New Jersey – Arizona 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Florida 3:2 (po pr.) | Columbus – NY Islanders 0:4 (kon.)
Montreal – St. Louis 3:0 (kon.) | Philadelphia – Dallas 1:2 (kon.) | Nashville – Tampa 5:4 (1:0 po s.n.)
Calgary – Washington 2:6 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Dallas Stars
Středa 21.10.2015, 01:40 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:37
    Domácí si samozřejmě berou svůj oddechový čas.
     
    59:16
    Mason je na své střídačce!
     
    57:52
    Wow, tak tohle musí domácí hodně mrzet. Matt Read (PHI) zcela zbytečně vysekl hokejku Oduyovi, a domácí hráč tak dostává dvě minuty za sekání.
     
    56:17
    Stars si mohli vzít své dvoubrankové vedení zpět, když Seguin dostal přihrávku mezi kruhy, avšak jeho střelu dokázal Mason vyrazit do ochranné sítě, a udržel tak svůj tým ve hře.
     
    54:42
    Giroux nahrál k tyči Simmodsovi, který se obtočil a vystřelil, jenže Niemi jeho střelu vyrazil a k puku se poté dostal Raffl, ale i toho dokázal hostující brankář vychytat.
     
    53:51
    Tak to může bejt hodně důležité vyloučení, když Jason Spezza (DAL) hákoval Laughtona, a tak dostává dvě minuty za hákování. Podaří se Flyers využít přesilovou hru, a vyrovnat tak utkání?
    Sean COUTURIER - 1:2
     
    48:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se dostali do rychlého protiútoku, kde Simmonds vystřelil z pravé strany a Niemi jeho střelu vyrazil svým betonem přímo na brusle SEANA COUTURIERA, který už poslal puk za záda finského brankáře. Asistence: Wayne Simmonds, Matt Read.
     
    45:38
    Johny Oduya (DAL) dostává dvě minuty za hrubost a Wayne Simmonds (PHI) dvě minuty za nesportovní chování.
     
    45:12
    Tak to už snad ani není možné... to si zřejmě musejí říkat domácí hokejisté, protože se po střele Medveděva dostal k puku Bellemare, jenž už mohl skórovat, ale Niemiho podržel Fiddler, jenž zablokoval hůl domácího brankáře a následně schoval puk pod brankáře Dallasu.
     
    32:55
    Antoine Roussel (DAL) tedy nakonec dostává dvě minut za sekání a Ryan White (PHI) čtyři za hrubost. Dallas si tedy zahraje první přesilovou hru.
     
    26:15
    Famózní Niemi předvedl další parádní zákrok! Hostující brankář nejdříve vyrazil betonem střelu Voráčka přímo k Girouxovi, jenž ihned pálil, avšak brankář Dallasu se skvěle přesunul a touš vyrazil do ochranné sítě.
     
    26:02
    Voráček měl na své holi první branku utkání, ale Niemi jej parádně vychytal.
     
    24:55
    Oba hráči tedy dostávají pětiminutové tresty a Antoine Roussel (DAL) dostává navíc dvě minuty za nedovolené bránění. Flyers tedy budou hrát svou třetí přesilovou hru v utkání.
     
    24:25
    Tak to byla velká šance Dallasu, když si třetí formace Stars doslova vykombinovala obranu Flyers, jenže do finálové přihrávky se vložil Medveděv, jenž celou akci zhatil.
     
    21:38
    Navíc mohlo být ještě hůře pro Flyers, protože hosté ujížděli znova ve dvou na jednoho a přihrávku Hemského si málem do vlastní brány srazil Streit, ale Mason dával pozor a puk vyrazil.
    Jamie BENN - 0:2
     
    19:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup Stars do druhé třetiny! Domácí obrana absolutně propadla ve středním pásmu a hosté ujížděli ve dvou na jednoho, když celou akci řešil JAMIE BENN střelou, která proletěla pod lapačkou Masona. Asistence: Tyler Seguin, Alex Goligoski.
    Tyler SEGUIN - 0:1
     
    19:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    Klingberg nahodil puk do útočného pásma, kde skákající puk přeskočil hokejky domácích obránců a Jame Benn jej jen posunul na TYLERA SEGUINA, který do touše jen plácl a překonal bezmocného Masona. Asistence: Jamie Benn, John Klingberg.
     
    17:51
    Fiddler dostal hodně prostoru na pravé straně, kde si i dlouho připravoval svou střelu, kterou přesto dokázal Mason vyrazit za svou bránu.
     
    16:20
    Velká šance Seguina, jenž dostal přihrávku před bránu Flyers, avšak ostrostřelce Dallasu dokázal vychytat Mason.
     
    12:44
    Tak to byla parádní práce Niemiho! Hostující brankář nyní vychytal hned trojici domácích, když na něj nejdříve pálil Voráček, poté Raffl a nakonec se do zakončení dostal i Simmonds, ale brankář Dallasu předvedl úchvatné zákroky.
     
    10:45
    Flyers budou hrát další přesilovou hru, protože si Stars nepohlídali své střídání a na ledě bylo hned šest hráčů v bílém. Trest odsedí Tyler Seguin (DAL).
     
    08:29
    První větší příležitost utkání, když VandeVelde přihrál před Niemiho zcela volnému Bellemarovi, jenže tomu přeskočil puk přes hokejku.
     
    01:02
    Druhá formace Philadelphie si nakonec vybojovala přesilovou hru, protože Jamie Benn (DAL) neudržel nervy a krosčekoval Simmondse, a dostává tak dvě minuty.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 49. Couturier (Simmonds, Read) – 20. Seguin (Ja. Benn, Klingberg), 20. Ja. Benn (Seguin, Goligoski)


    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Schultz, Streit, Del Zotto, Manning, Medveděv, Gudas – Raffl, Giroux, Voráček – Read, Couturier, Simmonds – Gagner, Laughton, Schenn – VandeVelde, Bellemare, White.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Klingberg, Goligoski, Demers, Oduya, Jo. Benn, Jokipakka – Ja. Benn, Seguin, Sharp – Fiddler, Spezza, Ničuškin – Janmark, Eakin, Hemský – Roussel, Faksa, Sceviour.

    Rozhodčí: Kowal, Furlatt – Amell, Sharrers

    Diváci: 19077
    bahis siteleri