Chabarovsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Novokuzněck – Minsk 3:4 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Barys 1:2 (kon.) | Viťaz – Omsk 3:1 (kon.)
HC Slovan – Jekatěrinburg 4:3 (2:0 po s.n.) | Záhřeb – Chanty-Mansijsk 6:7 (1:2 po s.n.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 19.10.2015, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Dinamo Moskva nedokázal udržet jednobrankové vedení, a s Barysem Astana prohrál 1:2!

    První třetina dnešního utkání nabídla velmi rychlý hokej. Domácí celek měl sice převahu, nicméně jeho soupeř byl rovněž nebezpečný. Dvě velké šance měl ve 13. minutě domácí tým, kdy jel na Laca sám nejdříve Kokarev, a poté i Galimov. Ani jeden se však prosadit neodokázal. To se podařilo až Matu Robinsonovi, který v závěru poslal domácí do vedení!

    Druhá třetina bohužel branku nenabídla, nicméně jsme se rozhodně nenudili. Ve 25. minutě měl velkou příležitost hostující Romano, který však nedokázal překonat Lazušina. Následně měla Astana přesilovou hru, která byla velmi povedená, nicméně domácí brankář dnes podává velmi dobrý výkon.

    Ve třetí třetině se však Astaně podařilo vyrovnat, když se trefil Vadim Krasnoslobodcev. Hned poté navíc trefil břevno Puškarjov! Hosté se však dočkali v 52. minutě, z rychlého protiútoku se trefil Nigel Dawis. V závěru se ještě domácí pokoušeli o vyrovnání, avšak marně.

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Ján Laco (AST) – 33 zásahů, úspěšnost zákroků 97,06%

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (20:47:33)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Jednu sekundu před koncem vyhodila Astana kotouč na zakázané uvolnění! Bude se ještě vhazovat před brankou Jána Laca!
     
    59:37
    Zajímavý průnik do pásma podnikl Alexej Cvetkov. Jeho následná přihrávka na Baranceva však přesná nebyla!
     
    59:09
    Výbornou práci však odvedl Brandon Bochenski, kterému se podařilo dostat kotouč do středního pásma!
     
    58:51
    Obrovský závar před brankou Jána Laca! Nejdříve střílel z pravé strany Gorovikov, jehož ránu slovenský brankář vyrazil pouze před sebe. Poté se pokoušeli dorážet Kokarev i Pestuško. Laco však dokázal udržet kotouč pod svou lapačkou! Domácí kouč si bere oddechový čas!
     
    58:26
    Drahocenné vteřiny v útočném pásmu ušetřil útočník Konstantin Romanov! Lazušin následně po ztrátě hostujícího útočníka míří na střídačku!
     
    57:59
    Roman Savčenko se opět dostal ke kotouči v rohu kluziště, a dokázal ho poslat tak chytře, že skončil v útočném pásmu, a zakázané uvolnění z toho není.
     
    57:14
    Do útočného pásma nahazoval kotouč domácí Ilja Nikulin. Kotouč však poslal zpět do středního pásma pohotový obránce Dallman. Nikulin s ním najel zpět do pásma, avšak v tomto případě z toho byl ofsajd!
     
    56:29
    První formace domácího celku opět kombinovala v útočném pásmu. Po zpětné přihrávce Pestuška vypálil Gorovikov, nicméně Laco dokázal střelu vyrazit!
     
    55:51
    Roman Savčenko se dostal za vlastní brankou ke kotouči, a dokázal najít ve středním pásmu Žajlauova. Ten následně vyslal ostrou ránu, kterou srazil do ochranné sítě Lazušin.
     
    55:18
    Po nahození Mata Robinsona od modré čáry se kotouč před brankou odrazil na hůl Jurije Babenka, který však branku slovenského brankáře minul!
     
    54:46
    Astana se však rozhodně neschovává vzadu v obraně! Do rychlého protiútoku vyrazil Jevgenij Rymarev, který vzal celou akci na sebe, najel mezi kruhy, a vystřelil. Jeho střela však skončila těsně mimo!
     
