Chabarovsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Novokuzněck – Minsk 3:4 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Barys 1:2 (kon.) | Viťaz – Omsk 3:1 (kon.)
HC Slovan – Jekatěrinburg 4:3 (2:0 po s.n.) | Záhřeb – Chanty-Mansijsk 6:7 (1:2 po s.n.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 19.10.2015, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dinamo Moskva nedokázal udržet jednobrankové vedení, a s Barysem Astana prohrál 1:2!

    První třetina dnešního utkání nabídla velmi rychlý hokej. Domácí celek měl sice převahu, nicméně jeho soupeř byl rovněž nebezpečný. Dvě velké šance měl ve 13. minutě domácí tým, kdy jel na Laca sám nejdříve Kokarev, a poté i Galimov. Ani jeden se však prosadit neodokázal. To se podařilo až Matu Robinsonovi, který v závěru poslal domácí do vedení!

    Druhá třetina bohužel branku nenabídla, nicméně jsme se rozhodně nenudili. Ve 25. minutě měl velkou příležitost hostující Romano, který však nedokázal překonat Lazušina. Následně měla Astana přesilovou hru, která byla velmi povedená, nicméně domácí brankář dnes podává velmi dobrý výkon.

    Ve třetí třetině se však Astaně podařilo vyrovnat, když se trefil Vadim Krasnoslobodcev. Hned poté navíc trefil břevno Puškarjov! Hosté se však dočkali v 52. minutě, z rychlého protiútoku se trefil Nigel Dawis. V závěru se ještě domácí pokoušeli o vyrovnání, avšak marně.

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Ján Laco (AST) – 33 zásahů, úspěšnost zákroků 97,06%

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (20:47:33)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Jednu sekundu před koncem vyhodila Astana kotouč na zakázané uvolnění! Bude se ještě vhazovat před brankou Jána Laca!
     
    59:37
    Zajímavý průnik do pásma podnikl Alexej Cvetkov. Jeho následná přihrávka na Baranceva však přesná nebyla!
     
    59:09
    Výbornou práci však odvedl Brandon Bochenski, kterému se podařilo dostat kotouč do středního pásma!
     
    58:51
    Obrovský závar před brankou Jána Laca! Nejdříve střílel z pravé strany Gorovikov, jehož ránu slovenský brankář vyrazil pouze před sebe. Poté se pokoušeli dorážet Kokarev i Pestuško. Laco však dokázal udržet kotouč pod svou lapačkou! Domácí kouč si bere oddechový čas!
     
    58:26
    Drahocenné vteřiny v útočném pásmu ušetřil útočník Konstantin Romanov! Lazušin následně po ztrátě hostujícího útočníka míří na střídačku!
     
    57:59
    Roman Savčenko se opět dostal ke kotouči v rohu kluziště, a dokázal ho poslat tak chytře, že skončil v útočném pásmu, a zakázané uvolnění z toho není.
     
    57:14
    Do útočného pásma nahazoval kotouč domácí Ilja Nikulin. Kotouč však poslal zpět do středního pásma pohotový obránce Dallman. Nikulin s ním najel zpět do pásma, avšak v tomto případě z toho byl ofsajd!
     
    56:29
    První formace domácího celku opět kombinovala v útočném pásmu. Po zpětné přihrávce Pestuška vypálil Gorovikov, nicméně Laco dokázal střelu vyrazit!
     
    55:51
    Roman Savčenko se dostal za vlastní brankou ke kotouči, a dokázal najít ve středním pásmu Žajlauova. Ten následně vyslal ostrou ránu, kterou srazil do ochranné sítě Lazušin.
     
    55:18
    Po nahození Mata Robinsona od modré čáry se kotouč před brankou odrazil na hůl Jurije Babenka, který však branku slovenského brankáře minul!
     
    54:46
    Astana se však rozhodně neschovává vzadu v obraně! Do rychlého protiútoku vyrazil Jevgenij Rymarev, který vzal celou akci na sebe, najel mezi kruhy, a vystřelil. Jeho střela však skončila těsně mimo!
     
    54:14
    Tentokrát se dostal z levé straně ke střele hostující Alexander Osipov, který však ostrou ranou Jána Laca nepřekonal!
     
    53:46
    Konstantin Gorovikov poslal zpáteční přihrávku k obránci Nikulinovi, kterému přeskočil kotouč hůl, a mířil k brance Lazušina. Ruský brankář byl však pozorný!
     
    52:50
    Na druhé straně zahrozil hostující Konstantin Romanov, který se dostal ke střele z mezikruží. Jeho střela však neměla gólové parametry.
     
    52:19
    Mohlo být hned vyrovnáno! Domácí kapitán Jurij Babenko se dostal před brankou ke střele, která skončila na tyči. Kotouč se následně odrazil od betonu Laca, a mířil za brankovou čáru. Slovenský brankář však skvěle zareagoval!
    Nigel DAWIS - 1:2

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Robinson (Pestuško) – 47. Krasnoslobodcev (Žajlauov), 52. Dawis


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šarjačenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Osipov, Korjagin, Barancev – Kokarev, Gorovikov (A), Pestuško – Karsums, Cvetkov (A), Galimov – Babenko (C), Volkov, Brjukvin – Filatov, Tereščenko, Pilipenko – Tarasov
    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov (A), Litviněnko, Ellerby, Trjasunov, Rjaspajev – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Žajlauov, St.Pierre, Krasnoblodcev – Puškarjov, Romanov, Jevdokimov – Poliščuk, Grenc, Rjamarev

    Rozhodčí: Vasiljev, Ščenjov – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri