Chabarovsk – Čerepovec 2:3 (kon.) | Vladivostok – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Novokuzněck – Minsk 3:4 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Barys 1:2 (kon.) | Viťaz – Omsk 3:1 (kon.)
HC Slovan – Jekatěrinburg 4:3 (2:0 po s.n.) | Záhřeb – Chanty-Mansijsk 6:7 (1:2 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Metallurg Novokuzněck
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:0)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 19.10.2015, 14:00 • Kuznetskie Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    A65:00 Andrej STĚPANOV - 3:4sn
     
    A65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dinamo Minsk.
    Autorem vítězné branky je ANDREJ STĚPANOV.
     
    0 - 1
    4. série
    0:1
    Andrej Stěpanov (MIN) propasíroval puk mezi Karejevovými betony a rozhodl o výhře svého týmu!
     
    62:15
    Neskutečný Karejev nyní zabránil hostům ve vítězných oslavách, když si dokázal poradit s dorážkou Kaljužného, jenž již zakončoval do odkryté domácí branky!
    58:43 Cade FAIRCHILD - 3:3
     
    58:43
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí to nakonec přeci jen dokázali, když jejich velký tlak přetavil ve vyrovnávací branku tvrdou ranou zpoza levého kruhu CADE FAIRCHILD! Bez asistence.
     
    58:20
    Domácí to zkouší bez brankáře!
     
    57:48
    Naprosto zbytečně najel Nikita Komarov (MIN) do domácího gólmana a krátce před koncem třetí třetiny oslabí svůj tým.
     
    57:16
    Nebezpečná akce v podání domácího týmu, když z levé strany Kazakov chytře poslal puk do skrumáže před brankou a Lalande měl co dělat, aby si na brankovišti puk našel!
     
    53:55
    Dnešní utkání sleduje 3.158 diváků.
     
    53:39
    Vůbec první vyloučení dnešního zápasu. Dmitrij Bujnickij (MIN) vyhodil kotouč mimo hrací plochu a dostává menší trest za zdržování hry.
    48:44 Alexandr PAVLOVIČ - 2:3
     
    48:44
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté znovu vedou! Obrana Metallurgu zcela pozapomněla na ALEXANDRA PAVLOVIČE, který si sjel mezi kruhy, dostal přesnou přihrávku od levého hrazení a rychlou střelou bez přípravy poslal puk k levé tyči domácí branky! Asistence: Paul Szczechura.
     
    46:36
    Komaristyj si vyjel s kotoučem z rohu hřiště až před branku Minsku, svou střelou ale nakonec jen těsně minul levý horní roh Lalandovy svatyně!
    39:28 Ryan STOA - 2:2
     
    39:28
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Domácí stihli do konce druhé třetiny vyrovnat! Fairchild pálil zpoza kruhů jen nad branku Minsku, kotouč se však od zadního mantinelu odrazil přesně do míst, kde operoval RYAN STOA, jenž rychle zpracoval puk a poslal jej do odkryté hostující branky! Asistence: Cade Fairchild.
    37:02 Dmitrij MELEŠKO - 1:2
     
    37:02
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě ve druhé třetině otáčí průběh utkání a ujímají se vedení! DMITRIJ MELEŠKO dostal nabito mezi kruhy a tvrdou ranou z první umístěnou přesně k pravé tyči nedal Karejevovi šanci! Asistence: Lukáš Krajíček, Dmitrij Bujnickij.
     
    34:51
    Další možnost pro domácí hokejisty, jak si vzít zpět ztracený náskok, kdy se Ilja Musin dostal z pravé strany za obranu Dinama, jenže sám proti Lalandovi neuspěl!
     
    31:20
    Domácí však mohli znovu vést, když se Drugov natlačil z levé strany před jednoho z obránců Dinama a ještě dokázal vystřelit, jeho pokus ale Lalande perfektním zákrokem prravým betonem vyrazil!
    30:09 Andrej STĚPANOV - 1:1
     
    30:09
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Ve chvíli, kdy tlak Dinama pomalu ustával, se hosté přeci jen prosazují! Kaljužnyj vystřelil od modré čáry na domácí branku, Karejev však kotouč nedokázal udržet a ten mu bez jeho vědomí propadl výstrojí, čehož si jako první všiml ANDREJ STĚPANOV, který měl na brankovišti snadnou práci a kotouč jen doklepl do sítě! Asistence: Alexej Kaljužnyj.
     
    14:12
    Další šance Metallurgu přišla hned vzápětí, ale ani nyní se nedokázali jeho hráči prosadit přes brankáře běloruského týmu,tomu totiž proti střele Roberta Kousala pomohla jeho pravá tyč!
    07:07 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    07:07
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Jenže KIRILL KAPRIZOV se nakonec přeci jen dočkal, když hosté propadli při bránění a domácí tak měli možnost přečíslení dvou proti jednomu, které zakončoval sám jmenovaný hráč přesnou střelou zápěstím k levé tyči hostující branky! Asistence: Ryan Stoa.
     
    04:34
    Velká šance pro domácí, která však zůstala neproměněna! Před Lalandovou svatyní se zjevil jeden z hokejistů v červeném, jenže sám proti brankáři Minsku neuspěl a tak se stav zápasu ani v tuto chvíli nemění!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 8. Kaprizov (Stoa), 40. Stoa (Fairchild), 59. Fairchild – 31. Stěpanov (Kaljužnyj), 38. Meleško (Krajíček, Bujnickij), 49. Pavlovič (Szczechura), rozh. náj. Stěpanov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Meleško (MIN)
    0:0   Ryan Stoa (NOV)
    2. série:
    0:0   Szczechura (MIN)
    0:0   Fairchild (NOV)
    3. série:
    0:0   Kaljužnyj (MIN)
    0:0   Kaprizov (NOV)
    4. série:
    0:0   Stoa (NOV)
    0:1   Andrej Stěpanov (MIN)


    Metallurg Novokuzněck: Karejev (Novotný) – Fairchild, Manuchov, Kuklev, Postnikov, Glebov, Ljamkin, Amirov, Antonovskij – Kazakov, Stoa, Kaprizov – Komaristyj, Kousal, Zemčenko – Drugov, Romanov "C", Musin – Mitrjakov, Razumov, Makarenko.
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Šinkevič, Bailen, Lisovec, Krajíček, Usenko, Gunderson, Nogačjov – Stěpanov, Kaljužnyj "C", Kolcov – Gavrus, Szczechura, Matěruchin – Meleško, Komarov, Bujnickij – Michaljov, Drozd, Pavlovič.

    Rozhodčí: Bukin, Dějev – Golovjov, Lazarev

    Diváci: 3.158
    bahis siteleri