    54:14
    Tentokrát se dostal z levé straně ke střele hostující Alexander Osipov, který však ostrou ranou Jána Laca nepřekonal!
     
    53:46
    Konstantin Gorovikov poslal zpáteční přihrávku k obránci Nikulinovi, kterému přeskočil kotouč hůl, a mířil k brance Lazušina. Ruský brankář byl však pozorný!
     
    52:50
    Na druhé straně zahrozil hostující Konstantin Romanov, který se dostal ke střele z mezikruží. Jeho střela však neměla gólové parametry.
     
    52:19
    Mohlo být hned vyrovnáno! Domácí kapitán Jurij Babenko se dostal před brankou ke střele, která skončila na tyči. Kotouč se následně odrazil od betonu Laca, a mířil za brankovou čáru. Slovenský brankář však skvěle zareagoval!
    Nigel DAWIS - 1:2
     
    51:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana otáčí průběh dnešního utkání! Velkou chybu udělal v útočné polovině obránce Nikulin, který nezachytil přihrávku od Pestuška, a Astana se dostala do protiútoku. NIGEL DAWIS vzal akci na sebe, a poslal kotouč přesně k tyči! Asistence:
     
    51:31
    Domácí Alexej Tereščenko dostal hodně prostoru na pravé straně, nicméně jeho následný postup zastavil Lundin, který se výborně vrátil!
     
    50:59
    Do velké šance se dostal hostující Konstantin Romanov, který se dostal ke kotouči po chybě Nikulina. Jeho následnou střelu však dokázal lapit Lazušin!
     
    50:01
    Dinamo se pokoušelo přejít přes modoru čáru, nicméně to příliš nevyšlo, a čárový rozhodčí odpískal ofsajd!
     
    49:38
    Mat Robinson obkroužil branku Astany, a následně vyslal prudkou střelu. Tu však zablokoval hostující obránce, který stál před brankou!
     
    48:45
    Krásnou kombinaci v útočném pásmu předvedl domácí celek! Galimov poslal přihrávku na pravou stranu, odkud posílal kotouč před branku Karsmus. Do zakončení se dostal Cvetkov, který však Laca nepřekonal!
     
    48:16
    Teď se však na led dostala první formace domácích, která kombinovala v útočném pásmu. Ke střele z levé straně se dostal obránce Dmitrij Višněvskij, jehož ránu však lapil Laco!
     
    47:39
    Barys vyrovnávací branka rozhodně posílila, a kazašský celek se žene za vedoucí brankou! Dinamo v těchto chvílich příliš nestíhá.
     
    46:55
    Astana se mohla dokonce dostat do vedení! Savčenko zachránil situaci na modré čáře, a poslal kotouč Konstantinu Puškarjovi, jehož ránu však zastavilo břevno!
    Vadim KRASNOSLOBODCEV - 1:1
     
    46:27
    Astana právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Po levé straně se dostal do pásma Talgat Žlajlauov, který se zbavil obránce, a přihrávkou našel před brankou volného VADIMA KRASNOSLOBOCEVA, který i s trochou štěstí dostal kotouč do branky! Asistence: Talgat Žaljlauov
     
    46:10
    V útočném pásmu se dostal ke střele z otočky hostující Brandon Bocheski. Do jeho střely však lehl Nikulin, který kotouč zablokoval.
     
    45:17
    Po delší době musel hlavní rozhodčí opět přerušit hru. Z pravé strany vyslal střelecký pokus nejlepší nováček uplynulého týdne, Kirill Pilipenko!
     
    44:45
    Vladimir Brjukvin se dostal po pravé straně do pásma, a už si rovnal kotouč na střelu. Před domácího útočníka se však dostal Romanov, který ho obral o puk.
     
