Kladno – Kadaň 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Slavia 3:1 (kon.) | Přerov – Třebíč 2:5 (kon.)
Šumperk – Most 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Jihlava 3:4 (kon.) | Litoměřice – Havířov 4:3 (2:1 po s.n.)
Prostějov – Motor ČB 4:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
3:4 (0:2, 0:2, 3:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 17.10.2015, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A je to jen a gól. Další branka Slovanu. Klozova rána se odrazila od brankáře Honzíka, který puk odrazil na JIŘÍHO RYSE, který se trefil přesně. A narodila se zápletka. Asistence: Jan Kloz, David Bernad.
     
    56:46
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ondřej Smetana zastavil puk na modré. Přihrál jej Davidu Tůmovi, který našel JAROSLAVA ROUBÍKA, který se trefil přesně. Asistence: David Tůma, Ondřej Smetana.
     
    46:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nádherná střela JANA POHLA znamená snížení na 1:4.Ujela se rána od modré čáry. Využitá přesilová hra domácích. Velkou úlohu sehrál přihrávající David Tůma. Asistence: David Tůma.
     
    30:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Martin Kohout našel křížnou přihrávkou ONDŘEJE ŠAFÁŘE, který krásnou střelou pod horní tyčku upravuje skóre na 4:0 z pohledu Dukly. Asistence: Martin Kohout, Filip Seman.
     
    21:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Michal Důras na útočné modré nahrál LUKÁŠI ANDĚLOVI, který měl dostatek prostoru na pohyb před branku i na zakončení. Soukup čekal střelu na vzdálenější tyč, hráč Dukly zakončil k té bližší. Asistence: Michal Důras, Tomáš Kaláb.
     
    19:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dvaadvacet sekund před koncem Slovan špatně střídal, čehož Dukla využila ke vstřelení branky. RICHARD DIVIŠ měl dostatek prostoru pro zakončení. Důležitou práci odvedli hráči, kteří nahrávali. Asistence: Alexej Alekseev, David Gríger.
     
    04:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Gól v přesilové hře znamená vedení hostů. TOMÁŠ KALÁB se prosazuje v dvojnásobné početní výhodě střelou od modré čáry. Asistence: Michal Důras, Filip Seman.
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 47. Pohl (Tůma), 57. Roubík (Tůma, Smetana), 58. Rys (Kloz, Bernad) – 5. Kaláb (Důras, Seman), 20. Diviš (Alekseev, Gríger), 22. Anděl (Důras, Kaláb), 31. Šafář (Kohout, Seman)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Habal) – Pohl, Smetana, Vágner,Bernad, Kurka, Hes, Zdvořáček – Tůma, Roubík, Merta – Rys, Melka, Kloz – Gengel, Kubica, Kuchler – Křivohlávek, Baránek, Navarra
    HC Dukla Jihlava: Honzík (Sáblík) – Štebih, Šafář, Kaláb, Dundáček, Šimek, Zadražil, Dobrovolný – Kohout, Seman, Diviš – Důras, Skořepa, Anděl – Březina, Melenovský, Jícha – Alekseev, Gríger, Harkabus

    Rozhodčí: Petružálek – Rozlílek, Toman
    bahis siteleri