Olomouc – Č. Budějovice 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Jihlava 0:1 (kon.) | Zlín – Sparta 5:7 (kon.)
HC Plzeň – Slavia 4:3 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 7:2 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 2:5 (kon.) | K. Vary – Kladno 7:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:4 (0:2, 1:1, 1:1)
HC Motor České Budějovice
Sobota 17.10.2015, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto. Olomoucký brankář se nepochopil se střídačkou, nebo ta pozdě reagovala. Pospíšil už se chystal opustit svou svatyni, hosté se ale dostali do útoku a než se Pospíšil stihl vrátit poslal puk do opuštěné klece ONDŘEJ ŠULEK. Asistence: Jakub Šuhaj, Jakub Doktor.
     
    52:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky. Napodruhé dokázal střelou z levé strany překonat hostujícího brankáře JAKUB MÜLLER, který si tak připisuje svůj první gól a zároveň první bod v sezóně. Asistence: Dominik Marek, Miroslav Kuba.
     
    33:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci snižují. Kohouti si několikrát prohodili puk a JAKUB HEŽA nakonec dokázal prostřelit hostujícího brankáře. Asistence: Jan Kropáč, Jiří Kališ.
     
    26:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ve vlastním oslabení ujel domácí obraně MAREK SLOBODA, který obhodil posledního hráče a trefil se kolem bližší tyče až za záda Šoustala. Asistence: Dominik Točík.
     
    12:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovickým se střelba brzy po buly vyplácí. Po vhazování před olomouckou bránou dostal kotouč mezi tři tyče PAVEL SAMOHEJL. Asistence: Jakub Šuhaj, Petr Panáček.
     
    12:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté otevírají skóre utkání! Rychlou střelou se prezentoval DOMINIK TOČÍK. Šoustal se po puku natahoval marně. Asistence: Ondřej Šulek.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 34. Heža (Kropáč, Kališ), 53. Müller (Marek, Kuba) – 13. Točík (Šulek), 13. Samohejl (Šuhaj, Panáček), 27. Sloboda (Točík), 60. Šulek (Šuhaj, Doktor)


    HC Olomouc: Šoustal (34. Pospíšil) – Nesvadba (C), Spurný, Klvaňa, Metelka, Kališ, Škoda – Heža, Kropáč, Beták, Pavlovský, Horák, Ministr, Macuh, Marek, Konečný, Jeklič, Müller, Kuba.
    HC Motor České Budějovice: Kváča (Spáčil) – Svoboda, Farka, Matoušek, Žáček, Klinecký, Michal, Benda – Fencl, Doktor, Šuhaj, Sloboda, Samohejl, Točík, Šulek, Bárta F., Pixa, Panáček (C), Bárta J.

    Rozhodčí: Obadal – Axman, Novotný
    bahis siteleri