    44:02
    Domácí Dinamo své třetí oslabení zvládlo velmi dobře, a Korjagin je zpět na ledě. Astanu tato nevyužitá příležitost může ještě hodně mrzet.
     
    43:36
    Teď se však kazašský celek již dokázal dostat do útočné třetiny. Z hranice levého kruhu tvrdě vypálil Dustin Boyd, který však branku Lazušina minul!
     
    43:06
    Astaně se však nedaří dostat do útočného pásma, Dinamo skvěle brání modrou čáru, a polovinu přesilové hry je pryč!
     
    42:23
    Hned na úvod přesilové hry se Astana dostala kombinací do zakončení. Od modré vyslal tvrdou střelu Dallman, nicméě Lazušin vyrazil kotouč přímo na hokejku Višněvskije, který poslal kotouč do útočného pásma.
     
    42:00
    Na trestnou lavici mříí hostující Gleb Korjagin, který sekl hostujícího Talgata Žajlauova. Dinamo tak čekají horké chvilky!
     
    41:33
    Na druhé straně mohlo zahrozit také Dinamo, avšak Konstantinu Volkovi střela od modré vůbec nesedla, a Laco kotouč vyrazil betonem do rohu.
     
    40:52
    Roman Savčenko se vydal na útočný výlet po pravé straně, a na modré čáře se pokoušel uvolnit Nigela Dawise. Přihrávka na kanadského útočníka však neprošla.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina bohužel branku nenabídla, nicméně jsme se rozhodně nenudili. Ve 25. minutě měl velkou příležitost hostující Romano, který však nedokázal překonat Lazušina. Následně měla Astana přesilovou hru, která byla velmi povedená, nicméně domácí brankář dnes podává velmi dobrý výkon.

    Před třetí třetinou, která začne přibližně v 20:10, je tak stav 1:0 pro Dinamo, avšak rozhodnuto zdaleka není!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Výbornou obrannou práci odvedl Konstantin Volkov, který se dokázal obrat o kotouč Krasnoblodceva, a může postupovat vpřed.
     
    38:53
    Astana v závěru třetiny velmi sympaticky kombinovala v útočném pásmu, nicméně po souboji St.Pierra s Pestuškem kotouč vylétl do hlediště, a hlavní rozhodčí rozhodl, že se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    38:12
    Jurij Babenko se dostal ve středním pásmu k puku, nicméně raději přihrál zpět obránci Nikulinovi, který poslal kotouč na zakázané uvolnění.
     
    37:26
    Konstantin Romanov si nabruslil do útočného pásma po pravé straně, a pokoušel se vystřelit. Jeho následný pokus tečoval Višněvskij, a kotouč skončil ve vzduchu, ten si stáhl Lazušin!
     
    36:42
    Obránce Ilja Nikulin si nadělal problémy při vlastní rozehrávce, když jeho přihrávku tečoval napadající Bochenski. Ruský bek si následně však dokázal poradit.
     
    36:03
    Domácí kouč poslal na led čtvrtou formaci, která se dokázala dostat v útočném pásmu do krátké kombinace. Hostující hráči však skvěle přistupovali, a dokázali se dostat k puku.
     
    35:14
    Konstantin Romanov se hned po svém návratu z trestné lavice ke kotouči, nicméně jeho následný postup zastavil finský bek Hietanen.
     
    34:50
    Ilja Nikulin našel na pravé straně Konstantina Gorovikova, kterému však střela zprvní nesedla, a kotouč letěl nad branku Jána Laca.
     
    34:29
    Teď dostal na modré čáře dobrou přihrávku Ansel Galimov, který se dostal před obránce, a vystřelil. Slovenský brankář však puk za svá záda nepustil.
     
    34:03
    Po nepřesné přihrávce Denise Kokareva se dostal ke kotouči Justin Boyd, který neváhal, a poslal kotouč až k brance Lazušina.
     
    33:36
    Dinamo se zatím v úvodní přesilové hře příliš nedaří. Moskveský celek sice kombinoval v útočném pásmu, nicméně přihrávku Pestuška tečoval Dallman, a kotouč skončil v hledišti.
     
