, Březák, Brzek, Brejžek, Vostárek – Kučera, Havelka, Reichel, Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Najman, Šimeček.
    Berani Zlín: Haloda (21. Barvík) – Kosorin, Sirota, Kužílek, Váňa, Stuchlík, Schmeid, Kolařík – Hlaváč, Gago, Lainka, Stiska, Peška, Horváth, Vyoral, Karafiát, Strmiska, Hladiš, Hořanský.
    bahis siteleri