Chabarovsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Novokuzněck – Minsk 3:4 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Barys 1:2 (kon.) | Viťaz – Omsk 3:1 (kon.)
HC Slovan – Jekatěrinburg 4:3 (2:0 po s.n.) | Záhřeb – Chanty-Mansijsk 6:7 (1:2 po s.n.)
konec
Dynamo Moskva
1:2 (1:0, 0:0, 0:2)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 19.10.2015, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Výbornou práci však odvedl Brandon Bochenski, kterému se podařilo dostat kotouč do středního pásma!
     
    58:51
    Obrovský závar před brankou Jána Laca! Nejdříve střílel z pravé strany Gorovikov, jehož ránu slovenský brankář vyrazil pouze před sebe. Poté se pokoušeli dorážet Kokarev i Pestuško. Laco však dokázal udržet kotouč pod svou lapačkou! Domácí kouč si bere oddechový čas!
     
    55:18
    Po nahození Mata Robinsona od modré čáry se kotouč před brankou odrazil na hůl Jurije Babenka, který však branku slovenského brankáře minul!
     
    52:19
    Mohlo být hned vyrovnáno! Domácí kapitán Jurij Babenko se dostal před brankou ke střele, která skončila na tyči. Kotouč se následně odrazil od betonu Laca, a mířil za brankovou čáru. Slovenský brankář však skvěle zareagoval!
    Nigel DAWIS - 1:2
     
    51:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Astana otáčí průběh dnešního utkání! Velkou chybu udělal v útočné polovině obránce Nikulin, který nezachytil přihrávku od Pestuška, a Astana se dostala do protiútoku. NIGEL DAWIS vzal akci na sebe, a poslal kotouč přesně k tyči! Asistence:
     
    50:59
    Do velké šance se dostal hostující Konstantin Romanov, který se dostal ke kotouči po chybě Nikulina. Jeho následnou střelu však dokázal lapit Lazušin!
     
    48:45
    Krásnou kombinaci v útočném pásmu předvedl domácí celek! Galimov poslal přihrávku na pravou stranu, odkud posílal kotouč před branku Karsmus. Do zakončení se dostal Cvetkov, který však Laca nepřekonal!
     
    46:55
    Astana se mohla dokonce dostat do vedení! Savčenko zachránil situaci na modré čáře, a poslal kotouč Konstantinu Puškarjovi, jehož ránu však zastavilo břevno!
    Vadim KRASNOSLOBODCEV - 1:1
     
    46:27
    Astana právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Po levé straně se dostal do pásma Talgat Žlajlauov, který se zbavil obránce, a přihrávkou našel před brankou volného VADIMA KRASNOSLOBOCEVA, který i s trochou štěstí dostal kotouč do branky! Asistence: Talgat Žaljlauov
     
    42:00
    Na trestnou lavici mříí hostující Gleb Korjagin, který sekl hostujícího Talgata Žajlauova. Dinamo tak čekají horké chvilky!
     
    32:55
    Přesilovou hru si následně zahraje i Dinamo! Za brankou poslal Konstantin Romanov k zemi Alexandera Osipova, a zcela zaslouženě odchází na trestnou lavici.
     
    29:47
    Denis Kokarev bránil Jánu Lacovi v pohybu v brankovišti, a dostáává dvě minuty! Barys Astana si tak zahraje druhou přesilovku v tomto zápase!
     
    24:06
    Konstantin Romanov dostal z pravého rohu přihrávku před branku od Romana Savčenko, nicméně jeho pohotovou střelu dokázal vyrazit Lazušin!
     
    19:19
    Druhou branku domácího celku mohl obstarat domácí Ansel Galimov, který po skvělé přihrávce Nikulina postupoval sám na Laca. Tentokrát však slovenský brankář dokázal zasáhnout!
    Mat ROBINSON - 1:0
     
    18:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Favorit dnešního utkání jde v závěru první třetiny do zaslouženého vedení! Ve vlastní třetina se zmocnil kotouče Maxim Pestuško, který nabruslil po pravé straně do útočného pásma, a krásnou přihrávkou našel MATA ROBINSONA, který poslal kotouč za záda Jána Laca! Asistence: Maxim Pestuško
     
    12:57
    Do dalšího nájezdu na Laca se dostal domcáí Ansel Galimov, který však měl na zakončení hodně málo času, a slovenského brankáře překonat nedokázal!
     
    12:20
    Za obranou Astany zůstal nehlídaný Denis Kokarev, který po dobré přihrávce Nikulina mířil sám na Laca! Slovenský brankář však dokázal jeho prudké zakončení vyrazit!
     
    03:33
    V pravém rohu se dokázal uvolnit Vadim Krasnoblodcev, který se málem dostal i ke střele. Na poslední chvíli ho však zahákoval Hietanen, který odchází na trestnou lavici.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 19. Robinson (Pestuško) – 47. Krasnoslobodcev (Žajlauov), 52. Dawis


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šarjačenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Osipov, Korjagin, Barancev – Kokarev, Gorovikov (A), Pestuško – Karsums, Cvetkov (A), Galimov – Babenko (C), Volkov, Brjukvin – Filatov, Tereščenko, Pilipenko – Tarasov
    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Dallman (A), Lundin, Savčenko, Semjonov (A), Litviněnko, Ellerby, Trjasunov, Rjaspajev – Dawes, Boyd, Bochenski (C) – Žajlauov, St.Pierre, Krasnoblodcev – Puškarjov, Romanov, Jevdokimov – Poliščuk, Grenc, Rjamarev

    Rozhodčí: Vasiljev, Ščenjov – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri