SK Karviná – Poruba 2:4 (kon.) | Uničov – SHK Hodonín 1:14 (kon.) | PZ Kladno – Ústí n/L 3:6 (kon.)
Letňany – Karlovy Vary B 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – HC Boskovice 15:0 (kon.) | Přerov – Warriors Brno 3:2 (po s.n.)
Hvězda Praha – Most 3:5 (kon.) | Klášterec nO – Kobra 6:5 (kon.) | Tábor – Chrudim 1:4 (kon.)
Prostějov – Uh.Brod 5:4 (kon.) | Krkonoše – V.Popovice 8:5 (kon.) | Kolín – Jindř. Hradec 6:2 (kon.)
Opava – Vsetín 7:4 (kon.) | Písek – Třebíč 3:2 (po s.n.) | Havířov – Frýdek-M. 7:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
7:3 (3:1, 1:1, 3:1)
HC Frýdek-Místek
Neděle 11.10.2015, 19:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    53:51
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov přidává sedmou branku v utkání. Trochu z ničeho nic se ocitl před Šekulou zcela sám DOMINIK SCHMIED, který se trefil mezi betony. Zásadní práci, ale udělal Dobrzynski, který tam puk dostal.
    Asistence: Patryk Dobrzynski.
     
    50:02
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní souhra havířovského útoku. JAN ŠMÍD dostal puk velmi přesně na čepel od Ericha Polaka, následně se trefil přesvědčivě do horní části branky a nedal přesunujícímu se Šekulovi šanci zasáhnout. Brankář Frýdku se také na své spoluhráče zlobí, jelikož to nebylo poprvé, kdy si špatně pokryli havířovské hráče.
    Asistence: Erich Polak.
     
    48:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se dokázal i do třetice urvat do dvoubrankového vedení! Šmíd dokázal využít další chyby Frýdku na modré a šel sám s PATRYKEM DOBRZYNSKIM na jediného obránce. Šmíd si jej natáhl na sebe a vyslal na střed hřiště přihrávku Dobrzynskému, který prostřelil Šekulu mezi betony.
    Asistence: Jan Šmíd, Erich Polak.
     
    43:21
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš. Naopak je to právě Frýdek, který se dokázal prosadit. KRYŠTOF RYHALA se na druhé straně z rychlého protiútoku dostal ke střele z mezikruží, kterou propálil Sonnka.
    Asistence: Marek Carbol.
     
    34:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Parádní jízda havířovského JANA ŠMÍDA, který si nejprve udělal z hráčů hostů kužely a následně se dostal na hranici kruhů, odkud vyslal na Šekulu překvapivou střelu. Puk prošel kolem levého betonu až do branky, Šmíd mířil velmi chytře na dřevěnou nohu.
    Asistence: Adam Heinzl.
     
    31:44
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak i Frýdek-Místek bude mít v zápise o utkání uvedenou branku ve vlastním oslabení. Zaváhání na modré čáře dokázal využít KRYŠTOF RYHALA, který ujel havířovské obraně i dojíždějícímu Chrobočkovi a prosadil se střelou mezi betony Sonnka, kterému tam puk někde prošel.
    Bez asistence.
     
    16:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov je za svou aktivitu také právem odměněn. Lukáš Bednář šel v rychlém kontru ve dvojici s RICHARDEM POLAKEM, kterému poslal dobrou přihrávku a ten ihned zakončil. Brankář Šekula byl bez šancí proti nepokrytému Polakovi.
    Asistence: Lukáš Bednář, David Chroboček.
     
    13:17
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdečtí se dostávají ke snížení stavu utkání. JAN CARBOL si najel s pukem na levý kruh a vyzkoušel pozornost Sonnka, kterému puk prošel kolem levého betonu až na zadní tyčku do branky. Překvapivá střela, ale o to více přesná byla.
    Asistence: Kryštof Ryhala.
     
    10:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov ne jen, že dokázal využít přesilovku, ale dokonce i přidává branku ve vlastním oslabení! Puk vypíchnul u mantinelu Bednář, zíkal ho a vyslal dopředu dobře najetého RICHARDA POLAKA, který ujel všem a zakončil po naznačení blafáku přesnou střelou, která šla do branky i s brankářem Šekulou.
    Asistence: Lukáš Bednář.
     
    07:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Pouhých devět sekund stačilo Havířovu k tomu, aby využil svou první početní výhodu v utkání. Puk dostal v útočné třetině DAVID CHROBOČEK na vrchol levého kruhu a svou střelu zápěstím umístil přesně k tyči frýdecké branky.
    Asistence: Lukáš Bednář, Erich Polak.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 8. Chroboček (Bednář, Polak E.), 11. Polak R. (Bednář), 17. Polak R. (Bednář, Chroboček), 35. Šmíd (Heinzl), 49. Dobrzynski (Šmíd, Polak E.), 51. Šmíd (Polak E.), 54. Schmied (Dobrzynski) – 14. Carbol J. (Ryhala), 32. Ryhala, 44. Ryhala (Carbol M.)


    AZ Havířov: Sonnek (Turšner) – Heinzl, Trombík, Bednář, Chroboček, Mrowiec, Chujac – Stoklásek, Baláž, Polak R., Dobrzynski, Polak E., Šmíd, Peterka, Němec, Stružík, Schmied
    HC Frýdek-Místek: Šekula – Flaksa, Skalický, Káňa, Csapai, Flegr, Škubala – Dubčák, Carbol M., Ryhala, Carbol J., Daron, Flok, Sztwiertnia, Heralí, Ondráček, Zberovský
    bahis siteleri