Vrchlabí – Trutnov 5:1 (kon.) | Nový Jičín – Vsetín 3:4 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 4:3 (kon.)
Opava – SK Karviná 3:4 (0:1 po s.n.) | Mor. Budějovice – Poruba 2011 5:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Frýdek-M. 2:7 (kon.)
Břeclav – Kopřivnice 6:4 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
HC Technika Brno
Středa 21.10.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Tohle je až k neuvěření, hostující hokejisté se sami připravili o možnost bojovat o výsledek do posledních vteřin! Jakub Kadlec (TEC) je vyloučen trestem 5+OK za bodnutí špičkou hole.
     
    56:08
    Ondřej Nedvěd (HOD) oslabuje svůj tým v nejhorší možný moment, je potrestán dvěma minutami za sekání.
     
    52:30
    Po obrovském tlaku domácích padají tresty na obou stranách, vyloučeni jsou Dominik Matula (HOD) za sekání a Štěpán Koukal (TEC) za hrubost. Pokračuje se ve hře pěti proti čtyřem.
     
    51:24
    Nepříjemná komplikace vestě za vyrovnáním pro brněnské borce, za faul loktem je potrestán Ivo Crhák (TEC) dvouminutovým trestem.
     
    46:22
    Petr Pokorný (HOD) bude pykat za hákování, zhruba za půl minuty (pokud nepřibyde další trest) budou hrát hosté přesilovku.
     
    44:54
    Ale pozor, Technici jdou do tří! Hodonín bude osmadvacet vteřin hrát dvojnásobnou přesilovku díky Pavlu Strýčkovi (TEC), který obdržel trest 2+10 minut za následné protesty.
     
    43:22
    Snad to změní následující přesilová hra Drtičů. Do vrátek trestné lavice vchází již podruhé v dnešnímutkání Filip Vrba (TEC) za držení protihráče.
     
    32:24
    Vrátka trestné lavice se otvírají s vysokou frekvencí, jen co ji opustil Vrba, nahrazuje jeho pozici pro změnu domácí Petr Peš (HOD) kvůli zcela zbytečnému háčku ve středním pásmu.
     
    30:14
    Útočné snažení Drtičů má zelenou, Filip Vrba (TEC) je totiž odeslán na trestnou lavici za hákování.
     
    23:17
    Kapitán domácích Petr Pokorný (HOD) si pomohl háčkem v souboji s protihráčem a jde si na dvě minuty odpočinout. Brňané mají možnost srovnat stav utkání v přesilovce.
     
    18:30
    Adam Šidák (TEC) je potrestán za vysokou hůl, hodonínští borci budou mít další možnost hry v početní výhodě.
     
    14:18
    Jenže následuje další trest pro Techniky, Pavel Strýček (TEC) putuje na trestnou lavici, podobně jako před pár minutami jeho kolega, za nedovolené bránění.
     
    11:31
    Peter Bustin (TEC) srovnává počet hráčů na ledě dvouminutovým trestem za nedovolené bránění.
     
    10:04
    Hosté budou mít další příležitost vylepšit si statistik přesilových her, Nikita Garanin (HOD) se provinil proti pravidlům držením protihráče.
     
    06:48
    Ondřej Nedvěd (HOD) namasíroval krosčekem Crhákova záda, a rozhodčí jej tudíž posílá na trestnou alvici.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 5. Jurásek (Špok), 29. Garanin (Polesný, Kučera), 50. Charvát (Garanin), 58. Peš (Špok) – 24. Habrovec (Vrba, Kadlec), 36. M. Brzobohatý (Jurča), 54. Benýšek (Jurča)


    SHK Drtiči Hodonín: Zavadil (Zollpriester) – Kolář, Flamík, Škápik, Pokorný, Nedvěd, Janota, Polesný D., Jedlička – Matula, Tomi, Kuba – Špok, Peš, Jurásek – Garanin, Charvát, Kučera – Piskoř, Černohous
    HC Technika Brno: Jekel (Šalena) – Habrovec, Vrba, Navrátil, Koukal, Šidák, Havíř, Strýček – Crhák, Jurča, Brzobohatý P., Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Heža, Bustin, Brzobohatý M., Polesný J., Kadlec, Boček

    Rozhodčí: Škach – Goňa, Wesley
    bahis siteleri