Jihlava – Warriors Brno 4:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:6 (1:1, 3:3, 0:2)
HCM Warriors Brno
Sobota 17.10.2015, 16:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Žákovská liga - starší žáci • 9. kolo
Partner:
     
    59:16
    Marek Pavlas odchází na střídačku, Dukla to zkusí v šesti hráčích v poli.
     
    59:16
    Jihlava si bere 44 vteřin před koncem základní hrací doby oddechový čas.
     
    58:22
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Ani dneska to Dukle proti Warrioru nevyjde, to už je jasné. Do střely Koubka vložil mezi kruhy hůl NICO GEIDL a překonal bezmocného Pavlase. Útočník Warrioru si připisuje již čtvrtý gól dnešního duelu. Asistence: Dominik Koubek.
     
    56:54
    Zdá se, že je hotovo a Warrior porazí Duklu i podruhé v sezoně. Marian Havel (JIH) dostává dvě minuty za sporné podražení.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    56:05
    Navíc sami hrozí, jako nyní Kučera, který tváří v tvář po úniku nepřekonal dnes výborného Marka Pavlase.
     
    52:37
    Neskutečné, co hosté nedají, tohle by je mohlo mrzet. Lukáš Kučera se před brankou mohl zeptat Marka Pavlase, kam to chce, měl odkrytou téměř celou pravou polovinu branky, poslal po ledě puk k pravé tyči, kde byla připravena lapačka gólmana Dukly!
     
    51:11
    Naděje Dukly lehce utíná Tobias Adam, který se dopustil napadení.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    47:41
    Patrik Augusta před brankou chtěl střílet, byl v dobré pozici. Ve finální fázi však upadl a nedokázal usměrnit puk na branku.
     
    44:51
    Jihlava bude mít možnost srovnat stav, protože bude hrát přesilovku. Za nedovolené bránění jde ven Dominik Koubek.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    43:09
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení. Tentokrát se již Warrior z prostoru před brankou prosadil, když kotouč dorazil zblízka za záda Pavlase NICO GEIDL, jenž kompletuje hattrick. Asistence: Patrik Krška.
     
    42:25
    Snášel vystřelil z pravého kruhu po ledě k levé tyči, kde byl připravený beton Pavlase. Před brankou ještě dorážel Jakub Kos, jenže netrefil tři tyče.
     
    41:16
    Kaltounková našla z pravé strany parádním pasem před brankou volného Machovského, který místo zametení puku promáchnul do prázdna.
     
    36:16
    Tomáš Racek si po pravé straně hezkým průnikem sjel mezi kruhy a vystřelil. Atanasiadis znovu výborným zákrokem zabránil gólu. Oba muži v masce nyní své týmy pořádně drží!
     
    34:37
    Gólové šance se střídají jak na běžícím pásu. Z levé strany si sjel před branku Jakub Kos. Vypálil na vzdálenější tyč, kde Pavlas předvedl další dobrý zákrok, tentokrát levým betonem.
     
    33:21
    Kristýna Kaltounková mohla domácím vrátit vedení. Nakopla turbodiesel, přešla přes hráče soupeře a dostala se k Atanasiadisovi, jenže ten její střelu do horní části branky výborně zneškodnil.
     
    32:06
    Hosté se znovu mohli dostat do vedení. Před brankou byl zcela volný Patrik Krška, jenž si počkal, vystřelil a ...? Marek Pavlas fantasticky zneškodnil jeho pokus.
     
    31:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je znovu srovnáno. Kaltounková poslala před branku puk na MATYÁŠE MACHOVSKÉHO, který zblízka propálil gólmana. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    30:09
    Ve stejném čase dochází k tradičnímu střídání v domácí svatyni. Filipa Krejčího nahrazuje Marek Pavlas.
     
    30:09
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Také Warrior otáčí stav zápasu, když znovu z prostoru mezi kruhy vypálil naprosto přesně NICO GEIDL a Krejčí na jeho pokus nestačil zareagovat. Asistence: Martin Snášel.
     
    27:03
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Vedení vydrželo Dukle jen čtyřicet vteřin po tom, co NICO GEIDL napřáhl z pravé strany a trefil se pod horní tyčku Krejčího. Bez asistence.
     