    32:55
    Přesilovou hru si následně zahraje i Dinamo! Za brankou poslal Konstantin Romanov k zemi Alexandera Osipova, a zcela zaslouženě odchází na trestnou lavici.
     
    32:40
    Barys pokračoval v aktivní hře v útočném pásmu, a za brankou operoval s kotoučem Semjonov. Kazašský obránce si vybruslil před branku, avšak do zakončení se nedostal.
     
    31:43
    V samotném závěru přesilové hry posílal nahození před branku Nigel Dawis, které tečoval Boyd. Kotouč však prolétl mimo branku.
     
    31:19
    Astaně zatím přesilová hra vychází skvěle. Žajlauov krásnou přihrávkou uvolnil na levé straně St.Pierra, jehož střelu však lapil výborný Lazušin!
     
    30:51
    Teď to udělal skvěle Nigel Dawis, který obešel Nikulina, a našel před brankou volného Bochenskiho. Americkému útočníkovi však nesedlo zakončení, a kotouč skončil mimo!
     
    30:31
    Na útočné modré si dokázal udělat prostor Mike Lundin, který vyslal hodně prudkou střelu, ta však prolétl nad brankou!
     
    29:47
    Denis Kokarev bránil Jánu Lacovi v pohybu v brankovišti, a dostáává dvě minuty! Barys Astana si tak zahraje druhou přesilovku v tomto zápase!
     
    29:09
    Na druhé straně se pokoušel odpovědět Barys! Damir Ryspajev vybojoval kotouč pro St.Pierra, jehož následnou ránu však tečoval do ochranné sítě Pestuško!
     
    28:36
    Aktivní Dinamo je v posledních minutách jednoznačně lepší. Tentokrát to od modré zkoušel Hietanen i Robinson. Ani jeden však nemířil přesně.
     
    27:45
    Z hranice levého kruhu ostře vypálil hostující Nigel Dawes. Zkušený kanadský útočník však mířil nad branku Alexandera Lazušina.
     
    27:19
    Dinamo pokračovalo v aktivní hře, a v útočném pásmu se dokázalo dostat do kombinace. Do zajímavé střelecké pozice se dostal Osipov, který však raději volil střelu.
     
    26:36
    Mat Robinson dostal od protihráčů hodně prostoru při rozehrávce. Jeho dlouhá přihrávka našla před modrou Karsumse, jehož další postup zastavil obránce Astany.
     
    25:59
    Nigel Dawes se dostal ke kotouči ve středním pásmu, a postupoval společně s Bochenskim dva na jednoho. Přihrávku kanadského útočníka však skvěle zablokoval obránce Nikulin!
     
    25:31
    Nigel Dawes podnikl zajímavý útočný průnik do útočného pásma, nicméně se do zakončení nedostal. Na druhé straně vystřelil Pestuško, který však slovenského brankáře nepřekonal.
     
    24:34
    Vladimir Brjukvin našel po levé straně do útočné pásma, a vyslal prudkou střelu zápěstím. Laco vyrazil kotouč před sebe, a k dorážce se dostal Volkov, i tuto střelu Laco vyrazil!
     
    24:06
    Konstantin Romanov dostal z pravého rohu přihrávku před branku od Romana Savčenko, nicméně jeho pohotovou střelu dokázal vyrazit Lazušin!
     
    23:31
    Z hodně velké dálky to zkoušel domácí obránce Mat Robinson, jehož ostrou střelu však Laco vyrazil do rohu kluziště.
     
    22:59
    Denis Kokarev dostal přihrávku od Nikulina na pravou stranu, vybruslil si na hranici pravého kruhu, a tvrdě vypálil. Pokus ruského útočníka však mířil nad branku!
     
    22:26
    Od domácí střídačky nahodil domácí Višněvskij kotouč před branku, kam si najel Karsums, ten kotouč lehce tečoval, nicméně jeho pokus letěl mimo branku!
     
