Olomouc – Č. Budějovice 2:4 (kon.) | HC Litvínov – Jihlava 0:1 (kon.) | Zlín – Sparta 5:7 (kon.)
HC Plzeň – Slavia 4:3 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 7:2 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 2:5 (kon.) | K. Vary – Kladno 7:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:7 (1:1, 1:5, 3:1)
HC Sparta Praha
Sobota 17.10.2015, 12:30DHL Extraliga juniorů • 14. kolo
Partner:
     
    59:53
    Sparta právě vstřelil branku!
    Hosté se ubránili a navíc JIŘÍ HOZÁK upravil výsledek gólem do prázdné branky. Asistence: Marek Györi.
     
    56:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí dotahují a závěr utkání bude ještě dramatický. Do úniku se dostal MICHAL GAGO, který pod tlakem obránce dokázal skórovat. Asistence: Daniel Gazda.
     
    53:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí snižují. JAN VYORAL podruhé v tomto utkání dokázal dotlačit svou dorážku brankáře Sparty. Asistence: Adam Hořanský, Vladimír Váňa.
     
    49:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra sice skončila, ale i tak se domácím povedlo snížit. VLADIMÍR VÁŇA si sjel před branku, kde dokázal umístit své zakončení nad padajícího brankáře Sparty. Asistence: Lukáš Horváth, Petr Strmiska.
     
    37:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedůraz v obranném pásmu vedl až k šesté brance Sparty. Akci hostů zakončil VOJTĚCH ZELEŇÁK. Asistence: Ondřej Procházka, Daniel Schwamberger.
     
    36:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vyloučený Hozák se vrátil do hry z trestné lavice a vybídl MARKA PULKRABA ke skórování. Přesná a navíc i efektivní akce hostů vede hosty k tříbrankovému vedení. Asistence: Jiří Hozák.
     
    35:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Sparty v oslabení zakončil TOMÁŠ JANDUS střelou nad rameno domácího brankáře. Asistence: Vojtěch Kulda.
     
    32:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po parádní akci DANIELA SCHWAMBERGERA, který se prokličkoval až před branku a bezpečně zakončil je stav nyní příznivější pro Spartu. Asistence: Ondřej Procházka, Patrik Kadeřávek.
     
    29:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    JIŘÍ HOZÁK se rozjel proti Halodovi a střelou pod vyrážečku zlínského brankáře a odrazem od tyče srovnává na 2:2.
     
    21:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácím se povedlo zužitkovat přesilovou hru a přetavit tlak ve vedoucí branku. JAN VYORAL si našel odražený kotouč a procpal jej za Choura. Asistence: Petr Lainka, Adam Hořanský.
     
    16:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Horváth vyslal do úniku PETRA STRMISKU, který zakličkoval před Chourem a srovnal na 1:1. Asistence: Lukáš Horváth, Filip Stiksa.
     
    02:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do útočného pásma. Kadeřávek viděl volného VOJTĚCHA KULDU, jenž kotouč pověsil pod víko zlínské branky. Asistence: Patrik Kadeřávek.

    David Šimon

    Branky a nahrávky: 17. Strmiska (Horváth, Stiksa), 22. Vyoral (Lainka, Hořanský), 50. Váňa (Horváth, Strmiska), 54. Vyoral (Hořanský, Váňa), 57. Gago (Gazda) – 3. Kulda (Kadeřávek), 30. Hozák (TS), 33. Schwamberger (Procházka O., Kadeřávek), 36. Jandus (Kulda), 37. Pulkrab (Hozák), 38. Zeleňák (Procházka O., Schwamberger), 60. Hozák (Györi)


    Berani Zlín: Haloda (od 41. Barvík) – Kosorin, Váňa, Stuchlík, Procházka P., Gazda, Kolařík – Hlaváč, Gago, Miko, Dalajka, Lainka, Stiksa, Peška, Horváth, Vyoral, Strmiska, Hladiš, Hořanský.
    HC Sparta Praha: Chour (Pírs) – Jandus, Knobloch, Bednárik, Kadeřávek, Duben, Zeleňák – Jandus, Lojka, Havel, Klindera, Györi, Kulda, Pulkrab, Schwamberger, Hozák, Sladkovský, Procházka O.

    Rozhodčí: Škach – Novák J., Novák Z.
    bahis siteleri