    26:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava otáčí stav zápasu a poprvé se dostává do vedení. KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ si z levé strany sjela k levé tyči, kde uplatnila důraz a zblízka poslala kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    25:35
    V oslabení se mohl prosadit Nico Geidl, který si po pasu z pravé strany sjel před branku, byl sám u levé tyče Krejčího a zamířil těsně vedle tyče pravé.
     
    24:10
    Nedovolené bránění. Tímto přestupkem se provinil střelec druhé branky Warrioru Dominik Kourek a jde ven.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    22:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava bleskově srovnává stav a znovu je to z protiútoku. Augusta poslal přesný pas na TOMÁŠE NOSKA. Už se zdálo, že si bek Dukly sjel hodně před Atanasiadise, jenže udělal to geniálně – trefil se pod víko. Asistence: Patrik Augusta jr.
     
    22:04
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hosté jdou znovu do vedení, když jejich tlak od úvodního hvizdu druhé periody zužitkoval DOMINIK KOUBEK skrytou střelou z pravé strany. Asistence: Lukáš Marčík.
     
    19:55
    Nechybělo moc, aby zcela volný Havel zasunul puk k levé tyči za záda Atanasiadise, ale těsně netrefil branku.
     
    17:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se prosazuje z rychlého protiútoku. Havel vyslal do brejku MATYÁŠE MENŠÍKA, jenž zkusil kličku do forhendu a zakončil přesně k levé tyči kolem padajícího Atanasiadise. Asistence: Marián Havel.
     
    09:30
    Patrik Krška se dostal do rychlého úniku, ve kterém se natlačil přes obránce na branku. Zblízka Krejčího nepřekonal a ani hosté dorážet nemohli, protože sekání se dopustil Marek Chvátal (JIH).

    Na vyloučení: 2-1.
     
    09:10
    Přesilovka hostí dlouho netrvala, protože Tadeáš Kuchař dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    08:51
    První přesilová hra je tu, zahraje si jí Warrior Brno. Kristýna Kaltounková (JIH) dostává dvě minuty za vražení na hrazení.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    08:40
    Patrik Čermák výborně vybojoval kotouč a vystřelil z mezikruží. Atanasiadis se znovu překonal a chytil jeho pokus, stejně jako dorážku Havla. Gól Čermáka do prázdné klece nemohl být uznán, protože předtím byla hra přerušena.
     
    06:25
    Kaltounková vybojovala na obranné modré puk, udělala pár rychlých kroků a pokusila se o únik, jenže si puk dala hodně od sebe. Ke kotouči se dostal Marian Havel, ale zblízka nedokázal překonat Atanasiadise. Následovala dorážka Dukly v podání Kristýny Kaltounkové, ani ta však nebyla úspěšná a k další dorážce se kvůli menšímu faulu nedostala. Ale nevylučuje se.
     
    04:44
    Vzápětí vystřelil z prostoru mezi kruhy znovu Nico Geidl a jeho střela končí na horní tyči, Krejčí promáchl lapačkou do prázdna.
     
    02:30
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hosté se při dalším útoku znovu dostali před Krejčího a nyní se již radují. Po přihrávce Kubíčka se zblízka trefil MAXIM MASTIČ, jehož střela lízla tyč a skončila v síti. Asistence: Tomáš Kubíček.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 18. Menšík (Havel), 23. Nosek (Augusta), 27. Kaltounková, 32. Machovský (Kaltounková) – 3. Mastič (Kubíček), 23. Koubek (Marčík), 28. Geidl, 31. Geidl (Snášel), 44. Geidl (Krška), 59. Geidl (Koubek)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (31. Pavlas) – Chvátal, Brož, Nosek, Poledna, Dúška, Moravec – Menšík, Čermák, Havel – Kaltounková, Machovský, Adam – Augusta, Kochrda, Racek. Trenér: Martin Pykal
    HCM Warriors Brno: Atanasiadis (D. Geidl) – Vaněk, Chocholouš, Koubek, Mahdal, Kuchař, Drábek – Snášel, Kos, Krška, Sedlák, N. Geidl, Kučera, Kubíček, Mastič, Marčík, Kourek.
    bahis siteleri