    21:49
    Ruský obránce nabral rychlost, a ve středním pásmu křížnou přihrávkou uvolnil Kokareva. Jeho ostrou ránu však Laco dokázal vyrazit! Na druhé straně mířil na nahození Dallmana Bochenski, nicméně u kotouče byl první Lazušin.
     
    21:19
    Roman Savčenko zavezl kotouč do pásma, nicméně na jeho nahození za branku si nikdo nenajel, a kotouče se zmocnil domácí Gled Korjagin.
     
    20:29
    Následně vypálil od modré i Konstantin Gorovikov, jehož střelecký pokus však dokázal srazit do ochranné sítě hostující obránce.
     
    20:16
    První střelu druhé třetiny vyslal od modré domácí Dmitrij Višněvskij, jehož pokus však dokázal pokrýt Ján Laco.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina dnešního utkání nabídla velmi rychlý hokej. Domácí celek měl sice převahu, nicméně jeho soupeř byl rovněž nebezpečný. Dvě velké šance měl ve 13. minutě domácí tým, kdy jel na Laca sám nejdříve Kokarev, a poté i Galimov. Ani jeden se však prosadit neodokázal. To se podařilo až Matu Robinsonovi, který v závěru poslal domácí do vedení!

    Druhá třetina začne přibližně v 19:18!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:19
    Druhou branku domácího celku mohl obstarat domácí Ansel Galimov, který po skvělé přihrávce Nikulina postupoval sám na Laca. Tentokrát však slovenský brankář dokázal zasáhnout!
    Mat ROBINSON - 1:0
     
    18:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Favorit dnešního utkání jde v závěru první třetiny do zaslouženého vedení! Ve vlastní třetina se zmocnil kotouče Maxim Pestuško, který nabruslil po pravé straně do útočného pásma, a krásnou přihrávkou našel MATA ROBINSONA, který poslal kotouč za záda Jána Laca! Asistence: Maxim Pestuško
     
    17:44
    Višněvskij rozjel útočnou akci z vlastní třetiny, a přihrávkou se pokoušel najít ve středním pásmu Nikitu Filatova, tomu však nesedlo zpracování, a kotouč vylétl do hlediště.
     
    17:19
    Na druhé straně nahazoval kotouč před branku obránce Višněvskij. Jeho nahození se pokoušel tečovat Denis Kokarev, to se mu však nepodařilo.
     
    17:01
    Necelé tři minuty před koncem první třetiny vyhodil jeden z hostujících hráčů kotouč na zakázané uvolnění, a hra se stěhuje před Laca!
     
    16:29
    Roman Savčenko má dnes opravdu velké problémy s rozehrávkou. Kazašský obránce opět našel ve středním pásmu pouze svého protihráče.
     
    15:56
    Dinamo se nedokázalo prosadit na útočné polovině, a dopředu zamířila Astana. Nigel Dawis obkroužil branku, a z otočky vystřelil. Hra již před tím byla přerušena, neboť se v brankovišti nacházel Boyd!
     
    15:23
    Na led skočila domácí čtvrtá formace, která se dostala do kombinace v útočném pásmu. Za brankou operoval s pukem Nikita Filatov, který však svou přihrávkou před brankou nikoho nenašel.
     
    14:48
    Tentokrát od modré rozehrával Roman Savčenko, který však naprosto přesným pasem našel pouze domácího Denise Kokareva, který otáčí hru!
     
    14:19
    Při rozehrávce se dostal pod tlak Justin Boyd, který následně pokazil přihrávku, a kotouč si za brankou zpracoval Lazušina, který pomáhá obráncům s rozehrávkou.
     
    13:43
    Druhá formace Dinama zůstala na ledě, a dostala se do kombinace v útočném pásmu. Od modré zkoušel nahazovat na branku obránce Robinson, nicméně střela skončila mimo.
     
