Vsetín – Opava 3:0 (kon.) | Řisuty – Pelhřimov 6:1 (kon.) | Kobra – Sokolov 3:5 (kon.)
Nový Jičín – SHK Hodonín 3:2 (kon.) | Technika Brno – Mor. Budějovice 4:3 (3:2 po s.n.) | SK Karviná – Val. Meziříčí 2:1 (kon.)
Poruba 2011 – Břeclav 3:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kopřivnice 7:1 (kon.)
po s.n. (3:2)
HC Technika Brno
4:3 (0:2, 2:0, 1:1 - 0:0)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Středa 14.10.2015, 18:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Technika Brno.
    Rozhodující gól si připisuje Jan Sedlák a Technika získává bod navíc.
     
    58:14
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika opět vyrovnává dnešní utkání. Karel Benýšek uspěl v rychlostním souboji s budějovickými obránci a předložil kotouč mezi kruhy MICHALU BRZOBOHATÉMU, který prostřelil Máje zpoza obránce mezi betony. Asistence: Karel Benýšek.
     
    44:24
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra je využita. TOMÁŠ PELIKÁN se ujal kotouče poté, co se odrazil od Jekela, počkal si až brněnský gólman půjde na zem a poslal puk přímo pod horní tyč. Asistence: Jan Trojan, Filip Matějka.
     
    22:20
    Technika právě vstřelila branku!
    Jako bych to přivolal. Za obranu Žihadel se dostal JIŘÍ ČTVRTNÍČEK a tvrdou střelou před břevno nedal Májovi šanci. Hlavní trenér hostujícího celku si raději bere oddechový čas. Asistence: Adam Šidák.
     
    20:52
    Technika právě vstřelila branku!
    Vysokoškolácí snižují! Májovi se odrazil kotouč od betonu a na nejlepším místě stál JAN BOČEK, který černý nesmysl zametl za jeho záda. Asistence: Adam Šidák, Jiří Čtvrtníček.
     
    09:45
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Žihadla vedou již o dvě branky! Matějka s LUKÁŠEM HAVLEM se dostali do přečíslení dvou na jediného obránce. První jmenovaný poslal kotouč ideálně na hůl svého spoluhráče a Jekel neměl nárok s jeho střelou cokoliv udělat. Asistence: Filip Matějka, Jan Trojan.
     
    02:00
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    To je nástup Žihadel jako hrom. Z prvního výletu do útočného pásma se hned žlutočerní prosazují. Po pěkném pasu se z prostoru mezi kruhy prosazuje PETR KRUTIŠ. Asistence: Lukáš Paták, David Horký.

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 21. Boček (Šidák, Čtvrtníček), 23. Čtvrtníček (Šidák), 59. M. Brzobohatý (Benýšek), rozh. náj. Sedlák – 2. Krutiš (Paták, Horký), 10. Havel (Matějka, Trojan), 45. Pelikán (Trojan, Matějka)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Stehlík (TEC)
    1:1   Sechovec (MBU)
    2. série:
    1:1   M. Brzobohatý (TEC)
    1:1   Havel (MBU)
    3. série:
    2:1   Sedlák (TEC)
    2:2   Matějka (MBU)
    4. série:
    2:2   Sechovec (MBU)
    2:2   Stehlík (TEC)
    5. série:
    2:2   Matějka (MBU)
    3:2   Sedlák (TEC)


    HC Technika Brno: Jekel (Šalena) – Strýček, Navrátil, Koukal, Šidák, Sedlák, Havíř, Vrba, Habrovec (C) – Boček, Jurča, P. Brzobohatý, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Heža, Kadlec, M. Brzobohatý, Polesný, Crhák.
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Šťastný (od 19. Máj) – Sobotka, Pelikán, Sechovec, Forman, Peroutka, Latner, Randa – Rytnauer (C), Krutiš, Havel, Pěška, Mikeš, Paták, Trojan, Juráň, Vlašín, Lupač, Horký, Matějka.

    Rozhodčí: Kašík – Vožda, Zedník
    bahis siteleri