    12:57
    Do dalšího nájezdu na Laca se dostal domcáí Ansel Galimov, který však měl na zakončení hodně málo času, a slovenského brankáře překonat nedokázal!
     
    12:20
    Za obranou Astany zůstal nehlídaný Denis Kokarev, který po dobré přihrávce Nikulina mířil sám na Laca! Slovenský brankář však dokázal jeho prudké zakončení vyrazit!
     
    11:36
    Po velké chybě hostujícího obránce Dallmana se mohl dostat do šance Karsums. Lotyšského útočníka však velmi rychle napadal Lundin, a domácí hráč se ke střele nedostal.
     
    11:06
    Dobrou přihrávku na modrou čáru dostal Ilja Nikulin, který však v rozhodujícím okamžiku zlomil hůl!
     
    10:19
    Po dobrých šesti minutách se přerušuje hra, neboť přechod domácích hráčů přes branku rozhodně v pořádku nebyl. Následuje komerční přestávka.
     
    09:58
    Nepřesná rozehráva Dinama skončila v pásmu Astany. Ján Laco vyjel z branky, a pokoušel se dlouhou přihrávkou dostat kotouč na Puškarjova, ten byl však rychle napadán Korjaginem.
     
    09:19
    Ilja Nikulin dokázal udržet kotouč pro Višněvskije, který se pokoušel prudkou přihrávkou najít na modré Volkova. Tomu se však nepodařilo zpracování.
     
    08:43
    Roman Savčenko nejdříve chyboval na modré čáře, kde daroval kotouč Gorovikovi. Následně však kazašský obránce dobrou obrannou prací získal kotouč zpět.
     
    08:06
    Druhá formace Barysu byla na ledě opravdu dlouho, a tak Litviněnko ze středního pásma pouze nahodil kotouč na branku Lazušina, a celá formace střídá.
     
    07:26
    Dinamo však kotouč příliš dlouho na svých holích neudrželo, a dopředu míříili hosté. Kevin Dallman si udělal prostor na modré čáře, a vyslal tvrdou střelu, tu však zablokoval jeden z domácích hráčů.
     
    06:51
    V levém rohu se ocit při rozehrávce pod tlakem obránce Roman Savčenko, který poslal kotouč do středního pásma přesně na hůl Babenka.
     
    06:19
    U hostující střídačky domácí Korjagin tvrdě dohrál hostujícího Justina Boyda, který s bolestivou grimasou odchází na střídačku.
     
    05:33
    Dinamo zvládlo své první oslabení v tomto zápase na jedničku, a kromě střely Lundina svého soupeře prakticky k ničemu nepustilo.
     
    05:08
    Do útočného pásma mohl zavést kotouč Krasnoblodcev, avšak tomu nesedla na modré přihrávka od Lundina, a kotouč skončil ve středním pásmu.
     
    04:36
    Barysu se zatím probíhající přesilová hra příliš nedaří. Tentokrát postup kazašského celku přes modrou čáru zastavil ofsajd!
     
    04:13
    Hostující Mike Lundin nabruslil mezi kruhy, a dostal se i do zakončení. Střela amerického obránce však nemířila přesně.
     
    03:33
    V pravém rohu se dokázal uvolnit Vadim Krasnoblodcev, který se málem dostal i ke střele. Na poslední chvíli ho však zahákoval Hietanen, který odchází na trestnou lavici.
     
    03:12
    Za dlouhou přihrávkou Višněvskije míří domácí Denis Kokarev, před kterého se však dokázal dostat Dallman, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Hra se stěhuje před branku Lazušina.
     
    02:36
    Hostující Dmitrij Grenc se dokázal uvolnit mezi kruhy ze souboje s Tereščenkem, a z otočky vyslal přízemní střelu, tu však Lazušin dokázal vyrazit.
     
    02:03
    Kazašskému celku se teď příliš nepovedla rozehrávka, a přihrávka Romana Savčenka skončil na zakázaném uvolnění.
     
    01:36
    Domácí kapitán Babenko se uvolnil za mantinelem ze souboje s Litviněnkem, a mezi kruhy našel obránce Osipova. Tomu však střela nesedla, a kotouč skončil mimo branku.
     
    01:01
    Na druhé straně poprvé v tomto utkání zahrozila také Astana! Na levé straně se dokázal uvolnit Bochenski, který uvolnil Romana Savčenka, kterému však zablkoval hůl obránce!
     
    00:31
    Do utkání vstoupila lépe první formace domácího celku, která se dokázala usadit v útočném pásmu, následně však kotouč ztratil Kokarev.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Moskva: Lazušin (Šarjačenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Osipov, Korjagin, Barancev – Kokarev, Gorovikov (A), Pestuško – Karsums, Cvetkov (A), Galimov – Babenko (C), Volkov, Brjukvin – Filatov, Tereščenko, Pilipenko – Tarasov

    Barys Astana: Laco (Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov (A), Litviněnko, Ellerby, Trjasunov, Rjaspajev – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Žajlauov, St.Pierre, Krasnoblodcev – Puškarjov, Romanov, Jevdokimov – Poliščuk, Grenc, Rjamarev

    Rozhodčí: Vasiljev, Ščenjov – Metalnikov, Sirotkin.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Příjemný pondělní podvečer! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem osm utkání. My se společně zaměříme na soubouj Dinama Moskva s Barysem Astana. Úvodní vhazování je naplánováno v VTB Ice Palace v 18:30, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    DINAMO MOSKVA
    Moskveský celek zatím zažívá povedenou sezónu! Momentálně se nachází na čtvrté pozici se ziskem 41 bodů, Dinamo je jednoznačným kandidátem na postup do vyřazovacích bojů, a svěřenci Harijse Vitolinse k tomu mají skvěle nakročeno.

    Dinamo dnes sehraje čtvrté domácí utkání za sebou. Zatím všechny tři duely vyhrálo! Nejprve porazilo v domácím prostředí Avtomobilist 3:2. Následovalo utkání s Chanty-Mansijskem, který v letošní sezóně podává velmi dobré výkony, Dinamo však utkání zvládlo, a vyhrálo 2:0. V posledním utkání sehrál moskevský celek utkání s Omskem. Fanoušci ve VTB Ice Palace se bavili hokejem, a po základní hrací době bylo utkání 1:1, v prodloužení rozhodl domácí Višněvskij. I v dnešním utkání je Dinamo považováno za velkého favorita!
     
    BARYS ASTANA
    Kazašský celek zatím v letošní sezóně zůstává hodně za očekáním. Jediný kazašský klub v KHL se momentálně nachází až na dvanácté pozici ve Východní konferenci, na svém kontě má 26 bodů. Pokud Barys chce do play-off, bude muset hodně zabrat!

    Barys odehrál v domácím prostředí celkem čtyři zápasy s bilancí dvě výhry a dvě prohry. V posledním domácím zápase navíc prohrál s Amurem Chabarovsk 2:3. Poslední utkání odehrála Astana s Viťazem. Utkání dospělo až do nájezdů, ve kterých byl šťastnější domácí celek! Dnes Barys rozhodně nevstupuje do utkání v pozici favorita, nicméně může překvapit!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Robinson (Pestuško) – 47. Krasnoslobodcev (Žajlauov), 52. Dawis


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šarjačenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Osipov, Korjagin, Barancev – Kokarev, Gorovikov (A), Pestuško – Karsums, Cvetkov (A), Galimov – Babenko (C), Volkov, Brjukvin – Filatov, Tereščenko, Pilipenko – Tarasov
    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov (A), Litviněnko, Ellerby, Trjasunov, Rjaspajev – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Žajlauov, St.Pierre, Krasnoblodcev – Puškarjov, Romanov, Jevdokimov – Poliščuk, Grenc, Rjamarev

    Rozhodčí: Vasiljev, Ščenjov – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri